Svetsko prvenstvo 2014 - Brazil
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Baš ispala.
Inače, Belgija nista posebno nije pokazala. Hrvati doziveli debakl. jedino pobedili ekipu koja je odokativno uz Grcku najslabija, samo za razliku od Grka grdni trude se da igraju, dok Grci samo zlostavljaju fudbal. Gledajuci ovo, zamislite koliko smo tek mi onda rupčaga kad nismo priosli kvalifikacije. posle svega mogu da kazem da je i dobro mozda sto se to desilo, silovali bi nas svi. Ima nesto u balkanskom mentalitetu, uvek smo isli na SP sa velikim ocekivanjima i vracali se ko raspadi. Sve repke odavde imaju taj los deo da nisu svesni nikada svoje jacine ili slabosti.
I da, da ne placaju posebno prevoz, skoro sve Euro reprezentacije mogu jednim avionom kuci...skoro sve
Inače, Belgija nista posebno nije pokazala. Hrvati doziveli debakl. jedino pobedili ekipu koja je odokativno uz Grcku najslabija, samo za razliku od Grka grdni trude se da igraju, dok Grci samo zlostavljaju fudbal. Gledajuci ovo, zamislite koliko smo tek mi onda rupčaga kad nismo priosli kvalifikacije. posle svega mogu da kazem da je i dobro mozda sto se to desilo, silovali bi nas svi. Ima nesto u balkanskom mentalitetu, uvek smo isli na SP sa velikim ocekivanjima i vracali se ko raspadi. Sve repke odavde imaju taj los deo da nisu svesni nikada svoje jacine ili slabosti.
I da, da ne placaju posebno prevoz, skoro sve Euro reprezentacije mogu jednim avionom kuci...skoro sve
-
Rossobianco
- World Class Manager
Hrvati zavrsili takmicenje.

Последње учитавање од Rossobianco дана 24 Јун 2014, 07:25, учитано 1 пут укупно.
-
srbinho
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YdEEWQCLasE[/youtube]
Moj omiljeni trener zanavek
Kralj
Jbte mi sve ako meksikanci ne izbace holandjane....to je ta energija
Moj omiljeni trener zanavek
Код: Изаберите све
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/1126672-svetsko-prvenstvo-u-donjem-vesu-njima-bi-svako-uleteo-klizeci-video- Kranjoti Serdjo
- Youth Team Coach
- Поруке: 109
- Придружен: 30 Јул 2011, 23:30
- Место: Šabac
Drago mi je zbog Grka. 
Afrikanci ponovo naseli, kao i uvek što nasedaju.
Afrikanci ponovo naseli, kao i uvek što nasedaju.
Последње учитавање од Kranjoti Serdjo дана 25 Јун 2014, 00:03, учитано 1 пут укупно.