Predlozi
-
srbinho
- Status: Није на вези
Ima nesto sto sam primetio u vezi sa njima, a to je da najcesce dolazi 0-2 kad je lose vreme (kisa) bez obzira na kvotu, a 3+ kad je lepo vreme (suncano) i pogotovo ako nije proslo duze od 3 dana od zadnje utakmice.
Evo ti primer za drugi slucaj (3+): Indija, Mohamedan-Shilong 2-2 (trenutno 38 minut) - vreme: suncano 39 stepeni (vremenska pr. grad Kalkuta).
Kvota na 0-2 je 1,54
A prvi primer (0-2): Indonezija, Persik Kediri - Padang 0-1 (80 min.) - vreme: kisa, oluja, 32 stepena (vremenska za Kediri).
Kvota za 3+ je 1,57
Od skoro probam da predvidim broj golova na osnovu vremenskih uslova i dosta ima smisla ubaciti taj faktor.
Evo ti primer za drugi slucaj (3+): Indija, Mohamedan-Shilong 2-2 (trenutno 38 minut) - vreme: suncano 39 stepeni (vremenska pr. grad Kalkuta).
Kvota na 0-2 je 1,54
A prvi primer (0-2): Indonezija, Persik Kediri - Padang 0-1 (80 min.) - vreme: kisa, oluja, 32 stepena (vremenska za Kediri).
Kvota za 3+ je 1,57
Od skoro probam da predvidim broj golova na osnovu vremenskih uslova i dosta ima smisla ubaciti taj faktor.
Последње учитавање од srbinho дана 16 Апр 2014, 12:17, учитано 1 пут укупно.
-
srbinho
Normalno, vreme je kranji faktor koji treba da se uzme u obzir ali moze da bude i odlucujuci.
Tako da recimo po meni sta je najbolje da se spoji da bi bio 101% siguran da ce da bude 0-2:
1)Timovi koji daju malo golova
2)Igrali zadnju utakmicu pre 2-3 dana
4)Lose rasplozenje - bar jedan tim nije u formi, zadnju utakmicu izgubili
3) Lose vreme - kisa ili sneg, sto znaci i losiji teren, opreznija igra itd....
I gledano prema ovome:
Sindjelic 0-2
Smederevo 0-2
Indjija 0-2
Gorica-Primorac 0-2
Ovo bi trebalo da dodje....a ako dodje moracu da prostudiram celo naredno kolo uz ovu foru
edit:
LS Azije: Central Coast - Seul 0-0 (70min.), vreme:
Kvota na 0-2 1,72 na 3+ 1,90
Japanci, Liga kup - treba da padne dosta golova
Tako da recimo po meni sta je najbolje da se spoji da bi bio 101% siguran da ce da bude 0-2:
1)Timovi koji daju malo golova
2)Igrali zadnju utakmicu pre 2-3 dana
4)Lose rasplozenje - bar jedan tim nije u formi, zadnju utakmicu izgubili
3) Lose vreme - kisa ili sneg, sto znaci i losiji teren, opreznija igra itd....
I gledano prema ovome:
Sindjelic 0-2
Smederevo 0-2
Indjija 0-2
Gorica-Primorac 0-2
Ovo bi trebalo da dodje....a ako dodje moracu da prostudiram celo naredno kolo uz ovu foru
edit:
LS Azije: Central Coast - Seul 0-0 (70min.), vreme:
Код: Изаберите све
https://www.google.rs/search?q=central+coast+australia&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb&gws_rd=cr&ei=EGFOU-yaG-njywPvooCYAw#channel=sb&q=central+coast+veather&rls=org.mozilla:en-US:officialJapanci, Liga kup - treba da padne dosta golova
Последње учитавање од srbinho дана 16 Апр 2014, 12:58, учитано 2 пута укупно.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Код: Изаберите све
http://www.rezultati.com/utakmica/hA10PjvP/#detaljiTrust me, i'm the Doctor