(FM14) Koga trenutno vodite?
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
Jebeno volim ovu igru. Prvo finale kupa na klupi Lingbija. Protivnik Alborg. Nemam spremnog AMR, svi u kurcu, plejmejker suspendovan, haos opšti. Rešim da podmladim tim još jače nego što inače radim i rolu plejmejkera dam jednom mladom Čehu, špica metnem na AMR, a u špic 15godišnjeg Mortena Nielsena. Mladi debitant rešava tekmu sa 2 gola, nosi šampanjac kući za MoM i slavi se kup!

U ligi ludilo, dva kola do kraja, imam isti broj bodova kao Brondbi, ali bolju gol razliku.

Plasirao sam se u grupnu fazu LŠ, izbacio neke numatore, Rapid iz Beča i Erebro. U grupi dobijem Bayern, Man City i Inter
Završio sam kao 4. sa jednom pobedom i pet poraza. Kako je počelo, mislio sam da ni gol neću dati. Hešteg San Marino.

Od lige mogu da se oprostom, ubi Esbjerg boga u meni. Lakše mi protiv FCK nego protiv njih. Ima da dovedem ovog špica njihovog, jebeš mi sve. Brondbiju je trebala gol razlika pre meča - dobiše 6-1
Uzeše mufljuzi titulu. Danska je keva.

U ligi ludilo, dva kola do kraja, imam isti broj bodova kao Brondbi, ali bolju gol razliku.

Plasirao sam se u grupnu fazu LŠ, izbacio neke numatore, Rapid iz Beča i Erebro. U grupi dobijem Bayern, Man City i Inter

Od lige mogu da se oprostom, ubi Esbjerg boga u meni. Lakše mi protiv FCK nego protiv njih. Ima da dovedem ovog špica njihovog, jebeš mi sve. Brondbiju je trebala gol razlika pre meča - dobiše 6-1
Uzeše mufljuzi titulu. Danska je keva.

Последње учитавање од Gagi дана 10 Авг 2014, 13:12, учитано 6 пута укупно.
- Džajo5
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 4111
- Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
- Место: Žilina/Padina
- Been thanked: 1 time
Završio 1. sezonu sa Rendžersima, sveukupno sam zadovoljan rezultatima.
Ligu smo rutinski priveli kraju:
U 2014. nismo izgubili ni jedan meč.
Tabela na kraju sezone:
Očekivano lako osvojena promocija, videćemo šta nas čeka u sledećoj sezoni.
U liga kupu smo nastavili sa odličnim igrama:
Prezadovoljan sam osvojenim trofejom, čak iako je to liga kup.
Evo i ekipe:
Sve u svemu, odlične partije, mada se niko nije posebno izdvojio.
Finansije nisu bog zna šta, ali sasvim zadovoljavajuće:
Valjda će biti love da dovedem barem neka pojačanja kako bi smo jurišali na promociju.
Poz.
Ligu smo rutinski priveli kraju:
U 2014. nismo izgubili ni jedan meč.
Tabela na kraju sezone:
Očekivano lako osvojena promocija, videćemo šta nas čeka u sledećoj sezoni.
U liga kupu smo nastavili sa odličnim igrama:
Prezadovoljan sam osvojenim trofejom, čak iako je to liga kup.
Evo i ekipe:
Sve u svemu, odlične partije, mada se niko nije posebno izdvojio.
Finansije nisu bog zna šta, ali sasvim zadovoljavajuće:
Valjda će biti love da dovedem barem neka pojačanja kako bi smo jurišali na promociju.
Poz.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Upustih se i ja u skandinavsku avanturu. Za razliku od ostalih meni je zapala 2 svedska liga i klub Mjalbi. Krenuo sam anemplojed pa sam negde sredinom novembra dobio poziv koji sam prihvatio. Ekipa je uzasna kao i liga. Uzeo sam dosta igraca na dz a neke i za lovu. Muku mucim sa golmanima, primaju tako glupe golove da je to za ne poverovati. Zadatak je obezbediti promociju sto ce biti veoma tesko. Da ne duzim vise eo par slicica.
Kupovalo se al se i zaradjivalo. Medjutim pola od zaradjenog novca otislo je u vejdz budzet tako da i nisam imao mnogo love na trosenje. Uletelo je par igraca medju kojima izdvajam Tomasena, Komazeca i Djurickovica. Za sada su se uklopili dobro iako jos moram da uigravam taktiku i harmoniju u ekipi. Nazalost neki mozda nece ni dobiti priliku zbog jebenog pravila koje vazi u toj ligi (9 svedskih igraca mora biti u 18 sto me unistava). Ocekujem dosta od Vuckovica, mog bivseg saigraca. Za buducnost sam sredio buducu zvezdu ovog tima, Diabija.

Kupovalo se al se i zaradjivalo. Medjutim pola od zaradjenog novca otislo je u vejdz budzet tako da i nisam imao mnogo love na trosenje. Uletelo je par igraca medju kojima izdvajam Tomasena, Komazeca i Djurickovica. Za sada su se uklopili dobro iako jos moram da uigravam taktiku i harmoniju u ekipi. Nazalost neki mozda nece ni dobiti priliku zbog jebenog pravila koje vazi u toj ligi (9 svedskih igraca mora biti u 18 sto me unistava). Ocekujem dosta od Vuckovica, mog bivseg saigraca. Za buducnost sam sredio buducu zvezdu ovog tima, Diabija.

- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Zavrsena i treca sezona. Razocaravajuce, u nekim utakmicama u prvenstvu sam odmarao vaznije igrace zbog lige sampiona i to mi se obilo o glavu, jer na kraju nisam osvojio nijedan trofej. :argh:
Iz LS ispao bez ijednog poraza.

Iz LS ispao bez ijednog poraza.

Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Jebote život celu noć sam peglao fm. Neverovatna sezona. Ne mogu sad mnogo da detaljišem, spava mi se. Mekmejhon, Tores, Domingez i Karlson su sabili sezonu.
Li je sabio sezonu, u poslednjem kolu sa dva gola je preskočio Vilijana i poneo titulu prvog strelca lige, a i drugi je po asistencijama.
Tačnije, deli drugo mesto sa ovim zmajem. Moram naći načina da ga kupim od Junajteda.
Sjajnu sezonu je imao Tores, koji je doveden za samo 1.6m.
Karlesen je bio veoma dobar, čak i kad nije beležio asistencije ili golove, igrao je dobro.
Evo i ss celog tima, poredjani su po prosečnoj oceni.
Toliko za sada, odoh na spavanje.
Li je sabio sezonu, u poslednjem kolu sa dva gola je preskočio Vilijana i poneo titulu prvog strelca lige, a i drugi je po asistencijama.
Tačnije, deli drugo mesto sa ovim zmajem. Moram naći načina da ga kupim od Junajteda.
Sjajnu sezonu je imao Tores, koji je doveden za samo 1.6m.
Karlesen je bio veoma dobar, čak i kad nije beležio asistencije ili golove, igrao je dobro.
Evo i ss celog tima, poredjani su po prosečnoj oceni.
Toliko za sada, odoh na spavanje.
Последње учитавање од zele дана 12 Авг 2014, 06:03, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Slabije igram fm, više lajfujem u poslednje vreme, pa zato updejtovi idu ređe.
Krivo mi što se Liju nikako nije pojavilo "kud bi nekst Džordž Best", a realno sabijač je, već tri sezone daje 20+ ligaških golova.
Krivo mi što se Liju nikako nije pojavilo "kud bi nekst Džordž Best", a realno sabijač je, već tri sezone daje 20+ ligaških golova.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Lepo vreme zadnjih par dana, pravo za neki bazen... Ja FM uglavnom palim uvece, odigram par sati, napisem apdejt za taj period za pricu na forumu i tako. Pre par dana sam se bas bio nalozio, spicio sam skoro sezonu za vece (bas ovu o kojoj pisem sad). Igrali mnogo dobro, bilo mi gre'ota da prekidam pa sam tako ostao do 8 ujutro 
Trust me, i'm the Doctor
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kakvu je sezonu imao Li Mekmejhon!
Prvo je bio prvi strelac kvalifikacija za EP.
A dobio je i Golden boy nagradu.
Pa je izabran za najboljeg igrača Severne Irske.
A onda je postao prvi strelac EPL-a.
I ušao je u tim godine.
I bio je drugi strelac starog kontinenta. Jebiga, Falkao.

Oduševljan sam ovim klincem. Doveden je za samo 58k funti, a sad vredi 20.5m, ovo mu je šesta sezona u klubu. Nadam se da će oboriti sve klupske rekorde.

Prvo je bio prvi strelac kvalifikacija za EP.
A dobio je i Golden boy nagradu.
Pa je izabran za najboljeg igrača Severne Irske.
A onda je postao prvi strelac EPL-a.
I ušao je u tim godine.
I bio je drugi strelac starog kontinenta. Jebiga, Falkao.

Oduševljan sam ovim klincem. Doveden je za samo 58k funti, a sad vredi 20.5m, ovo mu je šesta sezona u klubu. Nadam se da će oboriti sve klupske rekorde.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Uspeo sam! Ulazimo kao prvoplasirani u prvu ligu Svedske! Cetiri kola pre kraja bili smo drugi i odigrali 2:2 sa, tada prvoplasiranim, Jonkopings Sodra. Od tada krece nas uspon a njihov pad. Petar, Andrej i Svein su najzasluzniji za ovaj uspeh pa cu u skladu sa tim ostaviti samo njihove ss-ove.

Treba srediti finansije koje su ocajne i dovesti pojacanja kako bi se uspeo sacuvati prvoligaski status.

Ako imate neki predlog za neko pojacanje kojem je istekao ugovor novembra 2014 a doveli ste ga i obrnuo je kod vas, bio bi zahvalan da mi kazete.

Treba srediti finansije koje su ocajne i dovesti pojacanja kako bi se uspeo sacuvati prvoligaski status.

Ako imate neki predlog za neko pojacanje kojem je istekao ugovor novembra 2014 a doveli ste ga i obrnuo je kod vas, bio bi zahvalan da mi kazete.
- 100Dzointa
- Manager
- 100Dzointa
- Manager
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Полуфинале ЛШ, извучем Реал поред Манчестера и Севиље, играм без 3 најјача играча (Makengo, Pavlovski, Nielsen). Први меч, одиграм скроз дефанзивно, само да извучем какав такав резултат (имају најјачи тим тренутно), униште ме начисто:
Онда реванш (такође без 3 главна играча), слика све говори...
Наравно, Манчестер одвалио Севиљу 6:0, тако да ће бити домаћин у финалу на Олд Трафорду.
П.С. Тикале стварно ти се дивим, не знам како толико дуге сејвове можеш да играш у Србији, сморило ме већ после 4, 5 сезона, свакога добијеш лагано са другим тимом.. Али, циљ ми је да узмем ЛШ (искрено се надам ове сезоне), после да одиграм светско са Аргентином, и бацам се на неки нови изазов.
Онда реванш (такође без 3 главна играча), слика све говори...
Наравно, Манчестер одвалио Севиљу 6:0, тако да ће бити домаћин у финалу на Олд Трафорду.
П.С. Тикале стварно ти се дивим, не знам како толико дуге сејвове можеш да играш у Србији, сморило ме већ после 4, 5 сезона, свакога добијеш лагано са другим тимом.. Али, циљ ми је да узмем ЛШ (искрено се надам ове сезоне), после да одиграм светско са Аргентином, и бацам се на неки нови изазов.