KK Crvena zvezda [2013/14]

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Prema podacima koje je objavila Crvena zvezda za taj meč je prodato 20.736 ulaznica, podeljeno je 1.368 pozivnica, dok je došlo i 1.954 ljudi koji imaju sezonske karte. Na taj broj dodaje se i 174 evidentiranih akreditacija.
Ovo su podaci da prošlog meča. Što bi rekli, za ovaj meč, štampano je i prodato opet 20736 ulaznica i 1954 sezonskih karata. Ovo što je ostalo do tačne brojke je verovatno podeljeno projateljima kluba ili tako nešto, ali sačekajmo zvaničan izveštaj. Kao što reče Čović mi sve radimo transparentno pa i ovo. A da li je bilo više ljudi zaista ne bih znao reći.
Последње учитавање од zele дана 02 Апр 2014, 22:36, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

srbinho пише:<b>Post je banovan, jer je prekršio pravilnik foruma!<br /><br />Administracija,<br />Serbian FM™</b>
Imas upozorenje usmeno, sledeci put dobijas zabranu pisanja.Nauci da komentarises.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Meni večeras delovalo kao da je Arena punija nego onomad. Bučnija je bila, to je sigurno.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Odigrali smo maestralno u odbrani, pa smo zbog toga i pravili glupe greške u napadu. Nisam očekivao da ćemo dobiti sa ovolikom razlokom. Biće zajebano u revanšu.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Mislim da su sada bile stolice na severu pa zato manje ljudi, a Uniks ima budzet 25 miliona, 2x razbili Lokomotivu u ligi :yesko:
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Слика

Слика
Последње учитавање од Rossobianco дана 03 Апр 2014, 01:13, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Prvo ne znam kako je vama iizgledalautakmica ali smo za mnee ovu utakmicu odigrali maestralno. Volim ovako kad se namesti da je tempiran ritam za poslednju cetvrtinu i bas sam zadovoljan vecerasnjom igrom. Djenka je majstor ali ja ne mogu da prenebegnem cinjenici da je Nelson Bog otac nase ekipe. Ne znam da li jos neko vidi posao koji on radi i napred i nazad.

Drugo, da mi je neko rekao da ce biti 11 razlike rekao bih mu daj odmah i zalozio kucu. Sad kad smom ih dobili sa toliko, meni nesto malo. Jel ima taj osecaj jos neko? Onda pomislim da smo ih dobili sa 20, opet ne bih bio spokojan. To je valjda i car ovih utakmica. Koliko sam bio siguran da cemo biti Budjavilnik i nadoknaditi onih 3 pa smo jedva, toliko mislim da cemo tesko tamo izaci na kraj ali realno ako ne mozemo da izbegnemo poraz od 12 tamo, i nismo za krov.

I poslednje, ne da je izgledalo da je Arena punija, nego sam siguran da je veceras bila punija arena jer su ljudi stojali jedni preko drugih. U svakom slucaju, spektakularno vece. :ole:
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Слика
srbinho

Порука од srbinho »

salel пише:Svaka cast srbinho umesto da uzivamo svi u tome da postoji velika sansa da se srpski klub nadje u finalu jednog evropskog takmicenja vi se opet pozivate na neke rekorde samo da se umanji nadamo se veliki uspeh srpskog kluba. Kao da je bitno Euroliga ili kup masa je masa. Kada je Partizan bio u F4 Eurolige meni je bilo drago i nadao sam se cudu da klub iz nase propale i jadne zemlje udje u finale, a ne da ispadne. Klasicno srpsko razmisljanje da komsiji umre krava zato ga i sisamo svi zajedno.
Vi ste bas uzivali kad smo mi pravili uspehe u evroligi....ono bas niste mogli da sakrijete radost.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Ja nisam rekao da su svi vec ja i verovatno svaki normalan covek ove zemlje koji je zeleo da neko ko reprezentuje njegovu zemlju u Evropi pokaze nesto i izbori se sa svim tim bogatim klubovima. To sto ti i jos par ljudi ovde ne mozete da uzivate u uspehu nekog kluba iz Srbije to je po meni tuzno da u coveku moze da postoji tolika odbojnost i mrznja prema necemu sto mu nista u zivotu nije uradilo a da mu je promenilo zivot. Ne kazem samo za grobare, ovo isto vazi i za delije.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Objasnio ti čovek.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
srbinho

Порука од srbinho »

Ne mrzim zvezdu niti bilo koji klub mozes da mislis sta hoces. Ne radi se tu o mrznji ni o ljubomori vec o zelji za nekom sportskom pravdom koju iskljucuju oni sto hoce preko zvezde i lakovernih glasaca da vode drzavu. E sad na to sve se primaju zvezdasi pa taj poklonjeni uspeh koriste da provociraju i ocekuju sta? Da im neko cuti zbog dobrobiti srpske kosarke? Da Vujosevic hvali nacin na koji je zvezda dosla do rezultata ("rezultata")? Kad je Lule oplitao po Partizanu tad je bilo "tako je Lule samo cepaj saopstenja dobro si im rek'o" , "Tole lopove" i slicno, a sad kad Vujosevic radi to isto osetili ste se ugrozenim?? Cisto licemerje i kratko pamcenje...
Partizan kad je prezentovao srpsku kosarku i pobedjivao najjace klubove evrope svake godine vi ste sve to omalovazavali i bili ste veci navijaci Partizanovih protivnika nego navijaci zvezde (verovatno vam je bojkot za to opravdanje).....DOBILI STE U ZADNJE DVE GODINE VECU FINANSIJSKU I IGRACKU POMOC NEGO PARTIZAN DOK JE PRAVIO I VECE I CESCE USPEHE i sta dalje da pricamo? To sve govori....
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Postaješ vrlo nebitan.
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

Pre bi rekao da se samo hvale kao sto se svako hvali kada ima neki uspeh zar nisam u pravu? A drugo je kada se neko nadje isprovociranim jer je objavljeno da je oboren rekord ili to sto je ostvarena pobeda +11 i svi se pale, naravno svako ce se hvaliti svojim uspehom kao kada dobijes na tiketu. O kakvom ugrozavanju ti pricas? Gledaj na mene i ostatak navijaca kao na nekog ko nije navijacki fanatik. Ima nas koji pogledaju tekmu kada ima na TV-u koji se ne razumeju u Vujosevice, Covice, Kokeze, Tolete i ostale majmune, koliko para ko ima, koliko je ko placen. Ja ne znam ni jedan jedini podatak o njima samo ovo sto vi pisete na forumu. Zasto bi se opterecivao nebitnim informacijama u svom zivotu, kada samo mogu da lepo uzivam u uspehu ili da tugujem u neuspehu svog kluba? U redu mozda ce me u jednom trenutku zaintrigirati odakle je dosao Nelson, Dzenkins, ko je Zofrenj, da li napreduje Westerman, da li ce Bogdanovic jebac otici u Barsu ili Real ili neki veci klub. Kakva sportska pravda kada je novac u pitanju? Sta sada Lyon treba da place jer ne mogu da prdnu cim su seici kupili Monaco i PSG? Jbg zivot je kurva i tako ce uvek biti.

Opet ti kazem ne uzimaj me u kontekst navijackog fanatika i stavljas me u kos sa njima, ovo vec drugi put radis,koji ce gledati da kako komsiji pre da pobije svu stoku nego da nahrani svoju. Hajde da vodimo normalnu diskusiju a ne da se stalno vracamo na isto. Meni je bilo drago kada je Partizan uspeo da pokaze da nije sve u novcu da ima i nesto drugo sem novca. Bilo mi je drago kada je Kecman uvalio tricu Ciboni jer znam koliko bi se mediji tamo palili da je Cibona dobila Partizan u sred Zagreba. Pa oni su juce velicali Modrica kao da je Real osvojio LS njegovim golom a ne da je imao asistenciju protiv nikada jadnije Borusije u prethodnih par godina.

Koliko se secam neko je okacio da je Partizan dobio vise novca nego Zvezda. Prodali ste masu igraca i gde su te pare na primer? Kada pogledas evroligu ima barem jedno 10 partizanovih igraca u timovima koji je igraju, ali para nema. Sada to sto je nama Covic uleteo i obezbedio novac na nacine koje samo on zna to je drugo. On ce sigurno imati koristi od toga ali imamo i mi. Stvarno ne znam razlog zasto niko onda nije ulozio u Partizan koji je 12 godina prvak drzave i redovno postize uspehe u Evropi. Mozda nesto ne valja u vasoj upravi? Pa to je rudnik zlata da neko sa svega par miliona u budzetu moze da postize tolike uspehe, zamisli da tek ulozim pare tu sta sve moze da se desi.
Последње учитавање од salel дана 03 Апр 2014, 12:38, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

srbinho пише:
:smesko:

Ko o čemu vi o novcu, Zvezda je dobila više ponovili ste xyz puta, pa nismo li već utvrdili da je Partizan dobio više i potpuno zasluženo.

Koji poklonjeni uspeh? Prvo mesto u ABA ligi? Polufinale EK? Ko je i kad omalovažavao uspeh Partizana? Mi se tada nismo bavili vašim igrama u EL, nego smo gledali kako da se dignemo iz govana.

Činjenica je da imate najnesposobniju upravu u EL i sad smo vam mi krivi. Kako je moguće da klub koji je toliko jak, toliko uspeha postigao ne može da nadje normalnog sponzora? Ah da ne da vam Čović i zvezdaški lobi. Jadno. Imate ozbiljne probleme u rukovodstvu kluba, čak ni to nije toliko strašno, strašno je to što ne vidite gde je problem, nego okrivljujete sve oko vas. Pa vi veličate upravu, oni su vrsta božanstva medju vama, eto jadni oni, muče se, svi ih spotiču, a oni se bore. U kakvoj vi zabludi živite, lepo vam je servirano, a vi gutate i ne razmišljate. Ali lakše je kukati nego zasukati rukave i uraditi nešto.

A što se tiče mržnje, ima raznih, evo ja znam jednog grobara koji uvek navija protiv Zvezde, pa makar pobeda Zvezde odgovarala Partizanu, taj čovek navija protiv reprezentacije svoje zemlje, ako u njoj nema dovoljan broj igrača Partizana. Verovatno ima i takvih izroda i medju navijačima Zvezde.
srbinho пише:sad kad Vujosevic radi to isto osetili ste se ugrozenim??
Što se tiče ovoga. Niste li se valjda ponadali da se mi osećamo ugroženo kada vi objavite neko sopštenje. Mukice.

P.S. Ne može mi neko pokvariti slavlje zbog uspeha Zvezde, ma šta pisali.

Bajka o Barnetu
srbinho

Порука од srbinho »

Koji poklonjeni uspeh? Prvo mesto u ABA ligi? Polufinale EK? Ko je i kad omalovaĹžavao uspeh Partizana? Mi se tada nismo bavili vaĹĄim igrama u EL, nego smo gledali kako da se dignemo iz govana.
Posle ovoga sta da ti kazem? Licemerni ste, zaboravni i to je to....i meni smeta sto se na ovaj nacin odvija rivalstvo zvezde i Partizana ali jbg ocigledno sa vama ne moze drugacije....vise vas ima vise ste i pokvareni....
salel
SFM Hall Of Fame

Порука од salel »

Vidim moj post si totalno ignorisao gde sam ti sve lepo argumentovao kao i zele ali ocigledno se drzis i dalje drzis svoje neke price i opet nas stavljas u isti kos u kojem si izgleda i ti pa si slep ispred ociju i ne mozes racionalno da razmisljas. Nadao sam se da ces me razuveriti i da cemo voditi normalnu konverzaciju da vidim kakvo je to razmisljanje nekog ko toliko voli neki klub ali si me razuverio.
Последње учитавање од salel дана 03 Апр 2014, 13:59, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

srbinho пише:Posle ovoga sta da ti kazem? Licemerni ste, zaboravni i to je to....i meni smeta sto se na ovaj nacin odvija rivalstvo zvezde i Partizana ali jbg ocigledno sa vama ne moze drugacije....vise vas ima vise ste i pokvareni....

Ne razumem šta si hteo da kažeš. Ako imaš neki argument lepo to iznesi, a ovaj Duletov stil vodjenja razgovora (ili prepiske) ne pali kod mene.

Bajka o Barnetu
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Последње учитавање од Rossobianco дана 03 Апр 2014, 15:32, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”