Cao drugari menadzeri,stigao sam i do kraja sezone 2013/14 i rezultat je sledeci:

Titula,titula...slavice se titulaaa....
Evo i pogleda na tabelu na kraju sezone

Pogled na tabelu pokazuje 8 bodova prednosti i sigurno prvo mesto,ali do predposlednjeg kola mi nismo matematicki osigurali prvo mesto,i da nije onih 9 bodova prednosti posle 24 odigrana kola tesko bi smo bili prvi na kraju zbog loseg finisiranja sezone,ali malo kasnije cu detaljno o tih poslednjih 6 utakmica.
Evo pogleda na sve odigrane utakmice u drugom delu sezone:
Postao sam i idol i inspiracija navijacima svog kluba
A sad malo da vas detaljnije sprovedem u ovih poslednjih 6 utakmica u prvenstvu i dve u kupu,inace zaboravio sam da vam kazem da smo stigli i do finala kupa Vojvodine,a sta smo uradili videcete kroz analizu utakmica.
Utakmica na nasem terenu protiv Jenistva iz Novog Beceja,fenjerasa na tabeli.

SOK,SOK,SOK!! 0-2,katastrofalna igra nase ekipe,odlicna partija gostiju iskristili su svoje sanse,potpuno su pokvarili nasu igru i pomrsili nam konce igre i zasluzeno pobedili

Inace ekipa Jedinstva je na kraju lige uspela da izbori opstanak i da bude 12-a na tabeli i ako je 25,26 kola bila poslednja.
Gostovanje CSK Pivari. Ekipa koju sm podeli veoma lako na nasem terenu i koja je na sredini tabele.

Tvrda i nervozna utakmica,bez pravih sansi za pogodak. Nas napad los i na kraju najnepopularniji rezultat 0-0.
Polufinale kupa,docekujemo Radnicki iz Nove Pazove,najavio sam u prethodnom postu najjaci sastav ako situacija u ligi to dozvoli ali nasa prednost se lagano topila i imali smo tesko gostovanje tako da sam na teren izveo rezerviste.

I gosti su izmesali sastav. U takvom odnosu snaga mi smo se mnogo bolje snasli,izdominirali smo utakmicom i zasluzeno pobedili. Mada smo otpor gostiju slomili tek u finisu utakmice.
Odmorio sam skoro celu prvu ekipu,zbog kupa nisam imao bas mnogo da spremim utakmicu,ali krenuli smo u Backu Palanku po 3 boda.

Utakmica kao kopija one nase prve odigrane u Pancevu. Bolje otvaramo utakmicu i napadamo,kao plod toga dolazi penal za nas u 37.minutu i iskljucenje Popovica i vodimo 1-0. Posle toga kao i u prvom nasem mecu domacin krece bolje i ingazovanije i posle kornera u poslednjem minutu prvog poluvremena izjednacuju. Drugo poluvreme ravnopravno i ako imamo igraca vise,imali smo 2,3 dobre sanse ali nasi napadaci kilavi i ostaje 1-1. Treca utakmica u nizu u ligi bez pobede :what: prednost se lagano topi,ali ni nasi rivali ne blistaju pa smo i dalje delimicno mirni.
Dve nedelje pauze iskoristili smo da se sto bolje pripremimo za vazno gostovanje Banatu i da vratimo samopouzdanje posle niza losijih rezultata.

Utakmica je bila izjednacena i nervozna. Domacin je bio konkretniji,a mi opet veoma kilavi u napadu. Posle jedne guzve u nasem kaznenom prostoru najbolje se snasao Bogunovic i doveo Banat u vodstvo. Mi smo imali sansu u finisu meca,Stajcic je iz dobre situacije sutirao nebu pod oblake :what: zanimljivo je da za celu utakmicu nismo imali ni jedan udarac u okvir gola
4-ta utakmica bez pobede u nizu,na svu srecu imali smo 5 bodova prednosti 2 kola pred kraj,odlicna pozicija u odnosu na nase poslednje partije,ali moral je bio veoma poljuljan
Finale kupa Vojvodine. Stadion Karadjordjev park u Zrenjaninu. MIksovao sam sastav,ustvari vise sam rezeviste ubacio u startnu postavu jer nam je sledeca utakmica na nasem terenu bila mozda i utakmica sezone i morao sam da odmorim nosioce igre. Protivnik dobro poznata ekipa CSK Pivara od koje nismo izgubili utakmicu ove sezone ( ali tradicija je tu da se rusi )

Jos jedna nasa losa partija,vidno je bilo da je igracima jako poljuljan moral a po najvise napadacimo. CSK je poveo vec u sestom minutu i kontrolisao utakmicu do kraja. Ja sam pokusao izmenama da probudim ekipu i dodjem do izjednacenja ali nisam uspeo u tome i trofej je sasvim zasluzeno otisao u Celarevo.
Ostaje zal za izgubljenim trofejom i ako nismo imali nikakve ambicije u kupu,ali kao sto i samo znate svaki menadzer je zeljan da osvoji trofej pa makar nagrada bili i klikeri
Posle kupa, cekala nas je mozda i utakmica sezone za nas. Docekujemo Backu 1901,velikog duznika iz prvog dela sezone. Oni su dosli da se nadigravaju bez ikakvog pritiska jer su bili bezbedni na sredini tabele.

