1.Da li je uradjen prevod za one instrukcije koje dajemo igracima u poluvremenu i toku i pre utakmice?
2.Da li je uradjena liga mladjih timova kao sto je bilo za fm 12 Srbija mislim nasa liga?
Nekoliko pitanja
- Uzicki Murinjo
- Newgen
- Поруке: 5
- Придружен: 03 Јул 2014, 00:13
- Место: Uzice
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ne razumem na šta misliš. Na team talk ili na taktičke instrukcije?Uzicki Murinjo пише:1.Da li je uradjen prevod za one instrukcije koje dajemo igracima u poluvremenu i toku i pre utakmice?
Kakva liga mladjih timova? Imaš u19 ligu u igri.Uzicki Murinjo пише:2.Da li je uradjena liga mladjih timova kao sto je bilo za fm 12 Srbija mislim nasa liga?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Re: Nekoliko pitanja
Imaš dobar nik, a sada ako sam te razumeo da ti i odgovorimUzicki Murinjo пише:1.Da li je uradjen prevod za one instrukcije koje dajemo igracima u poluvremenu i toku i pre utakmice?
2.Da li je uradjena liga mladjih timova kao sto je bilo za fm 12 Srbija mislim nasa liga?
1) Mislim da će to SFM tim odraditi u toku serijala. Za one koji ne razumeju momak misli na tutorijal o prevodu instrukcija (toučlajn) na FM.
2. Ima po defaultu srpska juniorska liga na FM ali nije realna kao u stvarnosti.