Nation transfer preferences

Novi ste u FM-u?Ovde otvarajte teme i postavljajte sva pitanja vezana FM i problemima koje vas muče
Корисников грб
davidczv
Youth Team Coach
Поруке: 104
Придружен: 04 Јун 2013, 15:24
Место: Čelarevo
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Nation transfer preferences

Порука од davidczv »

Pokusavam u editoru da namestim podesavanja transfera tako da nasi igraci ne mogu napustiti zemlju pre 24 god. Selektirao sam sve drzave, kliknuo edit, pa Nation transfer preferences, i tu sam obelezio Srbiju, odredio raspon 14-24 god i rejting -1, sto bi trebalo da predstavlja da nece biti transfera uopste. Medjutim kad sam usao u igricu nista se nije promenilo, igraci mogu napustiti Srbiju. Ima li neko resenje?

Takodje vidim da ima i da se stavi rejting -2, sto znaci limitiranu aktivnost, to ne razumem sta predstavlja, da li mozda to treba staviti umesto -1.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Trebalo bi ta opcija da radi. Čini mi se da sam ja stavljao na 1 to ako se ne varam a ne -1,-2 ne mogu sada da se setim i radilo je sa tim da sam ja stavio 27 godina i stvarno državu su napuštali samo igrači stariji od 27 godina i oni koji su po defaultu imali ugovoren future transfer.
Корисников грб
Igorz
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 20 Јун 2013, 21:35
Место: ...

Порука од Igorz »

ja mislim da su transferi moguci,ali da kad ukucas to -1(ili 1)da onda strane ekipe nisu zainteresovanje za kopovinu igraca iz Srbije mladjih od broja godina koji si ti ukucao,a ne da transferi nisu moguci(naravno nece ih biti)
Пошаљи Одговор

Повратак на “Pomoć i Pitanja/ Help & Questions”