(FM15) Problemi i pitanja
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Daj tačno putanju gde si ubacio skin.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- zele
- SFM Hall Of Fame
Lepo si to napisao, ali nemam ja ništa od toga. Lepo uzmi taj folder skins, otvori properties i iskopiraj mi celu lokaciju ovde. Od hard diska do kraja. I da li ti je skin u posebnom folderu sa imenom skina?
I ono što te pita hostile je važno.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Maki93
- Newgen
- Поруке: 19
- Придружен: 07 Мар 2011, 14:44
- Место: Bor, Beograd
- Klub koji vodite: Crvena Zvezda
- Formacija: 4-2-3-1
- Steam: mariogualtieri
C:\Users\Maki\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\skinszele пише:Lepo si to napisao, ali nemam ja ništa od toga. Lepo uzmi taj folder skins, otvori properties i iskopiraj mi celu lokaciju ovde. Od hard diska do kraja. I da li ti je skin u posebnom folderu sa imenom skina?
U posebnom folderu je sa imenom skina, ubacujem tako svake godine ali sam mi nece.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Brate nešto nisi dobro uradio, ja sam sad ubacio skin sve mi radi normalno. Ajde mi daj sliku kako ti izgleda foled skins.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Само буди упоран и даће ти. Мене су из трећег пута пустили тек.gidzi пише:Ljudi, kako da krenem na kurs za c licencu? Kada god trazim mojima u klubu da me puste, odbijaju sa obrazlozenjem da sam potreban klubu? Trazio sam dozvolu u tokom sezone i po završetku iste kad su igraci na odmoru, ali ne vredi. Zna li neko resenje?
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- zele
- SFM Hall Of Fame
Mene samo prve sezone nisu pustili, kao nije bilo para. Pojeo Kokeza J***m ga alava. Svake godine tražim čim mi igrači odu na zimsku pauzu i odmah prihvate.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Maki93
- Newgen
zele пише:Brate nešto nisi dobro uradio, ja sam sad ubacio skin sve mi radi normalno. Ajde mi daj sliku kako ti izgleda foled skins.

evo i iz igrice ss..
Последње учитавање од Maki93 дана 09 Нов 2014, 01:37, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nema smisla, evo ti moja slika, sve mi radi normalno, ali je gadan skin. Jesi li probao neki drugi skin da ubaciš? Čisto da znamo da nije zbog skina, mada meni radi sve normalno.

Edit: Dečko, legendo, što ne reče odmah! Ovaj skin nije za FMC, nego za običan regularni mod.

Edit: Dečko, legendo, što ne reče odmah! Ovaj skin nije za FMC, nego za običan regularni mod.
Последње учитавање од zele дана 09 Нов 2014, 01:44, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Maki93
- Newgen
Brate, morao sam prvo da udjem na mod fm da bih mogao da promenim skin, nije tako bilo pa mi je sad cudno bilo sto nema odmah u preferences. Prosvetljenje..zele пише:Nema smisla, evo ti moja slika, sve mi radi normalno, ali je gadan skin. Jesi li probao neki drugi skin da ubaciš? Čisto da znamo da nije zbog skina, mada meni radi sve normalno.
Image
-
Super Pipo
- Newgen
- Поруке: 44
- Придружен: 02 Апр 2014, 18:58
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- Ronin
- Assistant Manager
- Поруке: 692
- Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
- Место: Šabac
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Drugar opet ima problem sa izbacivanjem iz igre. Vec sam pitao ovde i mislio sam da je to bilo mozda zbog update-a ili sto je Beta verzija u pitanju, medjutim problem se nastavio i kad mu je stigao origanal dvd. Nije PC nego Apple, da li moze biti do toga neki problem?
Pri tom sam mu rekao da odradi i update na Steam-u.
Pri tom sam mu rekao da odradi i update na Steam-u.