zele пише:I godinu dana kasnije ti si još uvek budala. Nije to FM pa sad Mojes i LVG igraju istu sezonu, svako za sebe, oflajn, protiv istih timova i sa istim igračima, pa da se porede. Taj isti Mojes je 4-5 kola kasnije izgubio od WBA na Trafordu 1-2. No nebitno, igrali ste loše sa Mojesom, a ni sad ne igrate bolje, tako da bio ovaj ili onaj, isti k***c, bar za sada.
Igraju sa istim igracima, u istoj ligi. Itekako moze da se poredi. Vidi se to nakon dva kola, stvarno nema potrebe da sad pokusavas da iscupas sve one tvoje izjave, ne vidim poentu, znamo obojica da sam u pravu. Ne pokusavam to da ti nabijem na nos, niti trazim neku tvoju potvrdu, meni je dovoljno da si ti to sad shvatio.
zele пише:
Nego, koji će vam k***c Di Marija? Šta on može da igra u ovoj formaciji? Ili LVG planira da menja? Šta je ono igrao u drugom poluvremenu sa Svonsijem? 4-4-1-1? Možda zaigrate 4-2-3-1, Di Marija aml, a Mata i Runi na amc/amr? Čini mi se da kupujete bez nekog smisla. I mnogo je 75+15m, jeste Di Marija dobar, ali brate, previše je to novca.
Ako vredi Sancez 40, vredi i Di Marija 60-70. Di Marija je vrhunsko pojacanje, mozda i najbolje u prethodnih 6-7 godina. Rekao je LVG da ce se menjati formacija ako stigne Di Marija.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.