FM15 - Transferi - leto 2014

Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Orthodox »

milpar пише:Antić je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom
Njega npr nisam mogao da dovedem u ovom FMu u Zvezdu ni za 300k mesecnu platu tj nije hteo ni da razgovara nikad. :yesko:
Корисников грб
dukiss
Manager
Поруке: 2591
Придружен: 20 Нов 2010, 23:20
Место: Niš, Srbija
Has thanked: 48 times
Been thanked: 74 times

Порука од dukiss »

Orthodox пише:
Njega npr nisam mogao da dovedem u ovom FMu u Zvezdu ni za 300k mesecnu platu tj nije hteo ni da razgovara nikad. :yesko:
Nije to zbog plate - od kadetskih dana mu stoji ljubav prema Partizanu i minus prema Zvezdi, zato nije hteo da dođe u Zvezdu... A eto ti kad igraš sa Zvezdom, uzmi lepo Napredak i dovedeš čoveka :)

Pobrisao sam mu sada i ljubav i mržnju...
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

dukiss пише:uzmi lepo Napredak i dovedeš čoveka
Igrao ja sa domovinom ali me isteraše 2020.te i to bi bilo to. Provalio sam da u Napredak dolaze skoro svi, samo je ta Zvezda-Partizan relacija zajebana, razumem :)
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Место: Beograd
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

Mislim da bi takve stvari trebalo da srede u kodu, tj ljudi iz SI-ja. Mislim da bi trebalo to prijaviti kad krene testiranje, ako se to javlja u novom FMu.

Navijati je jedno, biti profesionalac je drugo. Ta stavka u FMu bi po nekoj mojoj logici trebalo da prevagne u slucaju da ti nude ugovor 2 kluba slicnog rejtinga (primer Petkovica iz Zvezde i Petrovica sto je sad potpisao za Partizan), ali ne da direktno utice na zelju igraca za pregovorima, kada ti samo jedan klub nudi ugovor.
Корисников грб
Baja
Global Moderator
Поруке: 2412
Придружен: 08 Нов 2010, 18:59
Has thanked: 22 times
Been thanked: 52 times

Порука од Baja »

Karna пише:Mislim da bi takve stvari trebalo da srede u kodu, tj ljudi iz SI-ja. Mislim da bi trebalo to prijaviti kad krene testiranje, ako se to javlja u novom FMu.

Navijati je jedno, biti profesionalac je drugo. Ta stavka u FMu bi po nekoj mojoj logici trebalo da prevagne u slucaju da ti nude ugovor 2 kluba slicnog rejtinga (primer Petkovica iz Zvezde i Petrovica sto je sad potpisao za Partizan), ali ne da direktno utice na zelju igraca za pregovorima, kada ti samo jedan klub nudi ugovor.
Slazem se.Imao sam situaciju da je Andrija Zivkovic tipa otisao u Inter potpisao na 5 godina,posle 3 ipo godine,godinu ipo dana nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu,svo to vreme na transfer listi,i da ga klub ne zeli,pritom ja sa Zvezdom imam milijarde,i on nece da predje.Da ne govorim o gore pomenutom Anticu koji je bio bez kluba,ili npr. Ivanu Obradovicu koji je bez kluba na pocetku.Razumem da igrac nece direktno iz Partizana u Zvezdu,ali posle par godina igranja,tj neigranja u inostranstvu,to mi je malo apsurdno,naravno sem ako se u vise navrata javno u realnom zivotu nije izjasnjavao da NIKADA ne bi presao u redove rivala,ili slicno.Simtomaticno je da se to ustvari najvise javlja na relaciji Partizan-Zvezda,primetio sam da druge lige,od petice pa manjih liga,najveci rivali nemaju problem sa tim.
Последње учитавање од Baja дана 05 Авг 2014, 17:36, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
dukiss
Manager

Порука од dukiss »

Baja пише:
Karna пише:Mislim da bi takve stvari trebalo da srede u kodu, tj ljudi iz SI-ja. Mislim da bi trebalo to prijaviti kad krene testiranje, ako se to javlja u novom FMu.

Slazem se.Imao sam situaciju da je Andrija Zivkovic tipa otisao u Inter potpisao na 5 godina,posle 3 ipo godine,godinu ipo dana nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu,svo to vreme na transfer listi,i da ga klub ne zeli,pritom ja sa Zvezdom imam milijarde,i on nece da predje.Da ne govorim o gore pomenutom Anticu koji je bio bez kluba,ili npr. Ivanu Obradovicu koji je bez kluba na pocetku.Razumem da igrac nece direktno iz Partizana u Zvezdu,ali posle par godina igranja,tj neigranja u inostranstvu,to mi je malo apsurdno,naravno sem ako se u vise navrata javno u realnom zivotu nije izjasnjavao da NIKADA ne bi presao u redove rivala,ili slicno.Simtomaticno je da se to ustvari najvise javlja na relaciji Partizan-Zvezda,primetio sam da druge lige,od petice pa manjih liga,najveci rivali nemaju problem sa tim.
Pa dobro, nije to simptomatično, nego je za neke igrače i podešeno u bazi da vole jedno, a mrze drugo... brisaćemo tamo gde su manje zajedljivi, a nadalje ću da podešavam samo da vole svoj klub, ne i da mrze drugi, mada ako je o navijanju reč, to je kod nas tako - mnogo je onih koji preziru rivala upravo u tom rivalstvu, postalo je nezdravo i zato utiče na profesionalizam (koga je sve manje). Pored toga rivalstvo FCRS - PFC zaista spada u jedno od najžešćih i to mora da se oseti u igri...

Za mene je ovde veći bag to što neko sa Zvezdom može da ima milijarde :)
Последње учитавање од dukiss дана 05 Авг 2014, 17:50, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
dukiss
Manager

Порука од dukiss »

Pokušaću da stvar rešim tako što ću da ukinem "permanentnost" mržnje - tj. ona će vremenom da čezne, a naročito kada igrač napusti klub i pređe negde u inostranstvo... u jednom trenutku iščezne dovoljno da igrač može da pređe u rivala...
Корисников грб
milpar
First Team Coach
Поруке: 470
Придружен: 02 Апр 2011, 10:18
Место: Trebinje
Has thanked: 10 times
Been thanked: 14 times

Порука од milpar »

Orthodox пише:
Ниси ти Кокеза. :D
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1416
Придружен: 02 Јул 2012, 16:47
Место: Novi Sad

Порука од tadicweb »

"Olimpijakos nam ostavlja Sašu Zdjelara još godinu dana", objasnio je Đokaj. Žurnal je tvrdio da je pozajmica na pola godine pa zato.
Корисников грб
dukiss
Manager

Порука од dukiss »

Baja пише:
tadicweb пише:Стефан Чоловић је нови члан ОФК Београда. Перспективни леви бек, рођен 1994, стасавао је у омладинској школи Базела, а од јула 2012. до јануара 2014. играо за други тим Тотенхема. Талентовани играч дефанзивне линије већ извесно време тренира са плаво–белима и челни људи члана елите са Старе Карабурме, после солидних партија на припремама, одлучили су да му укажу поверење. Чоловић је осим у дефанзиви показао да уме да учествује и у офанзиви, што је потврдио и голом против Бенфике, захваљујући којем су Романтичари славили против Португалаца на „Лав Јашин купу” који је био одржан у Москви.
Druze,taj igrac ne postoji u bazi,za sada je u bazi samo moj drugar sa istim imenom,o kome sam pisao par postova iznad...
Koji od njih dvojice je igrao u Radu prošle godine?
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame

Порука од tadicweb »

Шумадинци завршавају посао око склапања тима, а данас ће деветорица новајлија озваничити сарадњу са Радничким 1923.

Параф на уговор ставиће везисти Стеван Живковић (Бежанија), Бранислав Чонка (Инђија), десни бек Борислав Терзић (Слобода), нападач Драган Миловановић (Дордои Бишкек, Киргистан), штопер Марко Ђорђевић (Оксхетпеш, Казахстан), задњи везни Немања Видић (Јавор) и нападач Георгије Илић (Војводина).

Професионалне уговоре су потписали и чланови омладинског погона, Александар Кељевић и Стефан Адамовић.
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame

Порука од tadicweb »

dukiss пише:
Baja пише:
tadicweb пише:Стефан Чоловић је нови члан ОФК Београда. Перспективни леви бек, рођен 1994, стасавао је у омладинској школи Базела, а од јула 2012. до јануара 2014. играо за други тим Тотенхема. Талентовани играч дефанзивне линије већ извесно време тренира са плаво–белима и челни људи члана елите са Старе Карабурме, после солидних партија на припремама, одлучили су да му укажу поверење. Чоловић је осим у дефанзиви показао да уме да учествује и у офанзиви, што је потврдио и голом против Бенфике, захваљујући којем су Романтичари славили против Португалаца на „Лав Јашин купу” који је био одржан у Москви.
Druze,taj igrac ne postoji u bazi,za sada je u bazi samo moj drugar sa istim imenom,o kome sam pisao par postova iznad...
Koji od njih dvojice je igrao u Radu prošle godine?
Dva različita igrača. Ovaj iz Rada koji postoji u bazi i ovaj iz Bazela koji ne postoji.

Radov Stefan -

Код: Изаберите све

http://en.wikipedia.org/wiki/Stefan_%C4%8Colovi%C4%87
;

http://in.soccermediasl.es/ficha_medios_estefan_colovic.html
Bazelov Stefan -

http://www.transfermarkt.co.uk/stefan-colovic/transfers/spieler/189071
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Noskovic iz Spartaka u grcki Ergotelis.

Aleksandar Noskovic
3 hrs ·
Zahvalio bih se fudbalskom klubu Spartak na saradnji u proteklih par godina. Posebno bih se zahvalio najvernijim navijacima, mojim Marincima na podrsci koju su mi pruzali i kad je bilo tesko i kad je bilo lepo! hvala vam od
moj novi dom je sada u Grckoj, ERGOTELIS F.C

http://www.ergotelis.gr/index.php?module=news_details&id=5335&menu_id=78&menu2_id
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
dukiss
Manager

Порука од dukiss »

Ovo znaci da je Bajin drug presao u Drinu iz Zvornika?

Verovatno pozajmica? Bajo?
Последње учитавање од dukiss дана 06 Авг 2014, 13:15, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

dukiss пише:Ovo znaci da je Bajin drug presao u Drinu iz Zvornika?

Verovatno pozajmica? Bajo?
Evo sad sam se cuo sa Colom,samo je potpisao na 6 meseci,nije pozajmica,otisao bez obestecenja iz Rada :yes:
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame

Порука од tadicweb »

Фудбалски клуб Нови Пазар и играч средине терена Милош Мијић договорили су данас једногодишњу сарадњу. Мијић (24) је прошле сезоне играо за Доњи Срем, а наступао је и за словеначке Домжале, ОФК Београд, Раднички из Нове Пазове и Хајдук са Лиона.

Дарко Булатовић (24), некадашњи члан младе репрезентације Црне Горе, претходне две сезоне првотимац Челика, јуче се обавезао на једногодишњу верност нишком Радничком.

Елмир Асани, Милан Макарић, Лука Гргић, Ненад Кочовић (сви 1995. годиште) нови су професионалци Војводине. Млади играчи су потписали трогодишње уговоре са Војводином док је Георгије Илић (1995.) продужио уговор на још две године.

Растао се, по истеку уговора, Душан Петронијевић (30) са Радничким 1923, у потрази је за новим клубом.

Slovenački štoper Dejan Kelhar je prihvatio ponudu Šefild Venzdeja i od danas je i zvanično član popularnih Sova. Kelhar je posle uspešne probe u taboru engleskog drugoligaša dobio ponudu da potpiše jednogodišnji ugovor i posle dva dana razmišljanja ju je na kraju i prihvatio.
Последње учитавање од tadicweb дана 06 Авг 2014, 15:59, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

tadicweb пише: Slovenački štoper Dejan Kelhar je prihvatio ponudu Šefild Venzdeja i od danas je i zvanično član popularnih Sova. Kelhar je posle uspešne probe u taboru engleskog drugoligaša dobio ponudu da potpiše jednogodišnji ugovor i posle dva dana razmišljanja ju je na kraju i prihvatio.
Mi nemamo veze sa Kelharom jos od dana kada je napustio Crvenu Zvezdu,od tada je bio u rukama Slovenaca,sada Engleza...
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame

Порука од tadicweb »

Nije, ako ga Slovenci nisu tražili, a ako ga Slovenci nisu tražili, nisu ga ni Englezi tražili ni od njih ni od nas, jer je bukvalno danas potpisao ugovor. :)
Корисников грб
dukiss
Manager

Порука од dukiss »

tadicweb пише:Nije, ako ga Slovenci nisu tražili, a ako ga Slovenci nisu tražili, nisu ga ni Englezi tražili ni od njih ni od nas, jer je bukvalno danas potpisao ugovor. :)
Tadiću, bojim se da je ovde Baja i te kako u pravu. Slovenački igrač koji napušta srpski klub prelazi u slovenačku bazu u trenutku kada više nema ugovor sa srpskim klubom, a to se desilo pre mesec dana. On sada iz slovenačke baze prelazi u englesku bazu, a ne iz srpske.
Последње учитавање од dukiss дана 06 Авг 2014, 18:34, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Nakon mnogobrojnih pojacanja C.Zvezde u igrackom kadru,ali i nekoliko u strucnom stabu (Stajkovac,Tosevski iz OFK Beograda,Nebojsa Milosevic bivsi trener Rada),s obzirom da je vec pre nekih mesec dana najavljeno,novi clan strucnog staba je i Goran Drulic,o cemu svedoci slika

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/10570544_10152654318489884_5479282590482191730_n.jpg
:ole:
Закључано

Повратак на “Football Manager 2015 - Research”