Od blata do zvezda

Корисников грб
ericvencani
First Team Coach
Поруке: 368
Придружен: 10 Феб 2012, 17:11
Место: Vencani
Status: Није на вези

Od blata do zvezda

Порука од ericvencani »

Evo da i ja pocnem jednu pricu na novom FM. Krecem bez kluba, pa ko me angazuje. Bez licence, dakle Sunday League Footballer, pa videcemo gde cemo i sta cemo
Za pocetak lige koje sam ucitao
Слика Слика
Stigla je ponuda iz Rumunije, i naravno bila je prihvacena
Слика
Krenuli smo dobro, doveo sam par pojacanja, koja bas i nisu bitna. Ali klub je brzo usao u minus. Igrali smo dobro dok smo bili u plusu, bili smo i prvi na tabeli, ali onda bum. Klub u minusu, igraci nezadovoljni, uprava bez ambicija, rasulo u ekipi.
Слика
Слика
Smatram da je to sve sto se tice mandata u ovom klubu, veoma sam blizu davanja otkaza, jer u ovakvim uslovima ne moze da se radi, uprava nece nista, igraci traze pare, uprava nece da da, ja izmedju dve vatre. Ekipa treba da se pojaca, ali nema od cega.

Trazim mandat u drugom klubu.
Последње учитавање од ericvencani дана 10 Нов 2014, 17:43, учитано 3 пута укупно.
It's not just a game, its' our life !
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

Nisam dugo cekao za novi posao. Ubrzo je stigla ponuda, ovaj put od francuskog treceligasa SAS Epinal. Koji se u tom mestu nalazio na sredini tabele, i ja sam ponudu bez razmisljanja prihvatio.
Слика
Tim je zauzimao 9. poziciju u francuskoj trecoj ligi, 10ak bodova manje od mesta koje vodi u visi rang.
Klupske finansije su u plusu, nekih 250k. Nije lose. Ali im fali igracki kadar, u prvom timu ima svega 18-19igraca. Na zimskom prelaznom roku cu videti da dovedem jednom LB, jednog dobrog DM, i jednog MC, ostalo smatram da je ok. Ako bude trebalo i ako napadaci budu losi tokom priprema dovescu i nekog STC. Inace igram u formaciji 4-2-3-1, nekad sa 2 DM, nekad sa 2 MC.
Последње учитавање од ericvencani дана 10 Нов 2014, 17:42, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
tanke14
Manager
Поруке: 1436
Придружен: 01 Нов 2012, 17:43
Место: Beograd

Порука од tanke14 »

ericvencani, sredi slike... Prati se :)
Sé un hombre
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

Sredjeno :yesko: :fanman:
Корисников грб
Mihailo
First Team Coach
Поруке: 477
Придружен: 21 Јул 2013, 21:21
Место: Serbia

Порука од Mihailo »

Prati se :)
Look, I'm not like a boss. I am the boss!
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

SAS Epinal
Слика
Krecem i ja u skolu, za dobijanje C licence.
Od svih onih igraca sto sam trebao da dovedem, da popunim pozicije, uspeo sam samo jednog.
Слика
Слика
To bi bilo sve sto se ovog prelaznog roka tice, javljam se na kraju sezone.
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

Ostalo je tri meca do kraja, a mi igramo kao nikad do sad. Sad mi je vec zao sto nisam vodio ovu ekipu od samog starta. Momci igraju odlicno, prezadovoljan sam zalaganjem na terenu, navikli su se na moj sistem. Da ne odugovlacim mnogo. Evo rezultata dosadasnjih utakmica u prolecnom delu sampionata.
Слика
Kao sto vidite po rezultatima igramo odlicno. A evo sada i tabele, stanje 3 kola pre kraja prvenstva.
Слика
Krivo mi je sto smo ispustili sansu za sva 3 boda na gostovanju poslednjeplasiranoj ekipi US Colomiers. Samo da nam se to ne obije o glavu.
Корисников грб
tanke14
Manager

Порука од tanke14 »

Srecno kolega. Nadam se promociji :)
Sé un hombre
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

