Kako su se moji uspavali ako Dejvis nenabije 40 poena danas , velike sanse su da cu izgubiti...
NBA fantasy 2014/15
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
- Status: Није на вези
Ma Noel je sigurica za 20+fp samo da se ne povredi, odlican je defanzivac skace ko lud a igra u ekipi u kojoj bi i ja davao 15p u proseku. Sve lopte ce ici na njega i MCW kad se ovaj oporavi. Nego mi se nesto cini da ste malo potcenili Love-a sa komentarima da ce imati brojke ispod predikcija, ima on i u Klivlendu mnogo lopti u rukama. Samo nikako ne mogu da prebolim Rendlovu povredu, lik bi sakupljao poene kao lud.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Zek i Najt nastavljaju u istom ritmu, melju kao da sutra ne postoji. Vesli i Karter bulja. Idu na wejv listu, ako se ne poprave večeras. Menadžment Paora ne trpi neradnike u ekipi.
Последње учитавање од zele дана 01 Нов 2014, 15:53, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
E jebiga. A nudio sam ti prvo Bledsoa. Ja sam za ovu nedelju prognozirao od 420 do 470 poena, zadovoljan sam učinkom. Soči savladan, sledeći je Djole, imam 5 utakmica više, valjda će to biti dovoljno da neutrališem moćnog Dejvisa.Dule93 пише:Meni Dragić igra katastrofa, uvalio mi ga Zele muški.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Posalji sta ti je ok ?salel пише:Djole izvini ali ono nikako ne mogu prihvatiti. Tu se ispada da je 1:1 Kalderon i Marion a to nikako nece icia i ja od Stouda ocekujem dosta ovo mu je poslednja godina ugovora.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Videcemo sta nosi nedeljazele пише:E jebiga. A nudio sam ti prvo Bledsoa. Ja sam za ovu nedelju prognozirao od 420 do 470 poena, zadovoljan sam učinkom. Soči savladan, sledeći je Djole, imam 5 utakmica više, valjda će to biti dovoljno da neutrališem moćnog Dejvisa.Dule93 пише:Meni Dragić igra katastrofa, uvalio mi ga Zele muški.
Naravno da ima Dejvis cenu, ali moze da se menja. Npr. Zele ima mog omiljenog igraca, i mogao bi da trejduje ali se pravi mutav
Последње учитавање од Berserk дана 02 Нов 2014, 19:27, учитано 1 пут укупно.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion