Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bih doveo argentinca . Samo zbog LS i FK . A od Milinkovic-Savica napravi stopera . Sve ocene ima , ja licno to uvek radim , od DM-a koji ima pace i acc oko 10 mozes napraviti jebackog BPD.
Kupi argentinca, a ako imas dobre mlade na dm prodaj i jednog i drugog, jer i onako ce Camara biti starter ispred njih, a njihovom prodajom em ces zaradi em ces rasteretiti wage budget.
Prodaj. A ja Jakoba, šta znam, mnogo mi 10m, mada ja sam stipsa, vidi da nadješ nekog boljeg Gil Romero ili kako se već zove ona talentovani što ga svi dovode.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
poslednji dani prelaznog roka, start sezone ne baš najbolji (3-0-2). van gal je obavio paničnu kupovinu, ko bi bio vaš di maria u slučaju atletiko madrida? početak druge sezone je u pitanju.
ter stegen - danilo godin balanta filipe - javi garcia - lucas romero koke - lacazette a.ayew - f.torres
tu su još i miranda, alderweireld, gabi, oliver, ruben garcia, alcacer...
na koju poziciju i koga bi najpre doveli? pare nisu problem, 90 miliona je u šteku.
Последње учитавање од A.Boghossian дана 30 Авг 2014, 18:07, учитано 1 пут укупно.
Drazic iz OFK-e.
Na DPL-a mozes dovesti Regara iz Napredka, brzo dobija nase drzavljanstvo.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army