(FM14) Koga trenutno vodite?

Sve o Football Manager-u 2014
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Socivar »

Nisam skidao njihove lige, učitao sam Italijane do 3. lige i prve lige Engleske, Nemačke, Francuske i Španije. Database mi je Large, ali sam dodao da mi učita i sve igrače poreklom iz San Marina, to je neophodno uraditi da bi mogao da im vodim reprezentaciju.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
serdar vlado
Newgen
Поруке: 43
Придружен: 14 Феб 2014, 00:21
Место: Nikšić

Порука од serdar vlado »

Socivar, koji skin koristis?
Корисников грб
Socivar
World Class Manager

Порука од Socivar »

Bergkamp, imas ga i ovde na forumu, pretrazi graficku sekciju.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
petarda
First Team Coach
Поруке: 328
Придружен: 26 Авг 2011, 12:02
Место: Novi Sad
Been thanked: 3 times

Порука од petarda »

Ne pamtim kada sam zadnji put igrao Bundes. Dugo sam razmisljao, hteo Menhengladbah ali na kraju izabrao HSV. Klub koji sam uvek gotivio vise od svih u Bundesu.

Par odlicnih igraca, par dobrih....igra na kontre i evo ide vise nego dobro za sada.

Слика[/img]

Слика[/img]

Слика[/img]

Слика[/img]

Слика[/img]
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Za svoj naredni sejv sam planirao baš u Bundesu da zaglavim, jedan od timova koji mi je bio opcija je bio HSV. Srećno sa njima, vidim da ti fino ide. I da, Tah je aždaja. Vidim da si ga upario sa Doriom, fazon, ne misliš na štoperski par narednih deset godina.
Последње учитавање од Vladar дана 13 Мар 2014, 23:56, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
petarda
First Team Coach

Порука од petarda »

Vladar пише:Za svoj naredni sejv sam planirao baš u Bundesu da zaglavim, jedan od timova koji mi je bio opcija je bio HSV. Srećno sa njima, vidim da ti fino ide. I da, Tah je aždaja. Vidim da si ga upario sa Doriom, fazon, ne misliš na štoperski par narednih deset godina.
Tah je zlo i naopako! :zelenko: Nisam ni znao da covek postoji. Bacim pogled u omladinski tim a tamo azdaja. Odmah sam ga prebacio u prvi tim i dao sansu. Bio sam skeptican i prema napadu. Pomislio sam ko su bre ovi slepci. A slepci igraju odlicno. Jedino sto mi se Lussonga povredjuje non stop :S

A pre nekoliko min je pao i veliki BAYERN!!

Слика[/img]

Слика[/img]
Корисников грб
Socivar
World Class Manager

Порука од Socivar »

Nevezano za ovaj FM, ali ipak...
Idem kuci na par dana, ona kanta od kompa koju imam tamo jedva gura FM08, pa rekoh da skinem i probam 2005-icu. Instalirao, usao, da vidim da li radi, gledam klubove, lige i naletim na ovo,
Слика
Jedinstvo iz Uba, moj lokalni klub, u Drugoj ligi. Setim se da smo tad bili Zvezdina filijala, ceo tim pozajmljeni igraci. Tako da cu verovatno pikati sa njima par dana, dok se ne vratim za Bg.
Слика
U prvoj ligi, veciti su super jaki, tu je i Zeleznik, Zemun, Vojvodina, Obilic, crnogorske ekipe Zeta, Sutjeska i Buducnost, a svaka ekipa ima po jednog ili vise predobrih igraca.
Takodje, proverio sam i par stranih klubova, prvo Arsenal, jer su valjda u to vreme bili nepobedivi. Anri :lover: Bog!!
Edit: Zidan, debeli Ronaldo, Ronaldinjo u najboljim danima, bice zanimljivo podsetiti se svih tih velikana na svom vrhuncu. Takodje, Milan i Juve, premocni.
Последње учитавање од Socivar дана 14 Мар 2014, 09:42, учитано 1 пут укупно.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Хаха, Гума Богдановић и Игњатијевић играју на десном крилу :)
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

research nije valjao tada. :zelenko:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Mikica
Newgen
Поруке: 34
Придружен: 09 Мар 2014, 19:42
Место: Sabac

Порука од Mikica »

Jel igrao neko na fm 14 sa Maritimom?
Корисников грб
Ronin
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
Место: Šabac
Has thanked: 3 times

Порука од Ronin »

