Vladar пише:Fitipaldi, što si Kolombia oterao za mizernih 1,5M? Mogao si malo da isforsiraš neke pozajmice dok Konsilji ne stasa za višemilionsku prodaju pa da ga forsiraš kao prvog. Nema tu puno jakih golmana Italijana kada ostaneš bez njih; Bardi, Leali, onaj iz Udina i to ti je to.
Inače, sve pohvale za rezultate, odlično ti se razvija sejv.
Био је алав кад је плата трећег голмана у питању, а генерално не волим то. Зато сам Фрезолинија држао до краја, сад ћу пробати неког маторца за трећег, а Консиљија морам да трпим, иако има киксеве. Леали, Барди, Скуфет и Лецерини су добри, прва двојица су класа, друга двојица онако, за сад ћу пробати да лагано развијем Лецеринија, а Леали или Барди су дугорочне жеље, с обзиром на то да су и Интер и Јуве прилично јадни. Сад траже по 25 милиона за њих двојицу. Меркури има 4*, не знам колико он може да се развије, могуће да ће ми он бити трећи голман следеће сезоне, пошто Спортиелу истиче уговор, а нема намеру да преговара о новом, па морам да га уновчим некако.
Како се теби понашао Марилунго? Нема места у тиму, а има пристојне оцене, размишљам да га шаљем на позајмице целу каријеру, криво ми да га се одрекнем за 2 милиона. И онај што је у сувласништву с Јувентусом, Каис ваљда, има ли смисла трудити се да га откупим?