KK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Jebiga, zaboravio sam da se i juče igralo.
Jeste, Raško fino odigrao.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- RASMC
- Assistant Manager
- Поруке: 698
- Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
- Место: Niš
- Been thanked: 1 time
Lavrinovičev brat je prešao iz Žalgirisa u Valensiju, dok je ovaj ostao u Budiveljniku.
Verujem da nam je Nanter mnogo više odgovarao, ali videćemo. Moramo da uigramo zonu zbog Lavrinoviča, jer od kompletne centarske linije, jedino Radenović može donekle da mu parira. Takođe imaju i Anasimova (valjda se tako zove) koji može visinom da parira Marjanoviću, tako da nećemo biti toliko dominantni na centru kao protiv Ritasa.
Ponovo nismo uspeli da prelomimo utakmicu kada je to trebalo i dobro je da smo se na kraju nekako izvukli. Radonjić je morao da igra sa tri beka u spoljnoj liniji nakon prvog presinga Ritasa.
Verujem da nam je Nanter mnogo više odgovarao, ali videćemo. Moramo da uigramo zonu zbog Lavrinoviča, jer od kompletne centarske linije, jedino Radenović može donekle da mu parira. Takođe imaju i Anasimova (valjda se tako zove) koji može visinom da parira Marjanoviću, tako da nećemo biti toliko dominantni na centru kao protiv Ritasa.
Ponovo nismo uspeli da prelomimo utakmicu kada je to trebalo i dobro je da smo se na kraju nekako izvukli. Radonjić je morao da igra sa tri beka u spoljnoj liniji nakon prvog presinga Ritasa.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Upalih sad tv i vidim na areni frka neka, kad ono ovaj vaš mali Tejić ošamario Čekovskog... sramotno ponašanje jednog klinca, šta god da mu je ovaj rekao ili uradio, a nije ništa nego ga malo odgurnuo, ne može on kepec da šamara nekoga ko je mnogo stariji od njega.
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne može jedan igrač da ošamari druugog, pa sve i da je stariji. Po ovome što si rekao potpuno je normalno da Ratko Varda išamara sve igrače u ABA ligi, jer, Bože moj, stariji je. Pod uslovom da ga neko isprovocira.
Dečko odigrao na jednom meču više od 20 minuta i umislio ko zna šta. Kreten. Kazna. I od ABA lige i od kluba. Pa neka malo razmisli. Majmun nevaspitani. Sreća nisam video scenu. Ispratio sam meč do pola treće četvrtine.
Edit:
Evo ga i snimak.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RfQRbCLFPtk[/youtube]
Iskreno, pomislio sam da je bio neki kontakt pa da su se zakačili i onda ga je ovaj ošamario, a zapravo je šamar pao tokom igre, Tejić izgleda pokupio neke fazone od Raška. Baš je našao šta će i od koga da nauči. Bolje da je prekopirao poluhorog, a ne kako podmuklo zadati udrarac. Seljak.
Dečko odigrao na jednom meču više od 20 minuta i umislio ko zna šta. Kreten. Kazna. I od ABA lige i od kluba. Pa neka malo razmisli. Majmun nevaspitani. Sreća nisam video scenu. Ispratio sam meč do pola treće četvrtine.
Edit:
Evo ga i snimak.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RfQRbCLFPtk[/youtube]
Iskreno, pomislio sam da je bio neki kontakt pa da su se zakačili i onda ga je ovaj ošamario, a zapravo je šamar pao tokom igre, Tejić izgleda pokupio neke fazone od Raška. Baš je našao šta će i od koga da nauči. Bolje da je prekopirao poluhorog, a ne kako podmuklo zadati udrarac. Seljak.
Последње учитавање од zele дана 22 Мар 2014, 21:30, учитано 3 пута укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Naravno da ne može, ali pogotovo je ovo strašno nepoštovanje, da on kepec od 18 godina šamara nekog toliko starijeg od sebe, i to bez ikakvog povoda.zele пише:Ne može jedan igrač da ošamari druugog, pa sve i da je stariji. Po ovome što si rekao potpuno je normalno da Ratko Varda išamara sve igrače u ABA ligi, jer, Bože moj, stariji je. Pod uslovom da ga neko isprovocira.
И душа и тело, све је црно бело...
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Нисам био у могућности да гледам утакмицу, ал видех сад на снимку ово што Дуле каже, а и Радоњић је стао у његову одбрану.
Код: Изаберите све
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=22&nav_id=827286- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Ovaj ga jeste zakačio laktom ali je pitanje da li je namjerno, ali svakako je smiješno da dobije pohvale od trenera i predsjednika kluba zbog toga što je nekoga ošamario...
Ako bi tako gledali, onda je mali Jokić trebao Katića tako da izmlati da mu trebaju 3 operacije one nosine...
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/covic-tejic-je-trebalo-jos-jace-da-udari-cekovskog-video/72963И душа и тело, све је црно бело...
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- zele
- SFM Hall Of Fame
Lošiju košarku nisam gledao odavno.
Napad katastrofa, kretnja bez lopte ne postoji i to nije problem samo ovaj meč, nego već cele sezone, šut je forsira kad na terenu nema Katića, a kada je on u igri onda forisramo njega, što nekad bude dobro, a nekad bude očaj. Šta je sa zicerima i slobodnim bacanjima?! Onoliko se ne promašuje ni na utakmicama beton lige.
Odbrana od pik en rola užas, videlo se proziv Ljetuvasa da to ne znamo da branimo, na ovom dvomeču je samo potvrdjeno. Strana pomoć ne postoji, ako igrač ispadne ode protivnik sam do koša. Faul ne znaju da naprave, kao neke pičkice. Mamu mu J***m, uzmite snimak kako Zoran Savić pravi faul, pa naučite!
Mora bolje, ako mislimo da uzmemo neki trofej. Kako sad funkcioniše ovo sranje od takmičenja? F4 ili opet isto? Dženkins pokazao umeće. Da nije bilo njega i da nije bilo one greške igrača Budiveljnika pred kraj meča pri 61-60 drugu bismo mi pesmu sad pevali.
Napad katastrofa, kretnja bez lopte ne postoji i to nije problem samo ovaj meč, nego već cele sezone, šut je forsira kad na terenu nema Katića, a kada je on u igri onda forisramo njega, što nekad bude dobro, a nekad bude očaj. Šta je sa zicerima i slobodnim bacanjima?! Onoliko se ne promašuje ni na utakmicama beton lige.
Odbrana od pik en rola užas, videlo se proziv Ljetuvasa da to ne znamo da branimo, na ovom dvomeču je samo potvrdjeno. Strana pomoć ne postoji, ako igrač ispadne ode protivnik sam do koša. Faul ne znaju da naprave, kao neke pičkice. Mamu mu J***m, uzmite snimak kako Zoran Savić pravi faul, pa naučite!
Mora bolje, ako mislimo da uzmemo neki trofej. Kako sad funkcioniše ovo sranje od takmičenja? F4 ili opet isto? Dženkins pokazao umeće. Da nije bilo njega i da nije bilo one greške igrača Budiveljnika pred kraj meča pri 61-60 drugu bismo mi pesmu sad pevali.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
ajd što je bilo 24 iljade ljudi nego ko zna koliko je bilo ovih nevidljivih
kompleksi 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YI0bGF38 ... ture=share[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YI0bGF38 ... ture=share[/youtube]