Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Di Maria definitivno ide, pitanje je: mi ili psg?
Prica se da Aston Vila hoce da vrati Janga za 7miliona, po meni vrhunska cifra, plus da se oslobodimo 6 milki po sezoni, koliko mu dajemo.
Prica se da Aston Vila hoce da vrati Janga za 7miliona, po meni vrhunska cifra, plus da se oslobodimo 6 milki po sezoni, koliko mu dajemo.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kako ima retardiranih klubova, pa to je neverovatno. Zamisli neko je voljan da plati za Ešlija Janga?! I to ne neku mizeriju, nego sasvim pristojnih 7m nečega(funte, evra, zrna suncorkera ili nečeg četvrtog). Kad Jang vredi 7m, koliko tek vredi igrač koji ume da igra. Neverovatno je koliko Englezi precenjuju domaće igrače. Videh negde da je Fulam dao 11m funti za nekog Mekormika(nije Englez, Britanac je, ali isti k***c) ili tako nešto, pa jebote za te pare dovedeš neko zajebanog, a ne lika koji je prosek u drugoj ligi, pa makar to bio i čempionšip. Ali to je ono kad raznorazne budale imaju velike količine novca.neme93 пише:Prica se da Aston Vila hoce da vrati Janga za 7miliona, po meni vrhunska cifra, plus da se oslobodimo 6 milki po sezoni, koliko mu dajemo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Jebi ga, ni Shaw ne vredi vise od 15milki a placen je 30. Previse ih dizu u nebesa. Da ne pominjem Milnera koji je placen 30miliona, Kerola, Kerika, Dauninga, Velbeka, Hendersona. Koliko ti igraci vrede pokazali su na prethodna dva svetska prvenstva.
Kad vidim kako Pirlo igra, shvatim koliko je npr jedan Dzerard nebitan lik. Napravili su Boga od njega, legendu, a daleko je od toga.
Edit: Prodate sezonske karte u rekordnom roku. 55 000.
Kad vidim kako Pirlo igra, shvatim koliko je npr jedan Dzerard nebitan lik. Napravili su Boga od njega, legendu, a daleko je od toga.
Edit: Prodate sezonske karte u rekordnom roku. 55 000.
Последње учитавање од neme93 дана 12 Јул 2014, 21:43, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Kranjoti Serdjo
- Youth Team Coach
- Поруке: 109
- Придружен: 30 Јул 2011, 23:30
- Место: Šabac
"Čuo sam da je Junajted zainteresovan da me dovede, ali ne želim previše da pričam. Razgovaraću sa Juventusom povodom toga, ali pre toga hoću da se odmorim. Ipak, srećan sam što me želi jedan od najvećih klubova na svetu. Ko ne bi voleo da igra u takvom klubu", rekao je Vidal za čileanski El Merkurio.
- neme93
- World Class Manager
Sportswear giant Adidas has signed a £750m deal to make Manchester United's kit for 10 years from next season.
It comes after US rivals Nike decided to end their association at the end of the coming 2014-15 season.
Nike have been paying United £23.5m a year, and the new deal is worth a world record-breaking £75m a season to the Old Trafford club.
Champions League winner Real Madrid's £31m-a-year deal with Adidas was previously the biggest club deal.
Adidas will provide training and playing kit to all of the club's teams. In addition, it will have the exclusive right to distribute dual-branded merchandising products worldwide.
The huge sum involved is only £40m less than the Glazer family paid for the club in 2005.
It comes after US rivals Nike decided to end their association at the end of the coming 2014-15 season.
Nike have been paying United £23.5m a year, and the new deal is worth a world record-breaking £75m a season to the Old Trafford club.
Champions League winner Real Madrid's £31m-a-year deal with Adidas was previously the biggest club deal.
Adidas will provide training and playing kit to all of the club's teams. In addition, it will have the exclusive right to distribute dual-branded merchandising products worldwide.
The huge sum involved is only £40m less than the Glazer family paid for the club in 2005.
- neme93
- World Class Manager
Aj sad 2-3 neka jebaca, adidas casti 
Prvi meč u Premijer ligi odigraće Junajted i Svonsi, 16. Avgusta u 13:45.
Prvi meč u Premijer ligi odigraće Junajted i Svonsi, 16. Avgusta u 13:45.
Последње учитавање од neme93 дана 14 Јул 2014, 16:37, учитано 1 пут укупно.
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
foloW пише:Image
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/zavrseno-lazar-markovic-pozirao-u-dresu-liverpula-foto/80660YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Pročitah negde da je odabrao broj 50, čemu tako ružan broj?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu