Tracksuit vs Tactical - Koji ste tip menadzera?
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
-
Ovo treba u prvi post ovako je najjasnije objasnjeno. Po nekoj logici sa rastom ocena autmatski ce rasti i licence....mada sta znam....a ovi tehnicki atributi ce valjda rasti u zavisnosti od toga da li dobro vodis treninge - intezitet treninga, da li su igraci zadovoljni ili ne, da li pravilno odredjujes individualni trening koliko igraci napreduju, na kojim ocenama napreduju i slicno.....Orthodox пише:Pa kapiram da ce se valjda ocene razvijati bas u zavinosti kako ces uopste igrati igru.
Ako igras napadacki i budes uporan u taktici - determination ce ici gore.
Ako ne dozvolis da igraci teraju sprdnju i rebas ih po dzepovima i glavi - discipline.
Ako cesto menjas taktike unutar utakmice koje daju rezultate i ako spremas tekme kako valja - Tactical ce ici gore.
Ako ucestvujes u samim treninzima i radis na nekom polju sa igracima - taj atribut ce ici gore.
Ako sibas mlade igrace, dajes im sansu i pravis ih u igrace - workin with youngester.
Ako znas da koristis team talk i meeting-e - motivation ce rasti.
Ako drzis igrace zadovoljne, rotiras, budes kul sa osobljem i ostalima - man managment.
I tako dajle i tako dalje. E sad, J***m li ga na koji nacin ce rasti ocene za tehnicko znanje ''menadzera u trenerci'', nesto mi ej to previse apstraktno kad razmisljam. Verovatno da ce od dobrih igara defanzivne linije rasti defending i tako op linijama, mada je vise verovatno da ce sve te ocene rasti onliko koliko se budes upustio u sam trening kod igraca, a tu mislim na timski i individualni. Mnogo ljudi taj deo price da asistentu, a mislim da ce to i te kako odraziti stanje trenerskih ocena.
Ove licence i dobijanje istih...J***m li ga kako ce ici.
A sta je sa potencijalom? Ostaje uvek 200 ili se menja u zavisnosti od toga sta odaberemo?
I iz kog razloga nije ubacen tactical knowlenge u ocenjivanje?
Последње учитавање од srbinho дана 27 Окт 2014, 18:40, учитано 2 пута укупно.
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Juvenino86
- Manager
Dobro to, nego, jesi li primetio zavisnost nekih ocena od toga što radiš, na primer, ja mnogo brže stižem do istih čak i boljih ocena za player knowledge i youngster, pošto sam primetio da su te dve ocene direktno vezane za količinu igrača koje imaš na šortlisti.
Taj fitnes i gk se ne povećava nikako sem ako ne dobijaš licence.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
- parnivaljak
- First Team Coach
- Поруке: 418
- Придружен: 12 Дец 2014, 14:08
- Место: Beograd
A šta uopšte efetkivno dobijaš od visokog Player i Youngster Knowledge...!?Juvenino86 пише:Dobro to, nego, jesi li primetio zavisnost nekih ocena od toga što radiš, na primer, ja mnogo brže stižem do istih čak i boljih ocena za player knowledge i youngster, pošto sam primetio da su te dve ocene direktno vezane za količinu igrača koje imaš na šortlisti.
pa bolje ocene,lakse nadjes bolji posaoparnivaljak пише:A šta uopšte efetkivno dobijaš od visokog Player i Youngster Knowledge...!?Juvenino86 пише:Dobro to, nego, jesi li primetio zavisnost nekih ocena od toga što radiš, na primer, ja mnogo brže stižem do istih čak i boljih ocena za player knowledge i youngster, pošto sam primetio da su te dve ocene direktno vezane za količinu igrača koje imaš na šortlisti.
- Juvenino86
- Manager
Kao što sam rekao, interesuje me dal ste primetili da nešto što radite u fm-u utiče na određene ocene. Radiš ovo povećava se to, konkretno, ne dal dobijaš nešto od toga ili ne. Neke stvari verujem da mogu da se pitaju iz puke radoznalosti, ne samo dal valjaju nečemu.
@Igor
Skini sva obaveštenja sem contract i transfer u shortlist na subscription, muda ce da ti oteknu od količine poruka u inboxu qko to ne uradiš.
@Igor
Skini sva obaveštenja sem contract i transfer u shortlist na subscription, muda ce da ti oteknu od količine poruka u inboxu qko to ne uradiš.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
- parnivaljak
- First Team Coach
- Поруке: 418
- Придружен: 12 Дец 2014, 14:08
- Место: Beograd
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Па буде ти мање замаскираних оцена код играча.parnivaljak пише:A šta uopšte efetkivno dobijaš od visokog Player i Youngster Knowledge...!?Juvenino86 пише:Dobro to, nego, jesi li primetio zavisnost nekih ocena od toga što radiš, na primer, ja mnogo brže stižem do istih čak i boljih ocena za player knowledge i youngster, pošto sam primetio da su te dve ocene direktno vezane za količinu igrača koje imaš na šortlisti.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18929
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 259 times
- Контакт:
Povezano je Boga mi. Igras napadacki fulbam, atacking, ta ocena ide gore. Deres se na ljude, kaznjavas, level of discipline. Development players, penje se working with youngester. Sve ocene su uzrocno posledicne. Ne znam, kad se puno bavis treninzima i od nacina vodjenja treninga verovatno zavise i neke druge ocene ali je kul ovako baš.Juvenino86 пише:Kao što sam rekao, interesuje me dal ste primetili da nešto što radite u fm-u utiče na određene ocene.
Ja mislim da si uboo suštinu.mmladja пише:Па буде ти мање замаскираних оцена код играча.