Premier League 15/16
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Kako je jebeno odvratan sponzor. Dres dosta bolji od prošlogodišnjeg, ali ovaj Ševi znak je ogavan.
Последње учитавање од Gagi дана 08 Јул 2014, 11:52, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
kolko odvratan dres majko bozija andjeli s nebafoloW пише:Slika
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Zaista gadan dres.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
Evri je data dozvola da ide ako zeli. Suska se da ce Juve da iskesira izmedju 2 i 4 miliona. Gagi, jesi ti naleteo negde na ovo?
Thomas Vermaelen is set to meet with Arsenal to finalise his future, with ManUtd poised to step up their interest.
Elem, Vidal se i dalje pominje. Ako je uopste istina da se pregovara dobicemo konkurenciju obzirom da Kros ide u Real, pa ce mozda Bajern da uskoci u celu tu pricu.
Thomas Vermaelen is set to meet with Arsenal to finalise his future, with ManUtd poised to step up their interest.
Elem, Vidal se i dalje pominje. Ako je uopste istina da se pregovara dobicemo konkurenciju obzirom da Kros ide u Real, pa ce mozda Bajern da uskoci u celu tu pricu.
Последње учитавање од neme93 дана 08 Јул 2014, 15:08, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Juventus keep negotiating Evra with Manchester United, he’s one of their big targets ahead on next year’s European campaign. They like the French left-back a lot, the player is evaluating the transfer. The Italian club is optimistic and is pushing, the deal could be closed in the next hours. They offer €2M and they hope they can complete the negotiation with that fee. Juventus and Evra are close again.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Real Madrid potvrdio da je prihvatio dve fantastične ponude za argentinskog reprezentativca, a sam igrač odlučiće posle Mundijala u Brazilu "kom će se carstvu privoleti".
Navodno je Real zacrtao da njegova "sloboda" košta 50 miliona evra, a Pari sen Žermen i Mančester junajted poslali su ponude od 60 miliona evra za odličnog argentinskog igrača, prenosi Eurosport.
Kako prenose engleski i katalonski mediji, Barsa i Junajted u Humelsu vide dugoročnu zamenu za Karlesa Pujola, odnosno Nemanju Vidića koji su predali svoje kapitenske trake.
Junajted i Barselona spremni su da izdvoje 25 miliona evra za štopera Borusije Dortmund, a pitanje je da li će ga ‘milioneri’ pustiti za tu količinu novca.
Navodno je Real zacrtao da njegova "sloboda" košta 50 miliona evra, a Pari sen Žermen i Mančester junajted poslali su ponude od 60 miliona evra za odličnog argentinskog igrača, prenosi Eurosport.
Kako prenose engleski i katalonski mediji, Barsa i Junajted u Humelsu vide dugoročnu zamenu za Karlesa Pujola, odnosno Nemanju Vidića koji su predali svoje kapitenske trake.
Junajted i Barselona spremni su da izdvoje 25 miliona evra za štopera Borusije Dortmund, a pitanje je da li će ga ‘milioneri’ pustiti za tu količinu novca.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- neme93
- World Class Manager
Da, to je to. Sa jedne strane je lose pustiti Evru jer brate koliko god da je on los u poslednje vreme, dobar bi bio kao backup opcija. Sa druge strane idiotski bi bilo da ga zadrzimo u klubu jer bi imali dva leva beka kojima su primanja 100k funti nedeljno i 70k funti nedeljno. Nadam se da cemo naci neku jeftinu backup zamenu.
Graham Hunter: "Angel Di Maria is tired of being loose change at Real Madrid and has a very serious chance of joining ManUtd".
Takodje se prica da ce PSG mozda odustati od Di Marije zbog finansijskog fer pleja, mada nisam siguran da to igra bilo kakvu ulogu u fudbalu.
Mislio sam da ce Humels kostati fazon 60M, ali ustvari je tih 25milki sasvim realna cifra obzirom da ima problema sa povredama.
Graham Hunter: "Angel Di Maria is tired of being loose change at Real Madrid and has a very serious chance of joining ManUtd".
Takodje se prica da ce PSG mozda odustati od Di Marije zbog finansijskog fer pleja, mada nisam siguran da to igra bilo kakvu ulogu u fudbalu.
Mislio sam da ce Humels kostati fazon 60M, ali ustvari je tih 25milki sasvim realna cifra obzirom da ima problema sa povredama.