Finansijski fer plej
- Tomas
- Manager
- Поруке: 1159
- Придружен: 05 Авг 2011, 13:31
- Место: Beograd
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
Finansijski fer plej
Koja je fora sa finansijski fer plejom, vodim Kremoneze, klub je kupio tajkun odmah nakon prve sezone? Do sada mi je stajalo da sam u debelom plusu sto se tice toga, medjutim na pocetku 5. sezone, nakon potrosenih 70 miliona evra na pojacanja, kada hocu da kupim nekog crvenim slovima mi pise da sam ga prebacio za 16 miliona. Da li to znaci da ne smem vise nikog da dovodim ako hocu da igram u nekom evropskom takmicenju naredne sezone, ako se naravno plasiram u neko, odnosno da treba da prodam par igraca za taj iznos da bi eventualno igrao? Da li moze moj tajkun da plati kaznu kao recimo Mancester Siti ove godine, da li je neko imao iskustva sa ovim, imam jos 115 miliona evra za trosak, pa razmisljam da li da mozda oborim svetski rekord u visini transfera?
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Jebaće te za evropu, možda postoje i neke kazne za domaće prvenstvo, ali to bi trebalo da ti piše u pravilima ili kad dobiješ onaj izveštaj o FFP-u. Ti u suštini ne smeš da potrošiš više od onoga što si za prethodne tri godine zaradio, ili je možda pet, a ne tri, piše i to tamo negde.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu