Јбг.
Елем, ја зготових још једну сезону са Сан Марином.
Био сам 5. у једном тренутку, али онда је био ред да кренем са развијањем играча за репку.
Срећом и ово се дешавало успут, јако лак распоред ми је донео ЛЕ, и умало сам и узео тај куп, али јебига. Битна је Европа сад.
Када бих рекао да сам мало променио екипу, лагао бих. Морао сам да их продајем јер је време дошло за Италијане и Санмаринце.
Овако ствари стоје сад. Много се пара трошило, ал се више узимало.
Дакле да почнемо са домаћим играчима.
Стартер на 13 мечева прошле године, ове вероватно на више. Тражили су га Сити и Ливерпул, нудило се 10м и 50% од следеће продаје, али не дамо.
Ово је једини кога је Жигатар избацио прошле године да ваља. Драго ми је да је бек, фалио ми је један, креће се и у његово развијање ове године.
Јебем га ја, одбија ми репку већ годину и по дана, сисач пениса. Ако се одлучи за Италију има да лети наглавачке.
И овај је исто играо прошле године, мање него Валентини, али је то зато што је Валенти велемајстор.
Драго ми је што ћу и голмана јебачког имати, ваљда ће добро наследити Коломбија кад за то дође време.
Видећу још како Канти напредује, па у зависности од тога, и од тога за кога се Канти одлучи, пошто је овај већ изабрао Сан Марино.
Није Санмаринац, али је јебач. Плаћен 10м када је имао 14 година, почео је невероватних 23 утакмице, иако је у конкуренцији имао Лисандра Лопеза и Нилса Квашнера. Вилторд је рекао да ће бити врлд клас страјкер. Ове године са још неким регеном из Чешке игра у пару. Стартоваће вероватно 30+ утакмица. Решио сам шпица до краја сејва.
Сезона кренула одлично, узео сам први велики трофеј, желим све трофеје могуће.