Tracksuit vs Tactical - Koji ste tip menadzera?
Na kraju sve se svodi na to kako vodite ekipu. Ocene su uvedene da bi se neko poput Tokelare busao da ima man management 20 itd.

Последње учитавање од tanke14 дана 11 Окт 2014, 12:10, учитано 1 пут укупно.
Sé un hombre
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Otkačeni će sebi 100% staviti Attacking 2, Defending 20. Znam još neke koji ne vise po forumima, a vole štekarske taktike od CM.
Biće kul pratiti napredak u toku igre. Voleo bih da posle 10 god imam neke opake atribute
Biće kul pratiti napredak u toku igre. Voleo bih da posle 10 god imam neke opake atribute
Последње учитавање од Gagi дана 11 Окт 2014, 18:15, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Pa kapiram da ce se valjda ocene razvijati bas u zavinosti kako ces uopste igrati igru.
Ako igras napadacki i budes uporan u taktici - determination ce ici gore.
Ako ne dozvolis da igraci teraju sprdnju i rebas ih po dzepovima i glavi - discipline.
Ako cesto menjas taktike unutar utakmice koje daju rezultate i ako spremas tekme kako valja - Tactical ce ici gore.
Ako ucestvujes u samim treninzima i radis na nekom polju sa igracima - taj atribut ce ici gore.
Ako sibas mlade igrace, dajes im sansu i pravis ih u igrace - workin with youngester.
Ako znas da koristis team talk i meeting-e - motivation ce rasti.
Ako drzis igrace zadovoljne, rotiras, budes kul sa osobljem i ostalima - man managment.
I tako dajle i tako dalje. E sad, J***m li ga na koji nacin ce rasti ocene za tehnicko znanje ''menadzera u trenerci'', nesto mi ej to previse apstraktno kad razmisljam. Verovatno da ce od dobrih igara defanzivne linije rasti defending i tako op linijama, mada je vise verovatno da ce sve te ocene rasti onliko koliko se budes upustio u sam trening kod igraca, a tu mislim na timski i individualni. Mnogo ljudi taj deo price da asistentu, a mislim da ce to i te kako odraziti stanje trenerskih ocena.
Ove licence i dobijanje istih...J***m li ga kako ce ici.
Ako igras napadacki i budes uporan u taktici - determination ce ici gore.
Ako ne dozvolis da igraci teraju sprdnju i rebas ih po dzepovima i glavi - discipline.
Ako cesto menjas taktike unutar utakmice koje daju rezultate i ako spremas tekme kako valja - Tactical ce ici gore.
Ako ucestvujes u samim treninzima i radis na nekom polju sa igracima - taj atribut ce ici gore.
Ako sibas mlade igrace, dajes im sansu i pravis ih u igrace - workin with youngester.
Ako znas da koristis team talk i meeting-e - motivation ce rasti.
Ako drzis igrace zadovoljne, rotiras, budes kul sa osobljem i ostalima - man managment.
I tako dajle i tako dalje. E sad, J***m li ga na koji nacin ce rasti ocene za tehnicko znanje ''menadzera u trenerci'', nesto mi ej to previse apstraktno kad razmisljam. Verovatno da ce od dobrih igara defanzivne linije rasti defending i tako op linijama, mada je vise verovatno da ce sve te ocene rasti onliko koliko se budes upustio u sam trening kod igraca, a tu mislim na timski i individualni. Mnogo ljudi taj deo price da asistentu, a mislim da ce to i te kako odraziti stanje trenerskih ocena.
Ove licence i dobijanje istih...J***m li ga kako ce ici.
