FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS
Status: Није на вези

Порука од Tokelara »

Tik'al пише:Logicno kad tri glavna igraca njihova igraju sad za nas :)
Pa kako je najorganizovaniji klub u ovom delu Evrope mogao to da dozvoli???
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Tole
Jusqu'ici tout va bien…
srbinho

Порука од srbinho »

Prvo poluvreme lose, a drugo...pokidali smo. Mislim da je ovo najbolji Partizan koji sma gledao, lopta se ne zadrzava u sredini vec samo cirkulise po bokovima, ne srljamo ko obezglavljeni vec igramo stalozeno i agresivni sto je bas zajebano izvesti, a i konacno bek koji zna da centrira....Vulicevic je imao vise korisnih centarsuteva juce nego Miljkon za celu jednu sezonu. Samo da ne opadne borbenost i agresivnost jer to je kljuc za osvajanje titule. Tu ako izgubimo gubimo i titulu ma kako igrali.
Ponovo nas ostetili za cist penal...to postaje praksa iz kola u kolo.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Zbog tih nadrogiranih majmuna ja više ne idem na Jug, ali sve pohvale za brojnost.

Jadni oni koji vole klub i zbog toga dođu na utakmicu. Žalosno. :argh:
Корисников грб
Lola
Youth Team Coach
Поруке: 164
Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
Место: Subotica

Порука од Lola »

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-nudi-novi-ugovor-sasi-ilicu-legenda-prihvata-nisam-jos-za-bacanje-hocu-da-nastavim-dalje/73089
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Nikolić: Bilo bi korektno da se izmene termini u odnosu na Zvezdu, ali navikli smo

:blic:

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli jedva čekaju da izađu na teren protiv OFK Beograda i nastave seriju od četiri vezane pobede u prvenstvu. On je dodao da ekipa nema ništa protiv što će se meč igrati posle duela Crvene zvezde.

Слика

"Idemo na Karaburmu gde nas očekuje još jedan derbi i finale, oni su mlad tim, jako talentovan i nezgodan protivnik. Nema dileme da njihovi rezultati ne prate igru koju prikazuju, veoma smo motivisani i jedva čekamo da izađemo na teren. Očekujem isto to i od OFK Beograd, da bude motivisan kao i ostale ekipe protiv Partizana u drugom delu sezone", rekao je Nikolić.

On je dodao da će Partizan igrati bez suspendovanih Branislava Trajkovića, Nikole Ninkovića i Danka Lazovića, dok su ostali zdravi i spremni za meč sa "romantičarima".

Nikolić je istakao da je zadovoljan dosadašnjim partijama, ali da je uveren da će crno-beli igrati još bolje u narednom periodu.

"Igrali smo borbeno i angažovano, kvalitet igre bio je na zavidnom nivou, ipak ne volim da ograničavam tim i siguran sam da uvek može bolje", poručio je Nikolić.

Na pitanje da li ekipa oseće veći pritisak jer Crvena zvezda svoj meč protiv Voždovca igra dan ranije, Nikolić je rekao:

"Mi ne osećamo veliki pritisak, želimo da odbranimo titulu više nego išta i živimo za to. Bilo bi korektno da se ti termini koriguju, ali adaptirali smo se na mnogo toga od početka prolećnog dela sezone".

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Partizana igra se u nedelju od 14.30 sati na stadionu na Karaburmi.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Sasa Ilic :ave:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Mi kidamo bre :ave:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Sa pola snage
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Gledao samo prvo poluvreme, morao na bus... Nije lose, nije dobro, ali nije ni toliko lose. Realizacija mora podhitno da se popravi. Onaj Skuletic non-stop izbacen na krilu, umesto da njemu centriraju, on pokusava da centrira ostalima. A u sesnaest na skoku Luka i Zivkovic. :slap: :xD:
Trust me, i'm the Doctor
srbinho

Порука од srbinho »

Jedva cekam derbi....kad god pomislim na derbi neki mi leptirici u stomaku....kakav ce to fudbalski rat da bude jbt....osecam da cemo da ih zgazimo kao nikad do sada u istoriji ova ekipa ima veliki kvalitet i muda do poda. Krv ce cigani da prpisaju pre nego sto se izvuku ako se izvuku...krv..
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

srbinho пише:Jedva cekam derbi....kad god pomislim na derbi neki mi leptirici u stomaku....kakav ce to fudbalski rat da bude jbt
Biće go k***c fudbal. Ništa posebno. Kao što i obično bude. Navijanje će biti spektakularno. Imam neki osećaj da je cela ova akcija ne damo/čekamo titulu uradjeno zajednički (dogovor i naše i vaše uprave, da se navijači dodatno aktiviraju).
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
srbinho

Порука од srbinho »

Pa i ja smatram da teorija zavere nije ni malo izmisljena stvar ali...ti ga pretera ali bas, bas... :zelenko:
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

Nista bez Ilica. :yesko:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

jeboteeeee
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Partizan - Vojvodina 1:1
Strelac: 1:0 Obradović (57), 1:1 Milinković-Savić iz jedanesterca (90)
Beograd - Stadion: Partizana; Gledalaca: 10.133; Sudija: Darko Bogdanović (Kraljevo); Žuti kartoni: Volkov, Trajković, Luka, Vulićević (Partizan) - Nastić, Živković, Gaćinović (Vojvodina); Crveni karton: Nastić (Vojvodina), drugi žuti karton u 12. minutu
Partizan: Lukač, Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov, Drinčić, Brašanac (od 46. Ilić), Živković, Malbašić (od 46. Luka), Lazović (od 76. Pantić), Škuletić
Vojvodina: Žakula, Živković (od 46. Popara), Radoja, Pekarić, Alivodić, Gaćinović, Nastić, Poletanović (od 82. Ivanić), Milinković-Savić, Stojanović (od 15. Puškarić), Babić.
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Kaznjeni zato sto su igrali ko picke,imas igraca vise,spusti jebenu loptu na zemlju,nemoj im ispucavati i time im davati gratis lopte.Mada mislim da je faul bio van kaznenog prostora.Cime li onaj Brasanac zasluzuje onoliku minutazu i da pocinje svaku utakmicu nije mi jasno???
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

Faul je bio ali metar van sesnaesterca!

Код: Изаберите све

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10176163_10152347343182930_1125742720_n.jpg
Последње учитавање од Nemanja дана 05 Апр 2014, 20:13, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Faul je bez bilo kakve sumnje bio izvan kaznenog prostora.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”