Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Momci jel vrede nešto ovi i jel može nešto od njih da se napravi?Ako može mala pomoć koje role da im stavim u individualnom treningu da ih najbolje razvijem?
Бековима дај да тренирају комплит винг бекове, овом левом дај неког тутора да му поправи детерминејшн.
МЦ тренирај бокс ту бокс, а шпица комплит форврд. То до једно 18. или 19. године. После тога их тренирај за позиције које треба да ти играју.
Ovo je jedino vredno pomena sto mi izadje u omladinskoj do sada. S tim da je ovaj prvi ubica i jedini klinac koji moze do9 svetske klase, ovaj drugi dobro igra, a treci je u najavi fin igrac. Ostali, zlo.
Evo i nekih mojih junosa. Npr stavio sam spicevima da treniraju za CF a posle cu im na F9 i P prebaciti. Brine me Stanisa, koju rolu mu trenirati? Ne igram sa AMC a premisljam se da l' MC (al nzm koju rolu) ili P? Brine malo broj spiceva, previse ih je a stopera malo.
Grk je inace i srbin jer je keva mislila da "sto se desi na moru ostaje na moru." Grigorios je ipak izuzetak.
kako lose klince dobijam u zvezdi, sramota. Smajic, Djorovic, Matijasevic...ni jedan HOYD nije doveo ni jedno dete vredno pomena. Lazem, jedno samo i to ej to u 5 sezona.