NBA fantasy 2014/15
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
- Status: Није на вези
Jbg Androse, tu ponudu nema sanse da prihvatim. Samo pogledaj sta ja dobijam a sta ti dobijas. Ja bi dobio igraca koji mora bolje i sve da ga cenim sa recimo 7 poena vise to je ispod mog, a nudis mi za dva igraca koji ce ici preko ovih brojki, jednog od koga moze da se ocekuje nekh 1 preko dosadasnjeg i jednog izlomljenog koji ni kad je zdrav nije neki igrac.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Andrej mislim da nema vajde od trejda i mislim da je ipak još rano za trejdove... Nit su realne projekcije(one fala bogu nikad nisu), a nisu realni ni proseci jer su igrači odigrali tek 5-6 utakmica... Meni lično nije ništa hitno jer ne očekujem mnogo u prvih 4-5 kola tako da ipak batalimo sa trejdovima neko vremeAndrej пише:Jbg Androse, tu ponudu nema sanse da prihvatim. Samo pogledaj sta ja dobijam a sta ti dobijas. Ja bi dobio igraca koji mora bolje i sve da ga cenim sa recimo 7 poena vise to je ispod mog, a nudis mi za dva igraca koji ce ici preko ovih brojki, jednog od koga moze da se ocekuje nekh 1 preko dosadasnjeg i jednog izlomljenog koji ni kad je zdrav nije neki igrac.
Što se tiče ovog kola, Miško svaka čast...
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Da vidim kako izgleda šta? Ovo je drugi put da stavljaš Booza u trejdu za Drummonda...
Zaboravljaš Bredlija. Rondo će propustiti 1 meč, Smart izgleda samo 2. nedelje.
Ja sam ti ponudio veći prosek i veću minutažu.
Zaboravljaš Bredlija. Rondo će propustiti 1 meč, Smart izgleda samo 2. nedelje.
Ja sam ti ponudio veći prosek i veću minutažu.
Последње учитавање од Gagi дана 08 Нов 2014, 23:03, учитано 2 пута укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Nemam nameru da idem toliko daleko, ne razlikuju se previše, nije to the Jordan. Iskreno, odbio bih Jordan za AD bez razmišljanja.
Andrej, ne zanima me Olinik. Poslaću ako vidim nešto zanimljivo u slučaju da mi ne prođe jedan trejd.
Andrej, ne zanima me Olinik. Poslaću ako vidim nešto zanimljivo u slučaju da mi ne prođe jedan trejd.
Последње учитавање од Gagi дана 08 Нов 2014, 23:54, учитано 1 пут укупно.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Ne kontam sad ovo za Drummonda. On mi je untouchable od starta, pa si opet nudio Boozera za njega. 
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Jeste, kao i meni DeAndre. Prije dan ili dva si poslao istu ponudu kao i ovu danas pa si je povukao, pa si sad opet poslao.
Edit: Ne, bio je Midlton umjesto Tunera, opet dodje isto.
Edit: Ne, bio je Midlton umjesto Tunera, opet dodje isto.
Последње учитавање од TSG дана 09 Нов 2014, 00:03, учитано 1 пут укупно.