Dva pitanja
Dva pitanja
Prvi problem koji mi se javio je dasao sa najnovijim update-om. Dresovi klubova koje sam imao su nestali, probao sam da ubacim neke druge verzije, očistim game cash, i sve to ali dresova i dalje nema. Dok se slike igrača i grbovi i dalje normalno pojavljuju.
Drugi problem koji imam je taj da ne mogu postaviti svoju sliku. probao sam razne formate i veličine, ali kada odem u meni da dodam sliku sve su obojene crvenom bojom i ne mogu da ih postavim.
Drugi problem koji imam je taj da ne mogu postaviti svoju sliku. probao sam razne formate i veličine, ali kada odem u meni da dodam sliku sve su obojene crvenom bojom i ne mogu da ih postavim.
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
Bio sam odsutan par dana, uglavnom ne znam da stavim veću sliku, kod mene na računaru je normalne veličine, ali kada kod ju stavim na forum bude tako mala. Unutar grafik foldera ima samo jedna verzija kitsa, uvek obrišem prethodnu verziju, kada isprobavam novu. Ovo sa cash - om, sve probao, čistio, ali nikakvih promena. Ono što me najviše čudi je da grbovi i facepack rade bez problema, samo dresovi prave problem. i kažem još jednom radili su i oni pre poslednjeg update-a.