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Boyshane
- Youth Team Coach
- Поруке: 75
- Придружен: 13 Окт 2011, 17:58
- Место: Beograd
Budi siguran da će biti i toga, mene samo zanima da l' će da ubace neke testove da ih rešavamo da bi dobili značke
)
Šalu na stranu, ovo je prilika da malo "naslikamo" sebe (za one koji to budu voleli), istinski prvi put može da se krene od nule - ono, Sunday League Footballer igračko iskustvo, bez pomeranja slajdera, pa da vidimo whose mother spins the black wool... još ako ste matori k'o ja pa ne slažete za godine - malo šta će, osim reputacije, da vi poraste, šta god osvojili - atributi jedva da se menjaju i to minimalno - u tom smislu, ovaj put ću konačno moći da krenem od nule, kad se sredi baza sa našim najslabijim ligama ili ako budem baš toliko bolestan, od nekog engleskog -5 ili -6 nivoa. Problem sa takvom karijerom je što može da se desi da do penzije (a ja se u igri penzionišem, ako me prethodno ne izda srčka/strpljenje, najkasnije na svoj 70. rodjendan:) ) ne dođem ni u priliku da se borim za neki evropski trofej (tako mi beše na FM13, zato sam ga zamrzeoooooooo
)
Generalno, super je fora, samo ne mislim da će to što će neko da "nabudži" sebi poznavanje odbrambenih strategija i treninga na 20 da ga spasi ako u odbrani bude imao prosečan srpski drvored
Meni je ovo, pre svega, zanimljivo utoliko što proširuje još jedan aspekt igre i čini je za nijansu kompleksnijom (jbg, posle više od decenije igranja, ne rade me pojednostavljenja - zato vrištim da vrate bar stari način podešavanja treninga, ako već ne mogu da ga unaprede
)
Dakle, na pitanje koji sam tip menadžera odgovaram: mator, neiskusan, prgav, dosadan i tvrdoglav kao magarac...
Šalu na stranu, ovo je prilika da malo "naslikamo" sebe (za one koji to budu voleli), istinski prvi put može da se krene od nule - ono, Sunday League Footballer igračko iskustvo, bez pomeranja slajdera, pa da vidimo whose mother spins the black wool... još ako ste matori k'o ja pa ne slažete za godine - malo šta će, osim reputacije, da vi poraste, šta god osvojili - atributi jedva da se menjaju i to minimalno - u tom smislu, ovaj put ću konačno moći da krenem od nule, kad se sredi baza sa našim najslabijim ligama ili ako budem baš toliko bolestan, od nekog engleskog -5 ili -6 nivoa. Problem sa takvom karijerom je što može da se desi da do penzije (a ja se u igri penzionišem, ako me prethodno ne izda srčka/strpljenje, najkasnije na svoj 70. rodjendan:) ) ne dođem ni u priliku da se borim za neki evropski trofej (tako mi beše na FM13, zato sam ga zamrzeoooooooo
Generalno, super je fora, samo ne mislim da će to što će neko da "nabudži" sebi poznavanje odbrambenih strategija i treninga na 20 da ga spasi ako u odbrani bude imao prosečan srpski drvored
Dakle, na pitanje koji sam tip menadžera odgovaram: mator, neiskusan, prgav, dosadan i tvrdoglav kao magarac...
- Malom je fudbal u krvi!
- Možda si u pravu, ali mu još nije stigao do nogu...
Ako u ekipi imate tri Škota, imate šansu da osvojite nešto, ako ih imate više od trojice, u problemu ste!
- Možda si u pravu, ali mu još nije stigao do nogu...
Ako u ekipi imate tri Škota, imate šansu da osvojite nešto, ako ih imate više od trojice, u problemu ste!
-
srbinho
Tracksuit bi koristio ako planiram da sa jednim klubom igram duzi niz sezona (sa Partizanom npr) jer mislim da bi tada imao veci uticaj na napredak igraca, a tactical bi koristio ako bi se kratko zadrzavao, najvise sezonu-dve.....mada mi se cini da je najbolje izmiksovati ova dva stila.
Последње учитавање од srbinho дана 18 Окт 2014, 12:06, учитано 1 пут укупно.