Ispričavam se ako nisam smio otvoriti temu ali sam tako mislio dobiti veću pažnju. Pokušavam kopirati taktiku od Red Bull Sazburga ove sezone koju vodi Adolf Hutter. Ja vjerujem da su neki ljudi čuli za RBS a možda ga i gledali ove ili prošle sezone. Njihova igra se ove sezone svodi naravno na napadački nogomet većinom sa kratkim i brzim pasevima tj od noge do noge i to brzo. Pokušavaju štoviše jako puno puta odigrati 4-5 odjednom i to kad su na 20-25 metara od gola protivnika kako bi izigrali ga i stvorili šansu za udarac ili da neko od igrača izbace u šansu da krene sam prema golmanu.
Ovo je taktika s kojom većinu vremena igraju:

Ovo je taktika koju sam napravio:

Mislim da tu imam sve: kratke paseve, počinju akcije bez preskakanja igre, oštre ubačaje, zabadanje u zadnji red obrane protivnika, pa do zgusnute formacije i presinga i tako.
Evo tako izgleda i na terenu zgusnuta formacija više igrača na okupu:

A ovako izgleda presing nad protivničkim igračem:

E sad nakon svega imam par pitanja:
-Prvo dali je taktika dobra i instrukcije naravno
- Šta da napravim sa obranom. Da je ostavim visoko ili ipak na default pošto je to uvijek onako nekad na centru nekad iza ovisi.
-Dali da Sabitzeru i Kampl-u stavim wide playmaker ili da ih prebacim na wide midfelder i stavim im sit narrow i roam for position što često i rade obojica mjenjaju mjesta tijekom utakmice.
- Napadi im dosta idu sa lijeve strane pa zato mi je lijevi na attack a desni support. To je dobro ja mislim ili nije. I stavio sam obojici stay wider. Da ne ulaze tokom utakmice previše u sredinu jer bi moglo biti previše igrača a bokovi ranjivi kad već Sabitzer i Kampl ulaze u sredinu.
Eto. Još jednom isprika ako nisam smio otvoriti temu. Ali mislim da bi to moglo pomoći svima