Predstavite se SFM zajednici
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
- Mare.Maki
- Youth Team Coach
- Поруке: 85
- Придружен: 04 Сеп 2014, 18:36
- Место: Vršac
Mare!
Pozdrav svima. Ja sam Mare, iz Vršca, '91 sam godište.
FM igram dosta dugo.
Pretežno sa Čelzijem, Partizanom i repkom Srbije.
Steam:
Pozdrav 
FM igram dosta dugo.
Pretežno sa Čelzijem, Partizanom i repkom Srbije.
Steam:
Код: Изаберите све
http://steamcommunity.com/id/rema15-
ZakNik
- Youth Team Coach
- Поруке: 114
- Придружен: 26 Феб 2013, 14:30
- Место: Dugo Selo
Pozdrav ekipa
Pozdrav svima ja sam Žarko dolazim iz Hrvatske točnije zagreba i imat ću uskoro 23 godine. Dolazim ovdje sa mjesta admina na fm-players forumu jer sam prepustio sposobnijim ljudima da vode forum.
došao sam se družiti i igrati online možda čak i uć u neki tim i pomoći da vam forum napreduje. dobar sam online igrač i dobar scout što se tiče pronalaženja mladih wonderkidsa. ako imate kakvih pitanja tu sam. Nadam se da ćemo se dobro zabavljati.
došao sam se družiti i igrati online možda čak i uć u neki tim i pomoći da vam forum napreduje. dobar sam online igrač i dobar scout što se tiče pronalaženja mladih wonderkidsa. ako imate kakvih pitanja tu sam. Nadam se da ćemo se dobro zabavljati.
- Luksha95
- Youth Team Coach
- Поруке: 111
- Придружен: 09 Сеп 2014, 21:18
- Место: Srbija
Pozdrav svima!
Pozz svim ljubiteljima fm-a, zovem se Andrija iz BG-a sam fm sam prvi put igrao 2003, posle toga 2008 pa do sada i nadalje nadajmo se....
Inace igram sa Partizanom od kad i igram fm, osvojeno sto je osvojeno, sad krecem sa nacionalnim timom pred 2015-icu, sve u svemu zivi bili
Steam/FM - Luksha95
Inace igram sa Partizanom od kad i igram fm, osvojeno sto je osvojeno, sad krecem sa nacionalnim timom pred 2015-icu, sve u svemu zivi bili
Steam/FM - Luksha95
2D>3D
"Run, but carry the meanings of your past"
"Run, but carry the meanings of your past"
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- d.dragovic94
- Newgen
- Поруке: 13
- Придружен: 16 Сеп 2014, 19:08
- Место: Krusevac/Beograd
Cao, cao...
Pozdrav svima na forumu, ja sam Dragan dolazim sa Kosova, i uskoro punim 20 godina.. Ako imate nekih pitanja slobodno, dosao sam da se druzim i opustim, nadam se da cemo se dobro zabaviti...