Predstavite se SFM zajednici
-
Retardinjo
- Newgen
- Поруке: 2
- Придружен: 22 Мар 2011, 14:24
- Место: Crna Gora
- Status: Није на вези
Totalni autsajder
Pozdrav svima, ja jos nisam instalirao FM, danas sam ga ''kupio''. Imam iskustva, i to mnoooogo iskustva sa Total Club Manager-om al mi dosadio vise, osvojio sam sve zivo a i zastareo je igrao sam verziju 2004!
sta se smejete... elem, hocu da postanem najbolji na svetu u FM2011. A kako bih mogao da se hvalim uclanio sam se i na ovaj divni forum. Kao sto se vidi vec po skromnosti je Murinjo za mene malo dete
hehe
Zovem se Zeljko Jovanovic, upamtite dobro to ime... imam dovoljno godina za R filmove i malo slobodnog vremena koje sam uzaludno trosio na TCM, a sad cu na FM2011. Eto toliko od mene za pocetak je dosta...
Zovem se Zeljko Jovanovic, upamtite dobro to ime... imam dovoljno godina za R filmove i malo slobodnog vremena koje sam uzaludno trosio na TCM, a sad cu na FM2011. Eto toliko od mene za pocetak je dosta...
Napad je najlosija odbrana.
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
-
Retardinjo
- Newgen
- Поруке: 2
- Придружен: 22 Мар 2011, 14:24
- Место: Crna Gora
Hej, na mene ste zaboravili! :D
Aloooo, evo i mene ! 
Vec duze vreme sam na ovom forumu ( i na svim prethodim koji su se pravili )
ali nikako da se upoznamo. Ovo je jedinstevna prilika!
Pa ovako...ja sam Lazar, imam 17 godina i iz Nisa sam.
Imam preeeeeeevise iskustva sto se tice FM-a sto vam govori da menadzer igram od malih nogu, sto se kaze jos dok sam "pisao" u gace.
Nadam se da cemo nastaaviti druzenje i ici u nove pobede protiv prokletog FM-a !
Vec duze vreme sam na ovom forumu ( i na svim prethodim koji su se pravili )
ali nikako da se upoznamo. Ovo je jedinstevna prilika!
Pa ovako...ja sam Lazar, imam 17 godina i iz Nisa sam.
Imam preeeeeeevise iskustva sto se tice FM-a sto vam govori da menadzer igram od malih nogu, sto se kaze jos dok sam "pisao" u gace.
Nadam se da cemo nastaaviti druzenje i ici u nove pobede protiv prokletog FM-a !
Poz
Pozdrav,
evo da se i ja predstavim, uglavnom zovem se Igor inace sam graficki dizajner dakle sve vrste grafike i marketinga radim unazad oko 6 godina, prvi put sam na ovakvom forumu bio sam moderator na jednom popularnom warez sajtu, manager igram odavno negde od pojave CM-a...
toliko za sada
pozdrav jos jednom svima!!!
evo da se i ja predstavim, uglavnom zovem se Igor inace sam graficki dizajner dakle sve vrste grafike i marketinga radim unazad oko 6 godina, prvi put sam na ovakvom forumu bio sam moderator na jednom popularnom warez sajtu, manager igram odavno negde od pojave CM-a...
toliko za sada
pozdrav jos jednom svima!!!
- marko_ilic
- Youth Team Coach
- Поруке: 121
- Придружен: 27 Мар 2011, 22:27
- Место: Beograd
Predstavljanje
Pozdrav ljudi ja sam Marko iz Leskovca zivim u Beogradu imam 25 godina i fanatik sam za FM verovatno kao i vi sami, nikad se nisam okusao u online igri pa bih zeleo i to da probam. Vidim da ima dosta interesantnih tema tako da nece biti nikako dosadno.