Pravi igraci

Novi ste u FM-u?Ovde otvarajte teme i postavljajte sva pitanja vezana FM i problemima koje vas muče
Закључано
Pidikanac1
Newgen
Поруке: 6
Придружен: 13 Апр 2011, 17:31
Место: Bavaniste
Status: Није на вези

Pravi igraci

Порука од Pidikanac1 »

Poz svima.... Imam jedan problem sa managerom za koji mislim da je resiv,ali mi treba vasa pomoc :) Kad udjem u manager i izaberem bilo koju zemlju,bilo koju ligu...nema pravih igraca u ligi... zbog cega je to tako ? treba li nesto u podesavanju da se odradi ili ?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Da nisi štiklirao use fake players?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
parnivaljak
First Team Coach
Поруке: 418
Придружен: 12 Дец 2014, 14:08
Место: Beograd

Re: Pravi igraci

Порука од parnivaljak »

Pidikanac1 пише:Poz svima.... Imam jedan problem sa managerom za koji mislim da je resiv,ali mi treba vasa pomoc :) Kad udjem u manager i izaberem bilo koju zemlju,bilo koju ligu...nema pravih igraca u ligi... zbog cega je to tako ? treba li nesto u podesavanju da se odradi ili ?
Zato što koristiš piratsku verziju.
Pidikanac1
Newgen
Поруке: 6
Придружен: 13 Апр 2011, 17:31
Место: Bavaniste

Порука од Pidikanac1 »

Druze to use fake players nije mi bilo stiklirano i opet isto,posle sam stiklirao i opet isto.... Skoro svaki manager sam imao piraterijsku verziju i nikada nisam imao taj problem...mozda samo jednom i to sam posle popravio uz vasu pomoc...ne znam tacno koji je manager bio u pitanju.... Ali sad ne znam sta se desava...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Mi ti sigurno nismo pomogli oko neogirinalne verzije. Problem sa "lažnim" igračima ne postoji na orignalu, to ti je najbolje i jedino rešenje koje ti mogu dati, nabavi original.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Pomoć i Pitanja/ Help & Questions”