Predlozi
- José Mourinho
- Newgen
- Поруке: 32
- Придружен: 15 Нов 2013, 23:08
- Место: BiH
- Контакт:
- Status: Није на вези
eee momci, vi ste mi strucni za ovo pa ajde ako ko moze pomoc
partizan - Radnicki
planiram igrat da radnicki nece zabit 70 koseva, e sad imam pitanje o igracima
Ovaj Lauvergne (granica12,5), kontam da ce vise zabit, ko cito sam on centar a radnickom otišo centar, ako mi neko moze dati zavjet za to?
isto tako citam nema veceras bogdanovica pa hocel Kinsly ubacit 17 poena?
a iz radnickog Lešić i marinović koje pozicije igraju tj. ko ih čuva i koliko dobro partizan brani te pozicije?
partizan - Radnicki
planiram igrat da radnicki nece zabit 70 koseva, e sad imam pitanje o igracima
Ovaj Lauvergne (granica12,5), kontam da ce vise zabit, ko cito sam on centar a radnickom otišo centar, ako mi neko moze dati zavjet za to?
isto tako citam nema veceras bogdanovica pa hocel Kinsly ubacit 17 poena?
a iz radnickog Lešić i marinović koje pozicije igraju tj. ko ih čuva i koliko dobro partizan brani te pozicije?
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Radnički je ove sezone odigrao krš mečeva na plus poena, i iako gostuju Partizanu ja ne bih smeo da igram na njih minus. Umeli su i Partizan da namuče prethodnih godina. Za ove igrače, to je već nešto u šta se ne bih uvlačio, može lako da ode i ispod i iznad. Neko će morati da povuče u Partizanu, Lovernj će verovatno hvatati dosta lopti, trebalo bi da prebaci granicu. Lako može da se desi da ode meč u tom smeru da Partizan stekne luksuz za odmaranje nekih igrača, valjda bi Lovernj i Kinzi bili prvi na toj listi.
Marinović je plej, Lešić krilni centar. Šta znam, imali su dobre partije ove sezone, obojica, pitanje je koliko mogu da odigraju protiv Partizana. Pre da će Partizan znati kako sa njima.
Marinović je plej, Lešić krilni centar. Šta znam, imali su dobre partije ove sezone, obojica, pitanje je koliko mogu da odigraju protiv Partizana. Pre da će Partizan znati kako sa njima.
- José Mourinho
- Newgen
- Поруке: 32
- Придружен: 15 Нов 2013, 23:08
- Место: BiH
- Контакт:
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis