Premier League 15/16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези

Последње учитавање од zele дана 26 Авг 2014, 18:35, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Liga kup mare, igra ceo drugi tim.
Anderson ne moze da trci koliko je debeo. Evans uzasan danas. Bol u kurcu za ovaj liga kup, i bolje sto ga necemo igrati, da se oslobodi jos vise raspored.
Edit: Al pobaca lik trojicu, sto je najgore i Evansa koji je bio najbolji defanzivac prosle godine.
Anderson ne moze da trci koliko je debeo. Evans uzasan danas. Bol u kurcu za ovaj liga kup, i bolje sto ga necemo igrati, da se oslobodi jos vise raspored.
Edit: Al pobaca lik trojicu, sto je najgore i Evansa koji je bio najbolji defanzivac prosle godine.
Последње учитавање од neme93 дана 26 Авг 2014, 22:45, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pa ne igrate evrokupove pa da morate da žrtvujete LC. Al' dobro, ajde kao oslobodili ste se tog krajnje nebitnog takmičenja, ali 4:0. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Ne zrtvujemo LC, nego je bar po meni potpuno nebitno takmicenje, uvek su ga rezerve igrale, uvek ce ga i igrati, tako i danas, al eto, nase rezerve su uzasne pa samim tim i ne zasluzujemo dalje takmicenje u kupu. Daleko od toga da treba da ubacujemo Runija, RVP-a, Matu da bi prosli dalje, koga boli k***c, zasto bi se umarali. Ali sto je mnogo mnogo je, trebao je bar Dzounsa i Bleketa da ubaci, da se ne blamiramo.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- zele
- SFM Hall Of Fame
De Gea; M Keane, Evans, Vermijl, James, Powell; Janko, Anderson, Kagawa, Hernandez, Welbeck
Realno, mogli ste i bolje od 0:4, nije to tako slaba postava. Evans, Kagawa, Hernanez, Welbek, reprezentativci svojih zemalja, De Gea prvotimac, Powell sabio prošlu sezonu u Wiganu, što znači da ume da igra, Jamesa su nešto hvalili, bilo je priče da će početi na wbl-u u PL, ali nije, Keane, Vermijl, Janko su mladi reprezentativci svojih država. Jedino ovaj Anderson što je zaista raspad, ova ekipa bi trebalo da bude ravnopravan protivnik ekipi koja dolazi iz L1.
Realno, mogli ste i bolje od 0:4, nije to tako slaba postava. Evans, Kagawa, Hernanez, Welbek, reprezentativci svojih zemalja, De Gea prvotimac, Powell sabio prošlu sezonu u Wiganu, što znači da ume da igra, Jamesa su nešto hvalili, bilo je priče da će početi na wbl-u u PL, ali nije, Keane, Vermijl, Janko su mladi reprezentativci svojih država. Jedino ovaj Anderson što je zaista raspad, ova ekipa bi trebalo da bude ravnopravan protivnik ekipi koja dolazi iz L1.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Da ti ne objasnjavam sad opsirnije, pogledaj ovaj gol pa mi reci sve to opet.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SbFOdkTNlwI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SbFOdkTNlwI[/youtube]
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Невероватно, али јако ценим Николу, ако је истина јако ћу пратити ове сезоне поред Ливерпула и Арсенал и ако нисам њихов фан. Нека им је срећно, нашим играчима...
Никола Жигић ће постати члан Арсенала! Некадашњи репрезентативац Србије и нападач Црвене звезде сутра ће одрадити лекарске прегледе и потписаће једногодишњи уговор са челницима лондонског клуба.

- zele
- SFM Hall Of Fame
Ja sam sad pretražio sve relevantne medije u Engleskoj, nijedan, ama baš nijedan ne spominje Žigotara. Čak se u nekim kombinacijama spominje i Falkao, pored Remija i Velbeka
, ali Žigotar ne. Po mom mišljenju najrealnija opcija je da ne dovedemo nikoga. Volkot će se uskoro oporaviti(možda se slabo ko seća, ali on je igrao napadača(isto zbog povreda nekih igrača) u sezoni 2012/13 i nije bio loš), a i Podolski(ne ide nigde, Profesor sinoć rekao da nema ništa od njegovog transfera, valjda zbog povrede Žirua) i Sančez mogu da igraju u samom špicu, a tu je Sanogo.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Код: Изаберите све
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-transfer-news-rumours-nikola-4113603