(FM15) Problemi i pitanja
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Home>my profile>start a coaching course
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Možda ga zeza zato što je Apple, reci mu da otvori temu na SI forumu...Ronin пише:Drugar opet ima problem sa izbacivanjem iz igre. Vec sam pitao ovde i mislio sam da je to bilo mozda zbog update-a ili sto je Beta verzija u pitanju, medjutim problem se nastavio i kad mu je stigao origanal dvd. Nije PC nego Apple, da li moze biti do toga neki problem?
Pri tom sam mu rekao da odradi i update na Steam-u.
- Ander
- Youth Team Coach
- Поруке: 195
- Придружен: 01 Нов 2011, 15:20
- Место: Beograd
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
da li je promenjeno nešto oko dovođenja igrača kome ističe ugovor? Nathanu (iz Atletiko P.) ističe ugovor za manje od 6 meseci ali nema nigde opcija "aproach to sigh" ili nešto tome slično. ili ja ne mogu da provalim gde se nalazi. inače skaut mi kaže da može da se potpiše predugovor odmah, a i kad mu je došlo 6 meseci do isteka ugovora, izbacio mi je vest u inbox, ali opcija "offer contract" bila zatamnjena i nisam mogao da nju da kliknem.
realno, boli me uvo za njega, ali kad dođe prvi januar ima par ozbiljnijih igrača koji nisu produžili ugovore, pa da mi ne promaknu ako ima neka nova fora oko toga
realno, boli me uvo za njega, ali kad dođe prvi januar ima par ozbiljnijih igrača koji nisu produžili ugovore, pa da mi ne promaknu ako ima neka nova fora oko toga
- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Hvala. Videh na si forumu da je verovatno u pitanju grafika i da treba da prebaci na Software Rendering i da je svede na Very Low.Gagi пише:Možda ga zeza zato što je Apple, reci mu da otvori temu na SI forumu...Ronin пише:Drugar opet ima problem sa izbacivanjem iz igre. Vec sam pitao ovde i mislio sam da je to bilo mozda zbog update-a ili sto je Beta verzija u pitanju, medjutim problem se nastavio i kad mu je stigao origanal dvd. Nije PC nego Apple, da li moze biti do toga neki problem?
Pri tom sam mu rekao da odradi i update na Steam-u.
Nadam se da ce mu pomoci.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- zele
- SFM Hall Of Fame
Da li si štiklirao allow anyone to join your game u online game preferences? Ne znam kako zamišljaš ti sebe da vidiš kao server, kad si već server.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Da li ti je on na listi prijatelja na steam-u?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Da li ti je on na listi prijatelja na steam-u?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
To je to. Na dobroj sam verzijimmladja пише:То је у реду ако ти за database пише 15.0.0.aca_coa пише:Kada počinjete novu igru, šta vam piše za verziju?
Kod mene stoji 15.0.0, jel ovo OK?
15.1.1 треба да ти стоји на самом почетку кад уђеш у игрицу и доњем десном углу. Пусти Слобу, везе с мозгом нема.