Ne postoji nikakva klauzula u Milijasevom ugovoru da mora da igra svaku tekmu. To je neko lupio i tako je ostalo.SlobaGrobar пише:Gledao drugo poluvreme. Napredak dok nije primio drugi gol bio ravnopravan, ako ne i bolji. Onda im ušla voda u uši i to je to. Šteta što nisu iskoristili par prilika koje su imali... inače Milijaš Vam više ni prekid ne zna izvesti. A mora da igra zbog klauzula u ugovoru.
FK Crvena zvezda [2013/14]
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
- Status: Није на вези
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Neko spomenu 4-2-3-1 taktku. NIKAKO! Nemamo Levandovskog, Vilju, RVP itd u napadu da sami mogu da rese situacije. Bolje je sa 2 spica sto se i videlo kod treceg gola. Prijem, prolaz, centarsut, drugi nalece, pakuje, 3:1, sigurna pobeda, komsije opet tuguju. Celo prvo poluvreme pljujem crnca i je*o sebe opet se izvukao sa dva gola. Oce seronju pa to ti je. Lalatovica jos ne u klub jer ce ga unistiti zlotvori kao i Robija. Dobar je trener ali ajde prvo da se malko konsoliduje klub i da, daj Boze, politicari odu iz kluba pa da nas vodi po grupnoj fazi LS. Veliki potencijal sto sam i primetio na treninzima i utakmicama dok je bio kod nas u Sremu.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Milsim da neće.
Последње учитавање од zele дана 15 Мар 2014, 15:49, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kako smo se zajebali, nismo trebali da kupimo sudiju, već samo protivničkog golmana. Kao što su komšije uradile, pa onda prvih 5 minuta gol iz mrtvog ugla i posle lagano, još jedan kroz ruke pred kraj poluvremena i ne brinemo. Dobro je, vodimo. Stojanović još uvek ne ume, tu se ništa ne menja.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ču igru, koji će nam. Slovenac bazira napad kao Pjulis, samo korner/slobodnjak/aut i izrodiće se valjda nešto. Šta kog kurca držimo tog Milijaša nego da izvede neki prekid.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Gledao utakmicu. Loše je zvezda igrala, ali pobedila. Radnički očajan. Vaše igrače nije uopšte ni napadao ni ništa. Kriminal od njih. Jedna od gorih ekipa u ligi. Ne znam kako je zvezda njima dala samo jedan gol.
Što se tiče penala.. Mrđi dati doživotnu zabranu da igra fudbal. Prvo nema pojima, a drugo ovo je neki treći penal koji se dosudi nad njim, a da nije postojao. Lepo je rekao komentator. Inače, ni govora o penalu, a tek o žutom. Ni jedan od tri igrača ga nije pipnuo. Pravda zadovoljena promašajem, a inače sudija je generalno bio užasan što ne umanjuje utisak da i ako loša zvezda na kraju dobija zasluženo, mada opet iz prekida.
Radnički osim one stative Spalevića ništa nije pokazao i onaj slobodan udarac u drugom. Knežević nema pojima. Dobro je da smo ga oterali.
Što se tiče penala.. Mrđi dati doživotnu zabranu da igra fudbal. Prvo nema pojima, a drugo ovo je neki treći penal koji se dosudi nad njim, a da nije postojao. Lepo je rekao komentator. Inače, ni govora o penalu, a tek o žutom. Ni jedan od tri igrača ga nije pipnuo. Pravda zadovoljena promašajem, a inače sudija je generalno bio užasan što ne umanjuje utisak da i ako loša zvezda na kraju dobija zasluženo, mada opet iz prekida.
Radnički osim one stative Spalevića ništa nije pokazao i onaj slobodan udarac u drugom. Knežević nema pojima. Dobro je da smo ga oterali.
-
srbinho
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ajde budi malo realniji. Očajni su bili i protiv nas i protiv vas samo što mi imamo igrače koji znaju da daju gol (pa čak verovao ti ili ne i iz penala). Vas treba da je sramota (nikakva provokacija već činjenica). Oni vam se sklanjaju, ne ulazim u to da li namerno ili ne. Neće da budu agresivni i ne napadaju vaše igrače, ali vi ne možete da date gol čak ni iz poklonjenog penala. Radnički da je naš klub je čista budalaština i Đurinim rečnikom kafanske priče.paske пише:Tacno se vidi ko je ciji klub bem ti ligu i mafiju i politiku. Proslo kolo 5 komada kuci sa svojima a danas 1 uz "dobru" odbranu.
Kakav naš klub i po čemu?! Nemate vi dobar tim, ali dosta sreće imate i to vam je ključ za sada. Možda grešim, ali kad zvezda bude gostovala u Pećincima, Subotici, dočekivala Čukarički, pa Radnički Niš... e onda ćemo videti jačinu vašeg tima.
Po ovome se može reći i da je Novi Pazar vaš tim! Mi ih skoro uvek jedva dobijamo i ako tamo sede može se reći Partizanovi ljudi, ali nema popusta... dok vi im u zadnje vreme redovno dajete po nekoliko golova.
Gledaj malo realnije i objektivnije. Nije na odmet. Nemoj da si ljubomoran što ste jedva dobili sa 1:0. Meni je iskreno pravo čudo da ste dali samo taj jedan gol kada su vam se oni sklanjali celu utakmicu...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ja sad kad sam opet pogledao meč, J***m mu mater, nismo ništa igrali posebno, ali smo opet imali neke 2-3 korektne šanse i možda još dve polušanse, ne računajući penal naravno. Koliko ovaj Mrdja ne ume pa to nije normalno, jeste pao za penal i nešto se trudi, ali čoveče sprcao si 30 godina u dupe i ne umeš da udariš loptu glavom kako treba. Debil. Ovo je već drugi put da neko od simpatizera/navijača Partizana govori da nam se protivnilčki igrači sklanjaju. Zaista ne primećujem neko posebno sklanjanje sa putanje kojom se kreće naš igrač. Što se ne može reći za meč Radnički-Partizan u Kragujevcu, uporedite samo kako je Čančarević branio protiv Partizana, a kako je branio protiv Zvezde. Razlika je otprilike kao golman na fm14(protiv Partizana) i golman na fm10(protiv Zvezde), ali dobro, dogodi se jednostavno da nekom nije dan pa ništa ne može da skine. Da li imate neke veze sa njima, zaista ne znam, mislim da to nije ni toliko važno, jer mislim da na prste jedne šake mogu da se izbroje navijači i Zvezde i Partizana koji su pomislili da će jedan od ova dva kluba kiksnuti protiv Kragujevčana.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pa dobro kiksnuo čovek, ali isto tako se može reći i za ovog slepca iz Radničkog. Dobro znamo da kada igraju blizanci protiv ovih "bunker" ekipa, prvo gol najvažniji. Onaj Malbašićev pokušaj (centar)šuta bi i Gimli skinuo. Mada mislim da je ovaj Čančarevićev kiks mnogo "teži" od kiksa golmana Ivanjičana. Mogao je makar da ispruži ruke, čisto da izgleda uverljivije.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Q4Z4PT2oT8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iECb3h1t5Zk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Q4Z4PT2oT8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iECb3h1t5Zk[/youtube]
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu