Лап-топ

Sve vezano za svet kompjutera,ostale igre i dr.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times
Status: Није на вези

Порука од mmladja »

Тикал, зар је теби цена битна? Одувај кладионицу пар пута за викенд па нам свима купи по лап-топ :)
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Tik'al пише:Neki solidan laptop do 400e da moze da se igraju igre da ne koci i to. :cheers:
Nema toga matori, jedino da redovno posecujes sajtove tehnomanije, bi sija, vin vina, i sl. i da juris neke surove akcije ako ih bude bilo. A ovako, slabo sta mozes da nadjes, i kao sto Sale rece, vremenom su sve gori i gori. Ja sam igrao fm13 i pes 2013 par meseci bez problema. Sad ne mogu ni jedno ni drugo. Laptop mi se mnogo greje, i ako hocu da igram fm malo duze, sa jako skromnom bazom, moram da stavim lap top na paklice cigara da bi svi ulazi za ventilaciju bili sirom otvoreni, i da bi grejanje bilo sto manje. Naravno, uz stalno ciscenje, koje moram sam da izvodim, jer su ovi idioti iz tehnomanije jebeno ocajno organizovani. Moram da nosim laptop skroz na drugi deo grada, jer mi je odatle poslat, a ne mogu da odnesem u servis tehnomanije koji je 5 minuta od mene. Naravno, samim otvaranjem laptopa sam ponistio garanciju.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Imam mnogo izdataka, a necu da dajem na ovu masinu vise od 500e, jer bi mogo da uzmem odlican PC za te pare Djomla :D

Taj fazon Nemanja, a zar nema onih rashaldnih uredjaja sto se stave ispod da se ne greje?
Sve u svemu best buy je PC, jer se dobije mnogo vise muzike za isto para...
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ima naravno, ali bi za to morao da izdvojis jos nekih 20ak eura. I ne znam da li se oni spajaju sa laptopom, jer ako se ne spajaju, onda ce ti malo nezgodno biti da pikas fm na kaucu ili krevetu. :P
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Ne spajaju se, samo se mecu ispod :zelenko:

+ ode jedan usb slot
Последње учитавање од uros дана 19 Апр 2013, 18:01, учитано 1 пут укупно.
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Meni se usija ovaj moj kada igram u krevetu, a cim krene mec na fm-u krene da duva sa svih strana. Mada kada je odignut od zemlje ili na hladnjaku onda se ne greje uopste..
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Sta mislite o ovom laptopu?

Код: Изаберите све

http://pcpractic.rs/proizvodi/laptop/35031-hp-psg-hp-pavilion-g6-2240em-c6c29ea-156core-i7-3632qm6gb750gbamd-hd7670-2gb-bt

Eee sad, ima jedan problem... Sto se drajvera tice... Na oficijalnom sajtu su dostupni samo drajveri za Windows 8 za taj laptop, a ja bi na njega instalirao Windows 7... Pa ne znam gde bi i kako mogao da nadjem drajvere... Posto HP ne daje cd sa drajverima uz laptop... HELP! :poz:

Drugo, cuo sam dosta negativnih stvari o HP laptopovima, kako se kvare dosta, greju i sl. Pa me interesuje jel ima neko iskustva sa njima i koje brendove bi mi predlozili? :cheers:
Последње учитавање од TOMARA дана 19 Мај 2013, 20:48, учитано 1 пут укупно.
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

HP ti je najbolja marka laptopova nakon Epla. I da, greju se dosta, pa se posle i kvare ako ih bas cesto pregrevas, ali to ti je slucaj sa svim laptopovima koji imaju slabu konfiguraciju, generalno su laptopovi k***c na bicikli, nebito ciji.
Ako planiras da igras igrice, grejace se, kvarice se. A ako planiras samo fm da igras, taj lap ti je odlican za neku solidnu bazu, od 30k-35k igraca. I ta pavilion serija je jedna od najboljih koju je hp izbacivao u poslednje vreme.

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Gde mogu da vidim da li mogu da promenim graficku na laptopu?
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Da li negde postoji neki servis ili nesto slicno za menjanje celokupne maske lap topa. Konkretno pao mi je na zemlju i odvalio plastike, s tim je poceo da gubi kontakt sa punjacem, jedna strana ekrana je zbog te rupe izasla napolje pa me zanima da li postoji negde neki servis i koliko bi kostao otprilike. Bio bi zahvalan kad bi se neko informisao (kod komsije, duga, poznanike, itd.). Hvala unapred. :cheers:
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Najozbiljnije pitanje.

Ovde ko ima samo fm il max još jednu dve igrice instalirane da mi kaže kakav mu je laptop i tako to. Moj je ok, ali ponekad [kad se prevarim] odigram i nešto drugo osim fm, grafička me muči samo mada fifu 14 mogu da igram kao i nba14, al opet.. treba mi neki da mi leti fm i editor pa neko ko ima trenutno neki jači laptop da mi napiše specifikacije njegovog, marku.. koliko ga je platio i sl. neku preporuku :cheers: hvala :poz:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Alienware, i resio si svaki problem, pare nisu problem, to znam.
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Hvala. :cheers:

Više mi se isplati da poručim iz inostranstva, ima za 120-130k naših dinara [kad se pretvori iz dolara] a kod nas ispadne blizu 190k dinara :argh: Samo što je na tom mestu rasprodato. :slap:

Hvala u svakom slučaju. :)
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Igram ti ja na laptopu dosta igraca bez ikakvih problema. Tipa ASSC, Batman, etc od tih kao "jacih" igara. Trenutno nemam vise od 10ak igrica, HD mi slab. :)

Malo kasnije odgovaram, jbg. :)
We'll keep the Red flag flyin' high!
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Brate, ako hoćeš da ti dam adresu? Ja sam uzeo preko neta, mislim da je 57k a po meni je odličan.

Intel core i5, 4gb rama, jedino što je Intel HD grafička međutim, fifa 14 i pes 14 sa ovim što sam ti nabrojao + naravno nba 2k14 su leteli kao ludi na high detaljima !

laptop je ASUS marke. :)
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Мени је ASUS цркао после 3 године, 2, 3 пута га носио у сервис док је био под гаранцијом. Искрено, никоме га не бих препоручио..
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Bolje uzeti dobar komp nego laptop. :yesko:
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Imam iskustvo sa 5 asus laptopova, ni na jednom nije bilo problema. Svako svoga konja hvali.

Joso, uzmi laptop sa i5-3230(ili barem neki i5-4200), Nvidia 740M(barem) i 8gb ram i bog da te vidi. Ti su oko 60k, ja imam takav laptop(sa 4gb ram) i pičim sve bez problema.

naravno, može i AMD kombinacija, ali troše više struje i više se greju.
Последње учитавање од Džajo5 дана 11 Окт 2014, 15:40, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Odes u Hungariju i uzmes laptop koji ovde kosta 80k za 600e, i jos na granici dobijes nazad 18% za porez :D
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Пошаљи Одговор

Повратак на “Virtuelni svet / Virtual World”