Ulazimo u utakmicu jako i odlucno da trijumfujemo. To donosi rezultat i vec od drugog minuta vodimo. Medjutim,gosti pokazuju da su kvalitetna ekipa,izdrzavaju nas pritisak i izjednacuju u 30-om minutu. Do kraja poluvremena nasa igra je podsetila na blede parije iz prethodnog perioda i bio sam veoma uplasen kako ce se utakmica zavrsiti. Na poluvremenu sam rekao igracima da mogu sve lose iz prethodnih par utakmica i prvog poluvremena da poniste u drugom i da dobrom igrom i pobedom ulazimo u istoriju kluba. Izgleda da su me za divno cudo poslusali

vec u 49-om minutu dolazimo do vodstva,a do kraja utakmice postizemo jos 2 gola i na kraju slavimo ubedljivo 4-1. Usledilo je veliko slavlje igraca i navijaca. Pilo se do zore,a Boga mi i narednih 7 dana. Da ne bese utakmice u Senti morali bi da idemo na kolektivnu transplataciju jetre
Poslednja utakmica u sezoni,gostovanje Senti. Nama utakmica nista nije znacila ali domacin se grcevito borio za opstanak pa je utakmica u najavi bila zanimljiva.

Rekao sam momcima da odigraju najopustenije sto mogu i da se zabave na terenu. Seo sam na klupu i ogrejan prolecnim suncem onako mamuran i izmoren od visednevnog pijanstva zaspah. Da ne bese pomocnika ne znam ni kako bi vam opisao ovu utakmicu

hahaha... Domacin zeljan da ostane u ligi ulazi veoma dobro u utakmicu i vodi 1-0. Moji momci se posle toga malo previse zaigrali i na kraju 1-2,a Santa ispada u zonsku ligu. Jedva smo zivu glavu izvukli,interventna nas pratila 20 km od Sente. Ludi oni Madjari tamo hteli da nas stave u gulas onako kolektivno. Jbg,lepo sam rekao momcima da ne zapinju da odigramo miran mec,ali moroni se napravili englezi pa nece da namestaju,ko da ne znaju kako stvari stoje u Tole savezu.

Jbg sencani bili ste mi simpaticni i zao mi je sto ste ispali. Lepe uspomene me vezu za Sentu,eh te madjarice...

Da bacite malo pogled na prosecne ocene svih igraca.
Najveci mamojebci i igraci koji su najzasluzniji za promociju su po meni sledeca 3 igraca:
Nebojsa Arbutina

Po mom misljenju najbolji i najkonstatniji igrac ekipe. Bio mi je u planu kao treci napadac,ali je na fantastican nacin iskristio svoju sansu i bio napadac broj 1. Na 26 utakmica postigao je 19 golova i imao 10 asistencija. 6 puta igrac utakmice. Prosecna ocena 7.46. Fantasticna statistika
Milutin Ivanovic

Doveden kao najvece pojacanje. I ispunio je moja ocekivanja. Mada nije najbolji strelac kao sto sam ocekivao,postigao je nekoliko izuzetno vaznih golova. Na 28 utakmica 11 golova, 7 asistencija, 3 puta igrac utakmice. Prosecna ocena 7.01. Moram napomenuti da je u kupu bio najbolji strelac ekipe sa 6 golova.
Nikola Skokna

Neumorni igrac sredine terena,koji igra po desnom krilu. Tokom cele sezone je svojim prodorima i centarsutevima izludjivao protivnicke odbrane. Jedan je od najstandardijih igraca ekipe sto i pokazuje 29 odigranih utakmica u ligi. Na kojima je postigao 5 golova i imao 7 asistencija. Prosecna ocena 7.12
Bilo je jos dosta igraca koji su bili vise nego dobri,i vise manje sam zadovoljan partijama svih igraca,ali ovo su igraci koji su bili najbolji
Na kraju sezone,kao plod dobrih partija i promocije,dobili smo i nove sponzore
Budzeti za narednu sezonu su sledeci:
Evo i pogled na finansije kluba
Na kraju jedan mali rezime cele sezone.
Veoma sam zadvoljan prethodnom sezonom. Uspeli smo u nasem cilju da izborimo promociju. U ranoj fazi prvenstva zaseli smo na prvo mesto i nismo ga ispustali do kraja. Imali smo veoma zadovoljavaju nivo kontinuieta dobrih igara,osim u par kratkih navrata kad smo upadali u blage krize. Mislim da smo napravili dobru osnovu,ali za ozbiljniju ulogu u Prvoj ligi trebace dosta,dosta truda i rada
Plan za prestojecu sezonu,prvu u Prvoj ligi je da izborimo opstanak. Pripreme cemo poceti rano,pojacacemo se na pozicijama koje su nam goruce sa kvalitetnim i iskusnim igracima. Racunam da ce nam trebati 20-tak kvalitetnih igraca jer su ekipe u Prvoj ligi dosta kvalitetnije i ozbiljnije u odnosu na Srpsku ligu. Mislim da su nam budzeti ok,prvenstveno budzet za plate i da ce to biti dovoljno za dovodjenje dobrih igraca
Neki dugorocniji plan je da postanemo stabilan prvoligas,da poboljsamo infrastrukturu i omladinsku skolu i time napravimo lepu osnovu za napadanje JLS kroz nekoliko sezona
Toliko za sada drugari,cujemo se na kraju pripremnog perioda i pred pocetka sa malim apdejtom vezanim za transfere i pripreme
Voleo bih da cujem neke vase komentare za ovu moju prvu sezone,neke sugestije i komentare ako neko prati pricu