MEČEVI
Spartak - Iskreno, očekivao sam pobedu ovde. Mislim da smo daleko bolja ekipa od Subotičana ali su nas iznenadili svojom agresivnošću i na kraju smo mi bili ti koji su morali da jure rezultat.
Strelci: Bajić
Napredak - Gostovanje u Kruševcu je težak zadatak za bilo koju ekipu iz Srbije. Ipak, mi smo odigrali odličan meč, smenjivali se u vođstvu sa čarapanima i na kraju zasluženo slavili.
Strelci: Bajić, Stošković, Miletić (autogol)
BSK Borča - Toplo-hladno ovog meseca. Posle dobre partije u Kruševcu, u predgrađu Beograda smo delovali bledo i zasluženo izgubili bodove. BSK je bio bolji protivnik u svakom pogledu.
Strelci: Bajić
Javor - Dakle, nakon hladnog ide...toplo.
Strelci: Medić, Tišma, Dević, Bajić
IGRAČ MESECA
Po gol na svakoj utakmici. Ništa više se ne može poželeti od napadača. Bajić je iz meča u meč u sve boljoj formi i pokazuje da je pravi izbor za najisturenijeg igrača.
Bio je ovo težak mesec sa čak tri gostovanja sa kojih donosimo 4 boda uz, naravno, ubedljivu pobedu protiv Javora kod kuće. Sasvim dovoljno da se uglavimo u sredinu tabele gde nam je, realno, otprilike i mesto.
Poseta se svodi na ovaj jedan meč kući i iznosila je 983. Nije loše, biće bolje...
To je neki brzi pregled aprila. Imamo još 4 utakmice do kraja ali je otprilike sve rešeno što se nas tiče za ovu sezonu.