Premier League 15/16
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Zar nije to u sklopu Vidalovog transfera? 34m funti + Ćićarito na loan uz opciju kupovine? Naravno govnarski Juve ide na staru prevaru, loan + kupovina koja se ama baš nikad ne dogodi.
Последње учитавање од zele дана 29 Авг 2014, 16:53, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Pojma neam. Za Juve se slabo prica, znam da je prihvacena ponuda Valensije al ne mogu da se dogovore oko plate. Nisam siguran ni da ce da ode na kraju jer Velbek po svemu sudeci ide na pozajmicu u Totenhem.Gagi пише:Hoće Chicharito kod nas il u Valensiju?
Inace prica se da je pored Aston Vile i Hala, Valensija takodje poslala ponudu za Kleverlija. Cena je oko 10M eura.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Dobro ljudi, pa jel' ti skauti Valensije i Vile imaju oci? Kleverlija da kupe? Pa isplativije bi im bilo da dovedu tebe...
Edit:
Srecan ti rodjendan Neme.

Edit:
Srecan ti rodjendan Neme.
Последње учитавање од Socivar дана 29 Авг 2014, 17:24, учитано 1 пут укупно.
Trust me, i'm the Doctor
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Fala falaSocivar пише: Srecan ti rodjendan Neme.![]()
![]()
Ma to su klasicni preplaceni Englezi. Kerol, Dauning i Milner su zajedno placeni skoro 120 miliona. Mislim da kenjaju za Valensiju i da ce na kraju otici u Aston Vilu.
Последње учитавање од neme93 дана 29 Авг 2014, 17:26, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Zašto bi neko hteo Velbeka i Kleverlija u timu? I zašto bi neko platio za njih? Kontam da je to ono, gde ima tu se i prosipa. Kad je mogao Fulam da da onolike pare za Mekormika, pa mogu i Hal/Vila/Valensija za Kleverlija da daju koji milion manje.
Последње учитавање од zele дана 29 Авг 2014, 18:46, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Код: Изаберите све
https://twitter.com/ManUtd/status/505648709397671936Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Arsenal are close to signing Borussia Dortmund defender Sokratis Papastathopoulos after upping their offer for the player to £15.8million.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu