FK Partizan [2013/14]
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
- Status: Није на вези
Ja ne vidim da je neko rekao da Zvezda ne namesta utakmice... Stvar je u tome sto se ovakve stvari guraju pod tepih. Umesto da se istrazi i ispita sta se desava, sad ce da optuze Mateusa za laz kao sto je bio slucaj sa Dmitrovicem i onim Pajovicem valjda ili kako vec da se zove.srbinho пише:A ona sezona 2000/01 ili 99/00??? Zvezda dobila milion utakmica sa 1-0 i osvojila titulu....ma manite se bre ko o cemu kurva o postenju....koliko god da je Partizan namestao zvezda je bar 3x namestala jer je uvek imala vece biracko telo i mnogi su iz tog razloga vise lobirali za nju nego za Partizan...."Zvezda - mac pravde i sportskog postenja bla bla...." eeeee...
Sasa Ilic izlazi sa izjavom da je to uradio zbog tiraza (u Srbiji svi trce da kupuju njegovu knjigu da mu povecaju tiraz) i da je to razlog zasto ljudi ne dolaze na stadione...
Iskreno se nadam da ce se ovo kad tad raskrinkati, da ce pohapsiti stoku, pa makar o znacilo da pola superlige zavrsi u beton ligi.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ne obraćam mnogo pažnje na Mateusovu knjigu. Tih nekih godina je se igralo i po ključu nekom jer smo bili u ligi sa Crnogorcima. Sećam se da Partizan jednom nije uspeo da pobedi uverljivo zadnji Kom i slično tome.
Važno je da dobijemo sutrašnju utakmicu i ako nas recimo peckaju sa tim da mi imamo pritisak. Nikakav pritisak nije izgovor i pobeda mora da se ostvari sutra za miran san u narednom periodu.
NAPRED PARTIZAN!
Važno je da dobijemo sutrašnju utakmicu i ako nas recimo peckaju sa tim da mi imamo pritisak. Nikakav pritisak nije izgovor i pobeda mora da se ostvari sutra za miran san u narednom periodu.
NAPRED PARTIZAN!
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd