(FM15) Problemi i pitanja
- milanovcani
- Newgen
- Поруке: 3
- Придружен: 26 Нов 2014, 18:44
- Место: Gornji Milanovac
- Status: Није на вези
Zbog cega su mi se prepolovile vrednosti igraca od jednom? Osvojio sam duplu krunu i igrao cetvrtfinale LS. Inace igram sa Partizanom.
Последње учитавање од WOXER дана 03 Дец 2014, 21:02, учитано 1 пут укупно.
- The Rock
- Assistant Manager
- Поруке: 565
- Придружен: 16 Јун 2011, 18:42
- Место: Despotovac
Moj problem je da bukvalno cekam po 2-3 sekunde da mi se otvori svaka stranica na koju kliknem. Bilo da je to profil igraca, finansije, taktika itd. Ponekad, kad se vratim stranicu unazad, moram da cekam isto toliko dok budem u mogucnosti da kliknem na nesto...prikaze mi stranicu ali moram da cekam jer ne reaguje.
Procesor je AMD Athlon II x2 280 3.6G, pa kontam da je do graficke (NVIDIA GeForce 9500 GT). Kako da sredim to, a da ne moram da smanjujem rezoluciju?
Procesor je AMD Athlon II x2 280 3.6G, pa kontam da je do graficke (NVIDIA GeForce 9500 GT). Kako da sredim to, a da ne moram da smanjujem rezoluciju?
Meni se to desavalo u FM14 i bilo je do skina koji sam koristio, kada ga je autor sredio i izbacio noviju verziju i problem je nestao...The Rock пише:Moj problem je da bukvalno cekam po 2-3 sekunde da mi se otvori svaka stranica na koju kliknem. Bilo da je to profil igraca, finansije, taktika itd. Ponekad, kad se vratim stranicu unazad, moram da cekam isto toliko dok budem u mogucnosti da kliknem na nesto...prikaze mi stranicu ali moram da cekam jer ne reaguje.
Inace, igram FM15 na slabijem kompu od tvog i nemam nikakav problem...
- Markus_Wolf
- First Team Coach
- Поруке: 302
- Придружен: 09 Нов 2013, 16:04
- Место: Шумадија
- Has thanked: 2 times
- Markus_Wolf
- First Team Coach
- Поруке: 302
- Придружен: 09 Нов 2013, 16:04
- Место: Шумадија
- Has thanked: 2 times
Ukloni sve dodatke koje imas (skinove,grbove,edit fajlove) pa vidi hoce li ti izlaziti ponovo greskaOggi пише:Slika
Zbog ovoga mi je danas jedno 5 puta izaslo iz igrice
"I sut u dupe je korak napred"
- The Rock
- Assistant Manager
- Поруке: 565
- Придружен: 16 Јун 2011, 18:42
- Место: Despotovac
Iskreno da ti kazem, nemam pojma. Procesor sam kupio pre par dana i nisam mnogo igrao druge igrice, a grafika mi je pre uvek bila na low, a sada radi dobro i na medium posle kupovine procesora.Markus_Wolf пише:Imas li problema sa nekim drugim igrama?
Nekako sam skapirao da je problem mozda u RAMu posto imam samo 2GB, a problem se izgleda javlja kada "posetim" nekoliko profila igraca u kratkom periodu. Posle 10-ak minuta se sve sredi i normalno radi. Jedino ponekad zalaguje na sekund pa ne mogu da kliknem ni na sta.
I ja mislim da moze biti do grafike, ali pogledaj i da li te izbaci kad stisnes samo f9 ili f10 ili oba zajedno ili vise funcion dugmadi odjednom, pa javi.Oggi пише:Image
Zbog ovoga mi je danas jedno 5 puta izaslo iz igrice
madness, Evo izbrisao sam neke gluposti,za sada ide,pa cemo videti koliko cemo dogurati
EDIT: Evo sad kad sam hteo da uzmem ss izbacilo me je,kad sam stisnuo alt+f9
EDIT: Evo sad kad sam hteo da uzmem ss izbacilo me je,kad sam stisnuo alt+f9
Последње учитавање од Oggi дана 05 Дец 2014, 11:14, учитано 1 пут укупно.
Pozdrav svima. Imam problem sa 15icom. Naime, vrlo često kad kliknem na nekog igrača, ili klub igrica zamrzne i jedino što mi preostaje jeste da na divlje ugasim ceo komp. Napominjem da prvih 20ak dana igranja nisam imao taj problem....da nije do ovog novog update-a......ne znam, samo znam da me opako nervira....ne mogu na miru da tražim druge igrače a da se ne cimam od zamrzavanja
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
obriši cache i preferences, f.a.q. je u mom sigurede пише:Pozdrav svima. Imam problem sa 15icom. Naime, vrlo često kad kliknem na nekog igrača, ili klub igrica zamrzne i jedino što mi preostaje jeste da na divlje ugasim ceo komp. Napominjem da prvih 20ak dana igranja nisam imao taj problem....da nije do ovog novog update-a......ne znam, samo znam da me opako nervira....ne mogu na miru da tražim druge igrače a da se ne cimam od zamrzavanja
- CrazyBoyCZV
- First Team Coach
- Поруке: 219
- Придружен: 27 Авг 2012, 01:19
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- CrazyBoyCZV
- First Team Coach
- Поруке: 219
- Придружен: 27 Авг 2012, 01:19
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
-
Ne moras da pravis
Код: Изаберите све
http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-15-tactics/184003-fmf-filles-tac-files.html