Zavrsena je i moja prva sezona kao menadzer. Nazalost, mogla je da bude uspesnija, da smo u nekim trenucima bili hladne glave, ali dobro sta je tu je.
Слика
Za pocetak, ponudjen mi je novi ugovor, pre kraja sezone. Bez razmisljanja prihvacen. Mislim da necu moci da dobijem posao u boljem klubu, sa ovakvom licencom i ocenama. Tako da ostajem jos jednu sezonu sigurno u Epinal-u.
Слика
Kiksnuli smo u najgorem mogucem trenutku. Bas kada smo bili blizu promocije desio se kiks.
Слика
Kao sto vidite, promocija nam je izmakla za dlaku. Kiks protiv RC Strasbourg i US Colomiers nas je kostao promocije u visi rang. Sta je tu je. Sledece sezone sigurno idemo u visi rang, sa malo jacim igrackim kadrom i vise igraca u rosteru siguran sam da mozemo i do titule u National-u, i da se kao prvi na tabeli plasiramo u Ligu 2. Prvo da vidimo sta ce se na ovom prelaznom roku desiti. Javljam se pred pocetak sezone sa kompletiranim timom za nove izazove.
Последње учитавање од ericvencani дана 13 Нов 2014, 12:05, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Sve LLM karijere na forumu. :D Ako, ako. Prati se i ovo. Srećno u narednoj sezoni i šteta za ovu. :)
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

SAS Epinal 2015/16
To je to, uskoro pocinje i moja druga sezona kao menadzer. Nadam se da ce druga biti uspesnija i da cemo izboriti promociju u Ligu 2.
Prvo da krenem od transfera, najavio sam nove igrace i veci broj u rosteru to sam i uradio.
Слика
Najvise mi se svidja ovaj Zerbini, decko razbija na poziciji AMC. Le Michel je nakon prosle sezone provedene na pozajmici kod nas, ovog puta dosao kao slobodan igrac i potpisao za SAS Epinal.
Odigrali smo svega tri utakmice tokom priprema, mislim da je to dovoljno, posto je ostao veci kostur proslogodisnjeg tima, najbolji igraci su ostali.
Слика
Finansije su nam blizu crvene zone, isto tako ce vrlo brzo da udjemo u istu.
Слика
Jedna od vaznijih vesti pred pocetak ove sezone je:
Слика
SEASON 2015/16
Pocela je i nova sezona, odigrali smo do sada tri utakmice do kraja avgusta, i stavili do znanja svima sta hocemo ove sezone.
Слика
Слика
Jedino sto mi se ne svidja to je veliki broj primljenih golova.
Последње учитавање од ericvencani дана 15 Нов 2014, 11:34, учитано 6 пута укупно.
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

SAS Epinal 9.-10.2015
Idemo ponovo u skolu. Ovog puta za dobijanje nove licence.
Слика
Rezultati nisu bas odlicni, ali su i vise nego dobri. Boli ovaj poraz od Clermont Foot, ipak 5 primljenih golova nije malo. Mogu reci da sam ponosan na utakmicu protiv La Berrichonne. Sjajna predstava mojih igraca, i razbili su ih u svakom pogledu.
Слика
Stanje na tabeli je ocekivajuce, najavljivao sam promociju ove sezone, tako da ovo nije nista iznenadjujuce.
Слика
Finansije normalno u crvenoj zoni, kao i obicno.
Слика
Jos samo da kazem da smo u sedmoj rundi kupa izvukli Dijon FCO. Nazalost igramo kod njih. Mnogo bi lakse bilo da igramo na nasem terenu, ipak je domaci teren, domaci teren. Plus Kengur na golu :xD: (Ovog puta Olivier Robin). Nadam se da cemo uz dosta srece proci u narednu rundu.
Последње учитавање од ericvencani дана 17 Нов 2014, 00:45, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

SAS Epinal 11.-12.2015
Stigli smo i do novogodisnjih praznika, dosta uspesno smo odradili ovaj prvi deo, i pretezno sam zadovoljan rezultatima.
Слика
Kao sto vidite, i dalje smo u zoni koja vodi u visi rang. Nadam se da cemo tu i ostati.
Слика
Uspeli smo da priredimo moze se reci iznenadjenje u kupu. Izbacivsi Dijon sa 3:2 na njihovom terenu i plasirali smo se u narednu rundu gde docekujemo ekipu iz nase lige Le Poire-sur Vie VF. Nadam se pobedi naravno.
A evo sada i tog sjajnog meca protiv Dijon-a.
Слика
Finansije nam i nisu za neku pohvalu u minusu smo vise od 200k.
Слика

Za kraj ove polusezone mogu reci da mi se ne svidja kako igramo na strani, primamo dosta golova u gostima, to moramo popraviti inace nema promocije.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Dobri rezultati za sada. Samo napred :cheers:
Корисников грб
tanke14
Manager

Порука од tanke14 »

Ne daj se kolega. Dace bog da ja napravim dobru ekipu kao ti pa da se u 2. sezoni popnem u 2. ligu.

