Da malo najavim ono što Vas očekuje za vikend i ne bi trebalo biti izuzetaka.
Aca radi na srpskim zonskim ligama i one će izaći verovatno za vikend. Mrek radi na svim ligama Srbije i tačan datum izlaska se ne zna jer je preobiman posao u pitanju.
Ja za vikend izbacujem sve makedonske lige, verovatno subota naveče ili nedelje oko 16 časova jer ima još posla a ne bih da izbacujem nedovršeni dodatak u javnost.
Sledeće nedelje Vas očekuju 4. SNL (4 stepen fudbala u Sloveniji) i 1. ŽNL (4 stepen fudbala u Hrvatskoj) - tako bi trebalo, a postoji i mogućnost da to odložim za skroz kraj ovog meseca jer po završetku Makedonije možda odradim megapack neki svih evropskih liga kojih po default nema na FM!
Samo da napomenem koliko je veliki posao urađen te je do sada recimo u dodatku za BIH osim 20k promena dodato 300+ stadiona, klubova... kod Makedonije ima dosta da se dodaje takođe, mislim više od 100 ako ne i 150...
A pritom mi je drago da mi se ljudi javljaju svakodnevno iz Makedonije i Bosne i Hercegovine kako bi dodatak bio što realniji.
Osim onih koji su mi pomogli na dodatku za BIH a kojima sam se zahvalio u temi, hvala i Edinu nekadašnjem administratoru FMBosnia koji zajedno sa mnom radi UpDate da PL bude najrealnija ikada!
Veliko hvala sajtu macedonianfootball.com gde dobijam informacije iz prve lige o strukturi makedonskog fudbala i hvala jer izlaze u susret i dostavljaju sve potrebno.
Hvala nekadašnjim administratorima sa FMM koji su odlično upoznati u prilike u Cg fudbalu a koji su pomogli pri izradi svih liga Cg.
Hvala Alešu Majeru koji mi je dostavio potrebne podatke za 4 stepen slovenskih liga.
Ove godine će biti urađeno ono što je za mnoge bio san... ja sam uradio sve bosanske lige, sve crnogorske i biće sve makedonske, slovenske ću probati sve da odradim kao i hrvatske mada i 4 nivoa fudbala su jako dobra... a onda i mrek će sve srpske.
Time se zaista ostali ne mogu pohvaliti.
Tokom vikenda više informacija o makedonskim ligama.