(FM15) Problemi i pitanja
- A.Boghossian
- Manager
- Поруке: 1121
- Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
- Место: Parma, Italy
- Been thanked: 1 time
- Контакт:
- Status: Није на вези
do ove verzije, u okviru opcije markiranja protivničkih igrača, mogao si da ubaciš kolone sa karakteristikama (npr. leva/desna noga, broj pasova po meču, bravery, acceleration, pace...) na osnovu kojih bi odredio kako ćeš kog igrača da eventualno onesposobiš. sada ta mogućnost više ne postoji, mora pojedinačno na svakog protivničkog igrača da se klikne da bi video ono što te zanima? ima li neko rešenje, ili nagoveštaj da će peč da omogući ponovo ovu opciju?
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
slike igrača: Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\graphics\pictures\players
grbovi: Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\graphics\pictures\logos
dresovi: Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\graphics\kits
skinovi: Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\skins
Ako nemaš foldere skins i graphics - napravi ih.
grbovi: Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\graphics\pictures\logos
dresovi: Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\graphics\kits
skinovi: Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\skins
Ako nemaš foldere skins i graphics - napravi ih.
Get team report. Dace ti loan report ukoliko taj tim ima nekog koga bi tebi dali.Danijel_CH пише:Gde se nalazi loan report?
Let me google that for youracn11 пише:A gde ima linkovi :argh:
Код: Изаберите све
http://lmgtfy.com/?q=serbian+fm+2015+grafika
Последње учитавање од madness дана 18 Нов 2014, 19:27, учитано 3 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Na forumu ima odeljak grafika. Tu imaš podforume za svaki grafički dodatak.racn11 пише:A gde ima linkovi
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
Promeni shortcut na nesto drugo da nije alt recimo ctrl+f9. Ako teras u window modu ili nesto imas drugo na kompu moguce da ti je alt sa necim jos vezan.
edit: Ako zelis mozes da probas da hvatas sa ili sa F12. Gyazo ti i uploada odma na net, a i mozes delove screena da hvatas.
edit: Ako zelis mozes da probas da hvatas sa
Код: Изаберите све
https://gyazo.com/
Последње учитавање од madness дана 18 Нов 2014, 21:36, учитано 1 пут укупно.
-
srbinho
- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Jel to radi samo na windowed verzijij? Kad nesto na desktopu odradim on odmah otvori tab u mozili i pokaze mi link fotke, ali kad pokusam nesto u FM on mi samo da obavestenje da je sacuvana caption ali ne baca je na net odmah. Jel moram da se logujem ili nesto kao iCloud fazon?madness пише:Promeni shortcut na nesto drugo da nije alt recimo ctrl+f9. Ako teras u window modu ili nesto imas drugo na kompu moguce da ti je alt sa necim jos vezan.
edit: Ako zelis mozes da probas da hvatas saili sa F12. Gyazo ti i uploada odma na net, a i mozes delove screena da hvatas.Код: Изаберите све
https://gyazo.com/
edit: Ne vezano za Gyazo, htedoh pitati za ovo - sad mi se pojavilo u gornjem levom uglu GPU Rendering stoji crvenim slovima, pa je nestalo. Kontam da me nesto upozorava oko grafike, ali za sad me nisam imao nikakvih problema da me je izbacivala igra ili slicno.
Последње учитавање од Ronin дана 19 Нов 2014, 15:33, учитано 1 пут укупно.