Winger support/attack ?
-
SoneJuninho
- Newgen
- Поруке: 24
- Придружен: 10 Сеп 2012, 21:46
- Место: Serbija
- Status: Није на вези
Winger support/attack ?
Nikako ne mogu da provalim u cemu je razlika i sta da forsiram kod svojih igraca. Ono kako ja mislim jeste da je na suport zadatak igracu samo da pretrci ili predribla protivnika i centrira, a na attack pokusava da ide prema golu, da sutne asistira, jel sam u pravu ili ne? Pored toga ne znam sta da stavim svojim igracima, nekad mi se cini da igraju bolje na suport nekad na attack i to mi je nedoumica. Da kazem da na tim pozicijama imam Walcota, Draxlera, koristim jos Ozila ili Quintera.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Winger na S je podrška napadu, pre svega ako imaš target man-a, gleda da što pre dođe u poziciju za centaršut, dok je Winger na A ofanzivniji, ide ka golu, asistira saigračima ili sam završava akcije. Ja imam običaj da, kada su mi krila na S, bilo IF ili W, napadač bude neko sa A dutyem, uglavnom AF ili CF. Kada igram sa ofanzivnim krilima, opet, bilo oni IF ili W, volim da se napadač vrati nazad, zadrži loptu i čeka uprave to igrače da im da loptu u prazno. Znači, DLF ili F9, mada ovaj drugi voli da prangija iz nebuloznih pozicija.
-
SoneJuninho
- Newgen
-
SoneJuninho
- Newgen
Ako igram u formaciji 4231 gde krila imaju ulogi IF-suport, sta je najbolje da bude napadac, da li poacher, ili moze da sljaka i TM, imam Aleksandra Mitrovica,on je idealan za TM ali nisam siguran koliko to moze da radi dobro, kada imam if, koji trebaju da odigraju napadacu u prostor, pa me buni dal moze TM ili da mu stavim poacher? ukljucicu i overlap.
-
SoneJuninho
- Newgen
-
SoneJuninho
- Newgen
Hvala. Da ne otvaram novu temu da vas pitam jos kakva su vam iskustva sa push up i deep. Ja sam vec evo 4 sezone koristio deep zadnju liniju, jer mi se cini da na push up to lose funkcionise, e sad ne znam je li obavezno na push up igrati haslle i tight mark? Razmisljam da sad krenem tako, jer ipak vodim Arsenal, napadacki igram i imam dobre defanzivce...isto razmisljam dal da isklucim more discipl. pa da probam malo kreativnije da igram jer imam strasne tehnicare u ekipi, al mi se do sada rigid i most disciplin pokazalo dobro, pa ne znam da li da menjam...razmisljam dal bi na vecu kreativnost bio jos bolji?
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Nije obavezno igrati puš au i hassle. Zavisi šta hoćeš da igraš. Možeš stend of, puš ap i ofsajd trep. Oni bi onda trebalo da drže liniju visoko i da prave ofsajd zamke, a da pritom niko od njih ne izleće na igrača.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
SoneJuninho
- Newgen
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Nema nikakvih problema, ja furam tu taktiku i odlicno mi ide .Will Hughes koji mi igra AMC -A dominira, najbolji je asistent a postize i dosta golova .SoneJuninho пише:Da li mislite da moze da bude problem za amc igraca, kada ima na amr/aml pozicijama if-suport, u smislu da ulaskom u sredinu prave njemu guzvu?
-
SoneJuninho
- Newgen
-
Bajke
- First Team Coach
- Поруке: 251
- Придружен: 09 Јул 2011, 22:35
- Место: Beograd
Po mom misljenju ne da moze da pravi problem vec bih ja i preporucio ako je moguce da se tako igra... Samim tim ako je amc neki kreator igre odnosno ne toliko igre koliko kreator golova i tih zavrsnih ubitacnih paseva, jako je pozeljno imati krila koja ce ulaziti u sredinu i dobijati paseve u prostor i realizovati ih zajedno sa spicem.
If you heard the bullet, you are still alive.
"Me, 2012. new era"
"Me, 2012. new era"
-
SoneJuninho
- Newgen