Novi patch i malo prezasicenje sa ManUTD donosi novi izazov. Ucitao sam 7-8 liga (plus igrace iz ARG i BRA sa jacom reputacijom) i krenuo kao nezaposlen. De Grafsap, Shrewsbury i Uniao da Madeira su bili trenutno bez trenera, aplicirao sam i zavrsio na ostrvu Madeira blize Maroku nego Portugalu koje pripada ovoj drugoj drzavi. Glavni grad ostrva i autonomne pokrajne je Funsal gde se odakle i dolazi FC Uniao. Kontam da je najveca stavka u budzetu za gostovanja u ligi :lol: Nemam apsolutno nikakvog iskustva sa njima, cak prvi put igram POR ligu u zivotu, pa cemo videti da li pokojnik ili pukovnik. "Sindikalci" spremite se za pravi fudbal na ostrvu.

edit: u novembru 2013 im je 100 godina kluba, stizem taman na fiestu :D
Последње учитавање од Ronin дана 16 Мар 2014, 10:28, учитано 1 пут укупно.
Mikica
Newgen

Порука од Mikica »

Solidan klub.Secam se na 13 da su me pobedili finalu i liga kupa i drugog kupa.Nazalost moj Maritimo im se bas osvetio sledece sezone. :zelenko:
Корисников грб
cvetko91
Youth Team Coach
Поруке: 185
Придружен: 14 Мај 2013, 19:29
Место: Niš
Контакт:

Порука од cvetko91 »

Finisirao petu sezonu u brazilu, najuspesnija u istoriji kluba.

Veoma los pocetak u ligi, tako da sam se nekako dogegao do treceg mesta na tabeli, tituli je osvoji cruzeiro koji je u jednom momentu vezao 20 pobeda zaredom, tako da ni teorija nije postojala da mogu nesto da uradim.

Слика
Слика

Medjutim za losa izdanja u ligi sam se iskupio osvojivsi Copa Sudamericanu i Brazilski kup. U Copa Sudamericani sam imao problema samo u 1/4 finalu gde sam mozda i malo na srecu prosao , dok se u ostalim mecevima znalo ko je gazda. Brazilski kup osvojio veoma lagano, niko nije bio ni blizu da me namuci, a kamo li pobedi.

Слика

Слика

I na kraju ti transferi i rezime sezone. Rekordna zarada od transfera igraca, mahom sam dovodio mladje igrace, pre svega zbog kup takmicenja, medjutim doveden je i Dzagoev, te Aureir i Claudemir koji su se pokazali kao sjajna pojacanja.

Слика

Слика
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Daj postavi ss od ovog Gomesa
Корисников грб
Socivar
World Class Manager

Порука од Socivar »

Ronine, kul su Portugalci, skoro svi igraju 4-2-3-1 sa cm-ovima, svi se teraju u napad, luda liga skroz. Velikoj trojci neces moci da prismrdis prvih nekoliko sezona, ali sa ostalima moze da se igra.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Ronin
Assistant Manager

Порука од Ronin »

@ Socivar

Ma pizdim sto mi je budzet 0 i sto ne mogu nikog da dovedem ni na free ko trazi vise od 800£ nedeljno. Najvecu glupost sam napravio kad sam sutnuo trenere da bih doveo 2-3 pismena, a board mi dozvolio samo jednog :slap:
U prva 3 kola imam 1-1-1, u Liga Kupu (po grupama) sam u 3 meca dobio 2 tako da sam obezbedio prolaz, ali pitanje je da li cu uspeti da se bas toliko nalozim da mogu da peglam vise sezona.
A bas sam ronjao u zelji da nadjem solidne free igrace.
Mikica
Newgen

Порука од Mikica »

Trebao si uzeti Maritimo.Oni inace na pocetku kloiko sam video imaju 146 000 eura za transfere.Veoma zanimljiva liga.A titulu ne mozes uzeti u prvih nekoliko sezona.To je razlikuje od nekoh drugih liga.Svakako je preporucujem svima za igranje :cheers:
Корисников грб
Ronin
Assistant Manager

Порука од Ronin »

Krenuo sam kao nezaposlen, tako da bas i nisam birao.
Mikica
Newgen

Порука од Mikica »

Moja greska.Barem nema ogranicenja za strance .
Корисников грб
petarda
First Team Coach

Порука од petarda »

Moze samo kod svaba :zelenko:

Prvi Pokal posle 87'-e

Слика[/img]

Finale LS ?

Слика[/img]

Kup UEFA

Слика[/img]

LAZIO?

Слика[/img]

LYON?

Слика[/img]

BUNDES

Слика[/img]

Finishing 9
Composure 10
Igrao mi celu sezonu kao DF ??

Слика[/img]

Novi ljubimac :zelenko:

Слика[/img]

Istina lak zreb u kupu

Слика[/img]

Najbolji u 2013/14

Слика[/img]
Последње учитавање од petarda дана 16 Мар 2014, 23:17, учитано 1 пут укупно.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2014”