FK Crvena zvezda [2013/14]
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
- Status: Није на вези
Kako smo igrali ? Vratih se sa posla, pre nekih 30 minuta.
Slušao prenos preko radija, ali nije to to.
Ko je gledao meč, nek mi iznese njegovo vidjenje.. Čitam da su u odbrani bili vrlo dobri.
Ko je gledao meč, nek mi iznese njegovo vidjenje.. Čitam da su u odbrani bili vrlo dobri.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
Igrali isto kao protiv javora u proslom kolu,samo sto sad nismo primili gol,prvo poluvreme ok,drugo kao da nije isti timdramit пише:Kako smo igrali ? Vratih se sa posla, pre nekih 30 minuta.

-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ja sam pratio u prekidima, skontao sam da nam je nešto lakše bilo pošto smo ga munuli na početku. Drugo poluvreme sam ispratio do nekog 75-og minuta, očajni smo bili. Verovatno i zbog rezultata, ali nikakve urgencije u igri nije bilo, da je Jagodina nešto ozbiljnija bila danas, kaznili bi nas. Ne sviđa mi se što Zvezda toliko kalkuliše kad povede, možemo da zaboravimo na ubedljive pobede i mečeve u kojima Zvezdana neprestano napada. Dobro je dok imamo rezultate, ali meni ova odbrana ne uliva toliko poverenja da bi se Zvezda povlačila, čekala i branila veći deo meča. Brem da izgrađujemo neke kvalitetne kontre, nego ni toga nema.
- dramit
- Manager
Znači nepotrebno i nerazumljivo branjenje..JasminPetkovic пише:Igrali isto kao protiv javora u proslom kolu,samo sto sad nismo primili gol,prvo poluvreme ok,drugo kao da nije isti timdramit пише:Kako smo igrali ? Vratih se sa posla, pre nekih 30 minuta.
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
Upravo tako...dramit пише:Znači nepotrebno i nerazumljivo branjenje..JasminPetkovic пише:Igrali isto kao protiv javora u proslom kolu,samo sto sad nismo primili gol,prvo poluvreme ok,drugo kao da nije isti timdramit пише:Kako smo igrali ? Vratih se sa posla, pre nekih 30 minuta.

- urosija
- Assistant Manager
- Поруке: 542
- Придружен: 28 Дец 2011, 22:55
Milijas je za mene od najgotivnijeg lika, postao najomrazeniji fudbaler Zvezde.. Pa trazi brate sam izmenu, ili nemoj makar da se brukas vise, NEMAS VISE ONAJ PREKID i kraaaaaj. Da ne uze Lazovic da izvede onih par kornera nikada i ne bi preokrenuli rezultat.. Sramota. Napredak po meni odrzao cas fudbala dok je to zeleo, i definitivno u prva tri kola ove polusezone igraju najlepsi fudbal u zemlji.. Ja cu opet o 4-4-2 i totalno bezopasnoj ekipi u toj postavci, bezidejnoj.. 4-2-3-1 Milijas na klupu, Tenk i Gogic veza, Nine iza Mrdje i krila, ovako je mucenje... Preslikano mucenje iz prvog dela sezone.. Slovencu da se nadje bend i da svira covek gitaru, nije za trenera Zvezde.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ponovo prvi. Dobro je. Bajko trebao da dobije crveni. Mijailović isto. Penal bio. Čist. Igra loša, ulazimo samo u polušanse. Dauda sebični serator. Mrđa, realno, ne ume. Milijaš, druže sedi, zapali pljugu, nisi ti više za teren. Ono oko penala ponašanje neću da pominjem, svima po jedna mesečna plata kazne. Doduše, ni ne dobijaju je često, ali takvo ponašanje nije prihvatljivo. Da smo bili pametniji i da smo uzeli Lalatovića bolje bi nam bilo, jer što više gledam ovog Stojanovića sve mi se više čini da on ništa ne zna. Čini mi se da ako ikada zaigramo tačno ono što on hoće da ćemo i tada igrati loš fudbal, jer lik ne zna za bolje. .
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Čovek veze sa vezom nema. Ja ne znam kako i zasto on sedi na klupi Zvezde kad je totalno van struke po svemu sto pokazuje. Što se tiče Naprfetka, gledam ih svake nedelje i ono što su igrali prvo poluvreme je ono što ja gledam i o čemu pišeminače ovde puno puta u raznim temama. Umesto milijaša, Regan da se plati i da se dečku da 10ka na ledja i da bairimo jer za sve iz sredine on je izmislio fudbal a i ima 20 godina. Ko definiše učinak Milijaša zadnjhi godinu dana, ja ga častim gajbom piva! Pitao malopre Popa iz Napretka što se ovoliko izlezavali u drugom, kaže Pop da smo toliko počeli da bijemo od starta nastavka, da su se malo klinci i uplašili
nije baš sve bilo što se tiče agresivnosti bezveze. Ima i tu psihiloskog momenta na mladu ekipu. U svakom slucaju da se Napredak nije onako povuko , tvrdo bi bilo, ovako ostaje da se molimo Bogu da sa ovakvom igrom zadrzimo prvo mesto. Sva sreca pa i komksiluk igra traljavo, sem danas kad se desilo ne znam sta ali ubedjen sam da e problem trener i Milijas.
- urosija
- Assistant Manager
- Поруке: 542
- Придружен: 28 Дец 2011, 22:55
Pa danas je komsiluk igrao protiv najgpore ekipe u ligi realno, po meni od Kragujevcana nema tanjih u JSL.. Za Napredak se svakako slazemo, i ja ih gledam kad god stignem, imam dosta rodbine u KS pa su mi sto se kaze pri srcu
Naravno da iscekujemo titulu i da su bitne samo pobede, ali zamislite uzmemo titulu. Slovenac onda ostaje, kako da ga metlas. Kokeza isto, jagnjeca brigada, naravno i ona.. I kuda sve ovo vodi nego u propast.. Jedino ako ovaj Vucic konacno uradi nesto od silnih prica i sara laza i dovede te arape da upmpaju kes i rasteraju gamad.. Ali posto vidim da piskavi Vesic kolo vodi u SNS kampanji za grad, cisto sumnjam u sve sto nam nasi 'dragi'' politicari serviraju...
Sve u svemu, tanko, dosta tanko, a na sva zvona se najavljivalo kako je ''Slave'' skockao kockice i imao pripreme i konacno kliknuo sa ekipom.. Ako su ove 3 tekme taj klik, ostaje nam da se nadamo da ce mucenici sa druge strane brda prosuti jos podosta bodova do kraja sezone, u suprotnom teska borba...
Sve u svemu, tanko, dosta tanko, a na sva zvona se najavljivalo kako je ''Slave'' skockao kockice i imao pripreme i konacno kliknuo sa ekipom.. Ako su ove 3 tekme taj klik, ostaje nam da se nadamo da ce mucenici sa druge strane brda prosuti jos podosta bodova do kraja sezone, u suprotnom teska borba...
- dramit
- Manager
Nisam bio u prilici posle tekme (onako svežeg mišljenja) da iskomentarišem, pa ste vi u međuvremenu manje više sve rekli. Samo sam vas iscitirao i dodao nešto malo svojeg viđenog.
Bajku crveni, to je prvo što sam rekao ekipi na stadionu.. Te njegove tupave procene, pun mi je *urac.. ili kreni ili ostani na liniji. I Dauda i Mrđa.. ceo meč ortak i ja pljujemo Daudu a on izvuče tekmu na kraju.
A penal, tako su me razočarali.. vodiš 3-1, Dauda dao 2 komada a ti nećeš da mu daš šansu za hattrick.. zaslužio je on ili ne, nebitno. Što kaže Manda
Komentarisali Mandić i ja 24. februara u JSL temi. A kolika mu je cena, i dal je Napredak voljan da ga pusti, to ne znam... Ali da je dobar, odličan je.
A za radovanje, ne znam pojma.. Možda momak navija za Zvezdu ili je trebao da pređe u istu pa je time gestikulirao da je trebao "ovde" da pripada.. šta znam, lupam i ja svašta
zele пише:Ponovo prvi. Dobro je. Bajko trebao da dobije crveni. Mijailović isto. Penal bio. Čist. Igra loša, ulazimo samo u polušanse. Dauda sebični serator. Mrđa, realno, ne ume. Milijaš, druže sedi, zapali pljugu, nisi ti više za teren. Ono oko penala ponašanje neću da pominjem, svima po jedna mesečna plata kazne. Doduše, ni ne dobijaju je često, ali takvo ponašanje nije prihvatljivo.
Bajku crveni, to je prvo što sam rekao ekipi na stadionu.. Te njegove tupave procene, pun mi je *urac.. ili kreni ili ostani na liniji. I Dauda i Mrđa.. ceo meč ortak i ja pljujemo Daudu a on izvuče tekmu na kraju.
A penal, tako su me razočarali.. vodiš 3-1, Dauda dao 2 komada a ti nećeš da mu daš šansu za hattrick.. zaslužio je on ili ne, nebitno. Što kaže Manda
Nema tu autoriteta ni gram.Orthodox пише:Stojanović stručnjak veliki.
Ovo!RASMC пише:Milijaša u penziju, a ne na klupu.
urosija пише:NEMAS VISE ONAJ PREKID i kraaaaaj. Da ne uze Lazovic da izvede onih par kornera nikada i ne bi preokrenuli rezultat.. Sramota.
Pa realno, oni su krenuli sa izležavanjem i u prvom poluvremenu posle postignutog pogotka.. svi na stadionu su pizdeli zbog toga.. Čim je tekma krenula nizbrdo po njih, ustajali na keca. Postali smo Italijani!Orthodox пише:Pitao malopre Popa iz Napretka što se ovoliko izlezavali u drugom, kaže Pop da smo toliko počeli da bijemo od starta nastavka, da su se malo klinci i uplašilinije baš sve bilo što se tiče agresivnosti bezveze. Ima i tu psihiloskog momenta na mladu ekipu.
Orthodox wrote:Vladar пише:I, koliko košta onaj proćelavi/visoki što igra zadnjeg polu levo u vezi? Gogiću može da crta poziciju.Orthodox пише:Mićić koji je dosao iz Vozdovca je toliko dobro odigrao da sam ga zgotivio ne daj Boze. Kad je pocela utakmica moj komentar je bio: Ko je bre ovaj ovoliko spor. I dalje stojim da je spor ko kornjaca ali jak u duelu i covek nema los pas i prodatu loptu. U defanzivi car, svaka mu cast.
dramit пише:Gledao sam par utakmica Voždovca (stadion mi na 3 minuta pešaka) i ja sam ga nahvalio poprilično.. stvarno mi se svideo kako igra u defanzivi.
Pravi je Anchor man.
Komentarisali Mandić i ja 24. februara u JSL temi. A kolika mu je cena, i dal je Napredak voljan da ga pusti, to ne znam... Ali da je dobar, odličan je.
A za radovanje, ne znam pojma.. Možda momak navija za Zvezdu ili je trebao da pređe u istu pa je time gestikulirao da je trebao "ovde" da pripada.. šta znam, lupam i ja svašta
Последње учитавање од dramit дана 09 Мар 2014, 12:33, учитано 3 пута укупно.