Da li se ovo i vama desava- pomoc oko valute igraca FM 2015

Novi ste u FM-u?Ovde otvarajte teme i postavljajte sva pitanja vezana FM i problemima koje vas muče
**DaRkNeSs**
Newgen
Поруке: 4
Придружен: 31 Авг 2011, 18:33
Место: Beograd
Status: Није на вези

Da li se ovo i vama desava- pomoc oko valute igraca FM 2015

Порука од **DaRkNeSs** »

Vodim Zvezdu vec cetvrtu sezonu,ali imam jednu nedoumici. Igraci mi imaju odlicne ocene ali slabu valutu. Recimo Bogdanu Planicu istekao je ugovor i on je napustuio klub i presao u francusku ligu. Kod mene mu je bila valuta nikad preko 2 miliona,cim je otisao bila mu je 8 miliona. Za Luku Jovica isto,za golmana Rajkovica isto. Je li to normalno i vama d ali se to desava? Hvala
Последње учитавање од **DaRkNeSs** дана 20 Дец 2014, 15:31, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Valuta je monetarna jedinica neke država, npr. dinar u Srbiji, dolar u SAD itd. Ti ovde govoriš o vrednosti, razumeli smo se zahvaljujući tvom plastičnom opisu nedoumice i mojoj dobroj volji da te razumem. Što se tiče problema, to je zbog reputacije kluba i lige, možda više zavisi od reputacije lige nego kluba, pa kad ti liga bude uznapredovala, biće i veća vrednost igrača.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Mnogo stvari utiče na vrednost igrača (plata, dužina ugovora, liga u kojoj igra, reputacija igrača, itd)
**DaRkNeSs**
Newgen
Поруке: 4
Придружен: 31 Авг 2011, 18:33
Место: Beograd

Порука од **DaRkNeSs** »

Hvala
Пошаљи Одговор

Повратак на “Pomoć i Pitanja/ Help & Questions”