Svetsko prvenstvo 2014 - Brazil
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Код: Изаберите све
http://www.buzzfeed.com/mjkiebus/reasons-mexicos-head-coach-should-be-your-favorite-human-
Rossobianco
- World Class Manager

Slike koje su snimljene u kampu reprezentacije Gane najbolje govore u kom pravcu, mislimo pogrešnom, je otišao sport danas. Fudbaler Gane Džon Boje je snimljen kako bukvalno ljubi novac koji je dobio, njegov deo od zarađenih 3 miliona.
Boje igra u Renu, teško je poverovati da je socijalno ugrožen i da mu ovaj novac baš toliko znači.
Njegov potez je baš sjajna slika modernog fudbala. Kada uporedite one amaterske dane Montevidea i današnjicu čini se da smo negde pogrešili.
-
srbinho
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BPVWXa4lhJQ[/youtube]
Nije da sam neki psiholog ali ovakav odnos sa selektorom po meni vodi argentince do trofeja
Ali ozbiljno...kad igraci s takvom "tezinom" karaktera i kvaliteta imaju ovakav drugarski odnos sa selektorom to moze biti veoma pozitivna stvar....sad ce se neko setiti Maradone ali Maradona se sprdao i na treninzima i van njih...ovaj chicha ozbiljno shvata svoj posao iako ga igraci podjebavaju 
Nije da sam neki psiholog ali ovakav odnos sa selektorom po meni vodi argentince do trofeja
Последње учитавање од srbinho дана 27 Јун 2014, 09:02, учитано 1 пут укупно.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica