Mobilni telefoni

Sve vezano za svet kompjutera,ostale igre i dr.
Корисников грб
Denny
Manager
Поруке: 1695
Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
Место: Niksic
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Denny »

markohn22 пише:Šta preporučujete između ovoga: Samsung note 3 Neo, Sony Z2, Samsung S5, LG G Flex, G2, G3, Htc One M8? Prioriteti displej, kamera, baterija...

Код: Изаберите све

http://www.mobilnisvet.com/compare.php
Evo ti sajt pa izaberi sve telefone i uporedi ih, što se tiče ovih telefona Samsung S5, LG G3 i Sony Xperia Z2 po meni su tu u istom rangu, npr jedan ima bolju kameru drugi ima bolju bateriju, male su nijanse.

Ja iskreno sad ganjam da kupim Sony Xperia Z2 naložio sam se na taj telefon moram ga imati, ima kameru 20.7megapixela, ekran mu je 5.2inča baš ogroman mislim da je veći od samsunga i LG-a, jako dobar procesor quad core i bateriju ima 3200mAh, čak može da se kupi neki dodatak kao doktor za bateriju koji je čuva, možeš sa njim i u vodu do 1m dubine... itd itd baš jako dobar telefon i preporučujem ti ga da ga kupiš ako imaš love jer nije ni skup u odnosu na ostale u njegovom rangu.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Nije za mene lično, da jeste i ja bih njega prvog uzeo, za mene je Sony mama :)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Z2 bez dileme
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén

Порука од Tik'al »

Z2 ima samo bolju kameru od G3 i nista vise
Jusqu'ici tout va bien…
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

meni je nekako HTC najblizi srcu. Jos uvek imam desire Z, valjda poslednji android sa mehanickom tastaturom. Malo sam g sjebo sa custom romovima, ali i dalje radi sasvim solidno.

Nevezano za temu, meni se uopste ne svidjaju ogromni telefoni a koliko vidim oni i dalje rastu, dok mali telefoni imaju i dosta slabiji hardver, sto je sasvim razumljivo
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Ni ja ne volim velike, kad imam mali. :xD:

I meni je HTC kul, imam Desire X i zadovoljan sam, ali ga polako vreme(aplikacije) gazi, zato i razmišljam da uzmem nešto. Verovatno ću Lenovo. Pouzdani su a još uvek nemaju nabijene cene.
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

sad sam bas video jedan lenovo, ne znam onaku, ali znam da je kostao oko 140 evra i dijagonala nekih 5.5, nemam pojma ni kakvav hardver ima, lik kaze da je odlican. Jedino sto sam primetio da je onaj ugao pod kojim se sve lepo vidi, ne znam strucan izraz, jako los, gori nego na losim notebookovima. pa proveri pre nego sto kupis
Корисников грб
Denny
Manager
Поруке: 1695
Придружен: 07 Мај 2011, 13:47
Место: Niksic
Has thanked: 1 time

Порука од Denny »

Džajo5 пише:Ni ja ne volim velike, kad imam mali. :xD:

I meni je HTC kul, imam Desire X i zadovoljan sam, ali ga polako vreme(aplikacije) gazi, zato i razmišljam da uzmem nešto. Verovatno ću Lenovo. Pouzdani su a još uvek nemaju nabijene cene.
Ja sam prije par dana prodao Desire X, upravo da bih kupio Z2 kad mi istekne ugovor sa T-Com-om :yesko:

Prije svega ja sam se ložio na onaj G3, i nameračio se bio da ga uzmem zbog TV-a radi Smart Share-a, ali kad sam vidio koliko košta novi odmah sam se razočarao i razmislio zašto da ne uzmem Sony, svi znamo o kakvom se brendu radi, i glupo je bilo šta pričati o tehnologiji Sony-a, a nausput me i njegova cijena privukla, jer je opet naglašavam u njegovom rangu telefona najjeftiniji.
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

Tik'al пише:Z2 ima samo bolju kameru od G3 i nista vise
+ RAM, baterija, otporan na vodu, stereo zvucnici...
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Imaju isti ram, baterija bolja na papiru, u praksi i ne bas, stoji da je otporan na vodu i ta cuda Z2, a stoji da i G3 ima dolby sound...

Takodje stoji da G3 ima bolji ekran i bolji procesor...
Jusqu'ici tout va bien…
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

Upravo sam ubacio cyanogenmod na s3 mini. nije normalno koliko se lako flashuje. ne znam da li svi samsungovi telefoni ili je to specificno za ovaj. uglavnom, nisam ni rootovao telefon

Nego hocu da pitam, da li neko od vas koristi aplikaciju za legalno skidanje besplatne, komercijalne li bilo kakve druge muzike? Ja sam imao neki music play store ili tako nesto, neko rusko djubre, ali tamo nisam nalazio sve sto sam hteo. najbolje bez malicioznih reklama
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

i dalje trazim novi telefon :D

sta mislite o huawei honor 6?
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Zavisi koliko ce para biti kod nas. Sve u svemu, vrlo dobar telefon.
Jusqu'ici tout va bien…
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

320 evra
i meni izgleda dobro. gledao sam recenzije, kazu da je dosta plastican, ali ko ga jebe.
izbor ce pasti izmedju ovog i p7 ascend, koji je lepse izradjen, ali ima manje rama.
Postoji li neki sajt za uporedjivanje benchmark rezultata?
Последње учитавање од Papučar дана 22 Нов 2014, 20:19, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Znas sta cu ti vec odgovoriti za te pare sta da kupis :D

To je okej cena, jer je vrlo dobar uredjaj, sada je stvar ukusa ko ce i sta da uzme za te pare.

A vec ako hoces da uzimas nesto sto nije toliko aktivno kod nas(u smislu da ljudi to ne kupuju) uzmi One Plus One i miran si, nijedan Huawei ne moze da mu pridje.
Последње учитавање од Tik'al дана 22 Нов 2014, 20:27, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

za oneplus one mi je propalo vec nekoliko pozivnica, sad doduse ni ne treba pozivnica. Pratim ga jos od premijernog predstavljanja, ali nekoliko problem ima.
Citajuci forum, video sam da su ljudi imali mnogo problema sa touchscreenom, sa zutim ekranom, losim zvukom i raznim zajebancijama. To ne bi bio problem, kad bi mogao normalno da ga reklamiram, ali za reklamaciju ga treba slati nazad u Kinu, pa dok ga vrate a to ni ne moze u Srbiju, nego bi opet moralo u Nemacku ili Austriju.. znaci pola godine bez telefona.
Sledeca stvar je cena, prodaju ga za 350 $, ali u Evropi za 350 evra + posta sto je nekih 30 evra... to i nije toliko strasno, kad bi mogao i u Evropu da ga saljem na popravku...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Ni Huawei nije med i mleko, jedina prednost je sto ces moci da ga popravljas ovde i to je to. E sad, evo ti jos jedna egzotika pa ti odluci sta i kako, Xiaomi Mi4. Inace N5 ti je best buy za ono sto ti trazis. :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Juce ujutru uzeo ovaj polovan. 800 dinara. Baterija 5 crtica i dalje. Vi nebitni.

Слика
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Pre više od dve godine uzeo ovo. Najbolji telefon koji sam ikad imao. Neuništiv.

Слика
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Za te pare uzmi Ajfon 4s i uzivaj.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Virtuelni svet / Virtual World”