Sezona 2030\31:
Malo je vec monotonost,jer je sve osvojeno po ko zna koji put.Zvanicno najveci i najbogatiji tim u celom svetu.A i ja sam najbolji trener svih vremena
Prelazni rok i vise nego miran,sem odlaska kapitena,koji je lako zamenjen.

Solidan igrac dosao iz Vojvodine za male pare,a posle godinu dana vredi 8,5 miliona.

Tim je izgledao ovako:

Pocela je i sezona 2031\32
Prelazni rok sasvim solidan,dolazak dva veoma talentovana igraca.Odlasci su takvi da su tri momka otisli na pozajmice od po 2,6 miliona,i konacne prodaje medju kojima je i Rupic,koji je ranijih sezona bio jedan od najredovnijih.

Kao zamena za Rupica,jedan momak iz omladinske skole Crvene Zvezde je dobio sansu da pokaze koliko i sta zna.

Tim izgleda ovako.

U poslednjih par godina i promene u strucnom stabu,zbog penzionisanja dotadasnjih dugogodisnjih clanova.Bilo je kvalitetnijih,ali kao i sa igracima ne odustajem od pravila samo EX-YU.

Othodox,meni stvarno,ali stvarno nije jasno kako ne uspevas sa takvim timom,i takvom vizijom,slicnoj mojoj ne uspevas da osvojis LS,i iskreno se nadam da ces je konacno osvojiti.Odlicno poslujes,radis sa omladincima,samo EX-YU ogromna podrska
Markic,gotovo sve momke sam imao,i samo cu reci,svaka cast,cenim da imas najbolji vezni red u Ligi,ali i sire.
Folow,welcome to the club