Zavrsih jos jednu sezonu 2018. Nisam mnogo menjao tim do sada, niti formaciju medjutim isprobavao sam kroz prvenstvo da se vratim na 5-3-2 sa wing bekovima i dobro je islo. prosto mi zao da ne koristim mlade igrace koje sam dobio u spicu, no...jbga.
U prvenstvu sam prestigao komsije 5 kola pred kraj, bilo gadno. nisam uspeo da ih dobije ove godine ni jednom jer su se ozbiljno pojacali ali izgubise bodove protiv Vose i Mladosti i ja iskoristio. Mogu da kazem da je bila opasna sezona i da je fudbal u JSL bas napredovao ove godine.
U Kupu rutinski sam nekako odigrao. imao sam problem samo sa Radom u polufinalu ali sam posle poraza kuc odradio tamo dobar posao. lukovic sabio.
Imao sam opet dobru rotaciju. 2 pune i dobre ekipe u rotaciji i to se isplatilo. Nisam kao sto rekoh mnogo menjao igrace, doveo sam Pavlovskog i Kostica na free i to je odlican posao. Mislim da je Pavlovski doktor sredine terena. Ove godine Ninkovic mi ide u penziju i to cu da popunim samo. Lazem, doveo sam i Filipa Djordjevica koji trti ali sam ipak vise koristio Veselinovica zbog igre glavom , a ja se nekako baziram na to, tako da sam izrotirao opasno cele sezone.
U Evropi sam igrao korektno. Ispao sam iz LŠ kao treci, nastavio u EL i odmah dobio PSG sa kojim sam igrao odlicno, medjutim ne moze, jbga, ne moze pa to ti je.
KAd se sve skupi i sabere zadovoljan sam uopsteno svim aspektima, sem HoYD-om. Goran Djorovic imao sansu i ove godine da dovede neke klince i nista. Nek ide u PM. Onaj Jozak trazi velike pare, koje ne mogu da mu dam. I sad kad sam dobio, on se penzionisao
Sad cu da promenim Hoyda svakako. Sve mi ej u fullu sto se tice nivoa koji cine da se klinci kale ali nikako kvalitet da dodje u klub. Ovo je iz moje skole sto sam dobio u ovim godinama sto je najbolje:
Ovog zadnjeg klinca Aleksica mi za sto nisam vise koristio u rotaciji, a mali sabija kakav je poacher i kako zbija golove
Ovog sad planiram da gurnem u vatru, mislim da moze nesto da bude od njega:
Ovaj je najbolji sto sam dobio ove godine kod Djorovica i daje golove za cudo ali mi ne izgleda kao neki ''bitan''-
a od ovog cu da pokusam da napravim Vidica
i jos da pokazem dvojicu top igraca pored Veselinovica terminatora koji mi nose igru.
E sad sam na prekretnici. Da li da prodam Lazovica, Drazica, Lukovica, Kostica, sva krila i da uzmem brdo para i da promenim formaciju u 532 i da koristim dva spica i da se pojacam sa nekim igracima na novim pozicijama ili ne. MIslim da ludim od tog problema vec par dana..