Serije
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Status: Није на вези
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Uhvatila me želja da gledam pa se "kupuje" Bekstvo iz zatvora. Dobar mi net kući pa će valjda skinuti dok spavam. xD Takođe, valjda sam potrefio prevode za sve 4 sezone. 
Последње учитавање од Sloba дана 08 Нов 2014, 00:50, учитано 1 пут укупно.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Preporuka tim ljudima za Z Nation, a TWD da ne uzimaju u usta.Socivar пише:To sto neki hoce da 45 minuta makljaju zombije, bez ikakve price i razvoja likova, to je drugo...
Последње учитавање од neme93 дана 13 Нов 2014, 21:26, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
-
Danijel_CH
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Agents of SHIELD nastavlja da plodi ove sezone. Brutalno su dobri, totalno druga serija u odnosu na proslu sezonu. Kajl Meklaklan, bog otac!!
The Flash nastavlja u istom ritmu, vec sada mnogo bolja serija od Arrow-a. Vise mi lezi. Beri je mnogo gotivan lik, ne mraci toliko kao Oliver.
Person of Interest nastavlja da sabija. Ne secam se kad su poslednji put imali losu i dosadnu epizodu...
The Flash nastavlja u istom ritmu, vec sada mnogo bolja serija od Arrow-a. Vise mi lezi. Beri je mnogo gotivan lik, ne mraci toliko kao Oliver.
Person of Interest nastavlja da sabija. Ne secam se kad su poslednji put imali losu i dosadnu epizodu...
Trust me, i'm the Doctor