Finansijski fer plej

Novi ste u FM-u?Ovde otvarajte teme i postavljajte sva pitanja vezana FM i problemima koje vas muče
Корисников грб
Tomas
Manager
Поруке: 1159
Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
Место: Beograd
Has thanked: 58 times
Been thanked: 29 times
Status: Није на вези

Finansijski fer plej

Порука од Tomas »

Koja je fora sa finansijski fer plejom, vodim Kremoneze, klub je kupio tajkun odmah nakon prve sezone? Do sada mi je stajalo da sam u debelom plusu sto se tice toga, medjutim na pocetku 5. sezone, nakon potrosenih 70 miliona evra na pojacanja, kada hocu da kupim nekog crvenim slovima mi pise da sam ga prebacio za 16 miliona. Da li to znaci da ne smem vise nikog da dovodim ako hocu da igram u nekom evropskom takmicenju naredne sezone, ako se naravno plasiram u neko, odnosno da treba da prodam par igraca za taj iznos da bi eventualno igrao? Da li moze moj tajkun da plati kaznu kao recimo Mancester Siti ove godine, da li je neko imao iskustva sa ovim, imam jos 115 miliona evra za trosak, pa razmisljam da li da mozda oborim svetski rekord u visini transfera?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Jebaće te za evropu, možda postoje i neke kazne za domaće prvenstvo, ali to bi trebalo da ti piše u pravilima ili kad dobiješ onaj izveštaj o FFP-u. Ti u suštini ne smeš da potrošiš više od onoga što si za prethodne tri godine zaradio, ili je možda pet, a ne tri, piše i to tamo negde.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times

Порука од Gagi »

treba da piše i u finansijama
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Mene samo finansijski kaznili, a sad imam budzet 20-30 m a usao u minus, tako da ti nebi preporucio da zaglibis jos u minus

Слика
Корисников грб
Tomas
Manager

Порука од Tomas »

Treba mi jos rezervni levi bek, probacu nekog da dovedem na pozajmicu. Do sada sam od prodaje igraca uzeo samo 7,5 miliona, tako da cu tesko da se na taj nacin izvucem, jedino da se nadam da ce i mene eventualno novcano da kazne.
Корисников грб
Tomas
Manager

Порука од Tomas »

Sredio gazda tajkun, polovinom avgusta balans i finansijski fer plej u plusu 40 miliona, tako da sam doveo jos jednog stopera za 16 miliona. :ole:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Pomoć i Pitanja/ Help & Questions”