Football Manager 2015 - Diskusija
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Teško pitanje, mislim da niko ne zna tačan odgovor, ali ja ne bih pokušavao bez 2-3 mb/s.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
MajstorDjuki
- Youth Team Coach
- Поруке: 60
- Придружен: 25 Мај 2011, 15:26
- Место: Bijeljina
e hvala puno. Negdje procitah da taj mentality ne smijem cackati, kao da to mnogo utice na tactical knowledge. Uglavnom, to slobodno diram u zavisnosti od situacije na utakmici. Hvala punommladja пише:Pa imas i sad time wasting. Promeni samo mentality na defensive ili contain i pojavice ti se u team instructions opcija da ukljucis time wasting i play even safer. I tempo mozes da smanjis u svakom trenutku u instrukcijama.MajstorDjuki пише:Narode, posto nisam igrao fm 2014, da li bi mi neko mogao ukratko objasniti kako se ovdje stedi vrijeme kada zelim da zatvorim utakmici? Prije sam na slajderima samo smanjivao tempo a povecavao time wasting. Ovdje ocigledno nemam slajdere , tako da ne znam da zatvorim utakmicu od 75 minute ukoliko vodim recimo 1-0. Mada kakav je ovaj FM nikada ne vodis 1-0 ili je 4-2 ili 4-0 ili 6-0 uglavnom je 4+
-
MajstorDjuki
- Youth Team Coach
Interesantno. Odigrao sam 20ak utakmica i jos nikada nisam ovakav gol primio. Mada to ne znaci da necu poceti. Kako stoperi samo lagano odose prema centru kao da je golman uhvatio loptu 
Последње учитавање од MajstorDjuki дана 28 Окт 2014, 09:54, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Ortak je sinoc hostovao Armu 3 za nas trojicu, igrali neku co-op misiju, i radilo je bez ikakvih problema, a ima 1mb/s upload, tako da ni fm ne bi trebao da ima problema...boyan пише:Hvala na odgovoru, ali srusio si mi sneska samo tako posto nas trojica uzimamo FM kako bi ponajvise igrali online, a niko od nas nema upload veci od 1mb/s.zele пише:Teško pitanje, mislim da niko ne zna tačan odgovor, ali ja ne bih pokušavao bez 2-3 mb/s.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Možeš ti da okačiš taj klip 100x, ali im ništa ne znači ako nemaju .pkm fajl. Nije ni bitno kad te mrzi, možda neko drugi prijavi sličnu stvar.Јоса93 пише:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O6BzW_6k2MQ[/youtube]
Evo sta ja primam, ako je neko registrovan na zvanicnom forumu njihovom nek okaci tamo slobodno i nek napise rec dve, to mi je Majls predlozio da uradim na TW ali me mrzi
-
srbinho
- zele
- SFM Hall Of Fame
Meni je to bio problem prva dva dana, ali sad sam već navikao. Ne verujem da to može da se promeni skinom.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
Naziv ok cak i bolji od creativity ali me ubija sto su promenili mesta
4 ocene u nizu su mi uvek "licile" na igrace tipa Zidan, Rivaldo ili Ronaldinho
Flair, determination, decision i creativity....
Evo jednog ss sa Si foruma:
Znaci ima i ovoga u 15-ici?
Evo jednog ss sa Si foruma:
Последње учитавање од srbinho дана 28 Окт 2014, 21:32, учитано 4 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Da. Ima dosta takvih vesti. Ko ima najviše igrača u LŠ, ko koliko zaradjuje od prodaje igrača, pa ko donosi najviše poena u ukopnom nacionalnom koeficijentu i sl.srbinho пише:Evo jednog ss sa Si foruma:
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
MajstorDjuki
- Youth Team Coach
Zapazio sam jednu malu nelogicnost vezanu za ovaj skauting. Pazite ovo, igram sa zvezdom i skautujem nekog malog Belica iz OFK, na pozajmici u bezaniji. Stize mi report, isao sam da ga skautuju 1 mjesec, i u CONS pise nema zelju da dodje u nas klub. I ja sada zovem novinare, izrazim zelju da ga dovedem, ponudim OFK beogradu. Belic kaze da bi samo lud odbio zvezdu. Dva dana nakon toga moj skaut salje report gdje u Cons i dalje stoji nema zelju da dodje u nas klub. Jasno je meni ocjene za skauta itd itd ali ne moras biti skaut da skontas da si pogrijesio prvi put. Nije neka greska ali eto, prilicno je nelogicno.