Samo lagano i promocija je skoro sigurna. :cheers:
Sé un hombre
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

SAS Epinal Januar-Maj 2016.
Opet mi odlicno igramo u prolecnom delu, doduse bilo je malih kikseva ali i to je sastavni deo fudbala. Vazno je da je bilo veliko slavlje na kraju sezone. SAS Epinal se plasirao u Ligu 2.
Слика
U jednom trenutku smo imali priliku da pobedom protiv prvog sa tabele preuzmemo tu vodecu poziciju, ali nismo uspeli, tako da smo odigrali nereseno u direktnom okrsaju za prvo mesto.
Слика
Iz kupa smo ispali u 10. rundi, to je bilo sve sto smo mogli da uradimo u kupu ove sezone. Tako da smo imali bukvalno ceo prolecni deo da se posvetimo promociji, u cemu smo i uspeli.
Слика
Ponudjen mi je novi ugovor, i bez razmisljanja je prihvacen. Jer realno, gde bi mogao da odem sa ovakvim ocenama i licencom.
Слика
Nakon promocije, odmah mi je stiglo da je klub pozajmio pare za nadogradnju stadiona.
Слика
Evo nesto malo vaznije. Postali smo profesionalni klub, sad mislim da krece ono pravo. Sad mogu da dovodim bolje igrace.
Слика
Слика
Zavrsili smo sezonu u minusu od skoro pola miliona evra.
Слика
Polozili smo za B licencu, sad prvom prilikom krecem na studiranje za A.
Toliko o ovoj sezoni. Javljam se pred pocetak nove sezone.
Последње учитавање од ericvencani дана 24 Нов 2014, 11:24, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
ericvencani
First Team Coach

Порука од ericvencani »

SAS Epinal 2016-17
Jul-Avgust 2016
Vreme je za pojacanja, tim mora dosta da se pojaca kako bi bio bar priblizno jednak ekipama iz viseg ranga. I da se bez problema obezbedi opstanak sto je glavni cilj ove sezone. Dolazaka je bilo zaista mnogo. E sad mogu da kazem da imam dugacku klupu.
Слика Слика
Ovo su svi igraci koji su dosli u klub. Najvece pojacanje smo dobili na poziciji napadaca Franck Julienne.
Слика
Слика
Kao sto vidite nije mnogo igraca otislo iz kluba, uglavnom su to bili igraci koji nemaju kvalitet za visi rang. Golman Olivier Robin se penzionisao tako da je sad sve jedna dobra celina. Imamo jedan dobar i kvalitetan tim, koji ce nadam se izboriti opstanak u Ligi 2.
U prijateljskim utakmicama smo igrali toplo-hladno. To je i onako bila prilika da se igraci upoznaju medju sobom, i da se sve lepo sredi pred pocetak sezone. A onda 1.kolo i bum...4 gola smo primili od Valensijena, ekipe koja je ispala iz Lige 1 prosle sezone. Pomislio sam nece valjda cela sezona biti ovakva. Uostalom pogledajte rezultate.
Слика
Iz kupa smo ispali, malo mi je i krivo zbog toga, ali kad vidim na kojoj smo poziciji na tabeli nije mi uopste zao. Sad cemo se okrenuti prvenstvu i zelimo da uradimo ono sto smo zapoceli. A to je da obezbedimo sigurni opstanak. Sto pre obezbedimo bolje po nas.
Слика
Kako se kaze 'Po jutru se dan poznaje.' Ako je avgust jutro, onda nama sledi veoma dobra sezona... Pu, pu da ne ureknem nesto :xD:
Последње учитавање од ericvencani дана 29 Нов 2014, 17:46, учитано 1 пут укупно.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Menadzerska soba '15 /Managers Room '15”